2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046351 بازدید | 684509 پست

با سلام

نی نی یار عزیز من قبلا با نی نی یار 3 مشکلمو مطرح کرده بودم و قرار بود با مدیریت مطرح کنن ولی هنوز جوابی نگرفتم.

ممنون میشم دوباره پیگیری کنین.

من استارتر تاپیک بارداری با میکرواینجکشن هستم. اگه ملاحظه فرمایید من ده صفحه اول تاپیک رو لحاظ کرده بودم که بتونم اطلاعات و تجربیات مفید رو توشون خلاصه کنم، من هر روز اون صفحات رو بروزرسانی میکردم ولی بعدا امکان ویرایش پستها برداشته شد. این صفحات اول خیلی کمک کننده دوستان بود ولی الان با برداشتن این امکان اونطوری که میتونست مفیدتر باشه نیست.

ممنون میشم این مورد رو بررسی کنین و لااقل امکان ویرایش برا مدیر تاپیک داده بشه.

با تشکر تورک_آنا

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1504071/تاپیک-رفع-مشکلات-کاربری-نی-نی-یار-5?page=2762

از دوستان هر کی دوست داشت بره تاکید کنه شاید جدیتر پیشو بگیرن... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شاید مرتبطه....  آسپرینم داری؟

اره دارم..زنگ زدم.بهم گفتن.اسپرین رو فعلا قطع کن..انوکسا روبزن چون ممکنه خونت غلیظ شه و  امپول پرولوتن 250 بزن 5روزی ی دونه..انا جون این امپولو مگه توماهای بالا نمیزدن؟ حالا من زدم دیگه توکل بخدا

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
https://www.ninisite.com/discussion/topic/1504071/تاپیک-رفع-مشکلات-کاربری-نی-نی-یار-5?page=2762 ...

انا جون چکار کنیم منکه بلدنیستم؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اره دارم..زنگ زدم.بهم گفتن.اسپرین رو فعلا قطع کن..انوکسا روبزن چون ممکنه خونت غلیظ شه و  امپول ...

نگران نباش همون پروژسترونه دیگه فرقی نداره......

انا جون چکار کنیم منکه بلدنیستم؟

هیچی فقط میتونین پستمو ریپلای کنین و خودتون  پیغام تاکیدی بذارین و از نی نی یار بخوایین پیگیر بشه.... 

یا لایکش کنین.... 

عزیزم حداقلش نیم ساعته.....  من چون صبحونه پنیر و گردو و.... میخوردم اتفاقا ترجیح میدادم 4 ساع ...

🎇🎇🎇🎇🎇🎇

آنا جون، بچه ها، هر کی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه، من الان تو 16 هفته ام، جدیدا تند تند سردرد میگیرم، تو 3ماه اول ویار داشتم ولی سردرد نداشتم، حالا میشه استامینوفن ساده بخورم؟؟؟ حدقه ی چشمم درد میکنه، پیشونیم و شقیقه هام، ممکنه چشما تو بارداری ضعیف بشه مثلا؟ یعنی خطرناکه؟؟ چون 3ماهم رد شده😢😢😢😢😢

استراحت رو بیشتر کن.... 

این دید و بازدید های عید، مهمون از شهرستان و ... واقعا آدم رو از پا درمیاره.

البته من جایی نمیرم ولی دائم مهمون میاد، منهم گفتم کمردرد دارم 😳

ولی زیاد که دراز میکشم، بهشون برمیخوره ، آخه به کسی نگفتم

الان تازه بعد از چند روز مهمون داری، تنها شدم و میخوام دراز بکشم ولی واقعا اذیت و نگران شدم.

خدا کمکم کنه

سلام به همگی💙آزمایش دادم منفی بود اینبارهم خدا صلاح ندونست که مادر بشم، بعد اون عمل سخت فکر میکردم ...

متاسفم عزیزم ان شاءالله خدا زودی دلت و شاد کنه😘😘

خدا جونم شکرت...
 الهام جون نه منظور خاصی نداشتم..فقط منظورم این بود ژنتیک خود جنین ک مشخص نیس ک بشه فهمید کیفیت ...

😂😂😂من گیرندگیم ضعیفه 😂 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم من مطمئنم تو خیلی قوی هستی و از پسش برمیای،طبیعیه فکرت مشغول باشه نمیشه انکارش کرد ولی باید کن ...

مثالت دقیق وقف حالمونه 👌👌👌💪🏻💪🏻 

خدایا خودت یاریمون کن تا از پس سختی ها بربیاییم🙏🏻

عزیزم اینکه کاریوتایپ یا آز ژنتیکی نرمال باشه میتونه بگه شانس سالم بودن جنین بالاست اما نمیشه گفت صد ...

ممنونممم ازت گلم 🌹