2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
ممنون از دعای خوبت عزیزم🙏🙏🙏 خدا تو دلی شما رو هم واسه مامان و باباش حفظ کنه و امیدوارم بارداری ر ...

شما کی انتقال دادی گلم..الان چندوقتته؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره توکل به خدا،فقط اصلا دلم نمیخواد خودم جوابشو بگیرم😬امیدوارم همین فردا بدن جوابشو چون آزمایشگاه ...

بگو اورژانسی انجام بدن..عزیزدلم انشاءلله ک خوش خبری برامون

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
۲۹ بهمن انتقال دادم.دو روز دیگه تو هشت هفته میرم.

بسلامتیی عزیزم..خداحفظش کنه قلبو تو چندهفته دیدی؟

سلام دوستان عزيز ، آنا جون يا هر كسي كه ميدونه جايي كه اكوكارديوگرافي قلب جنين انجام بده رو ميشناسيد ...

عزیزم فکر کنم صدری انجام می‌داد ولی مطمئن نیستم..... 

وقت گرفتنم فکر کنم اگه مثل سونوهاش باشه نمیخواد فقط باید کله سحر برین اسم بنویسین.... 

یا اگه ننویشتینم نهایت با کمی معطلی اگه داشته باشه انجام بدین بازم بعد تعطیلات باید زنگ بزنی ببینی دارن یا نه..... 

عزیزم ظاهرا داره.... 

چند پست بعد گذاشتم واست..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بگو اورژانسی انجام بدن..عزیزدلم انشاءلله ک خوش خبری برامون

قبلا میرفتم دو ساعته انجام میداد انقدر اینجا آزمایش دادم حس میکنم دیگه رسوا شدم تو آزمایشگاهشون😂آخه اسمم تو سیستمشون هست میزنن میاد که چندبار رفتم😆

مرسی عزیز دلم التماس دعا

بسلامتیی عزیزم..خداحفظش کنه قلبو تو چندهفته دیدی؟

خداروشکر شش هفته رفتم قلب و کیسه زرده دیده شدن....

ان شالله شماهم به سلامتی ببینی 😍😄😄😄💃💃💃

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
اررره...جای مطمئن دادم..امروزم بی بی زدم منفی شد..داغون شدم

خیلی ناراحت شدم نمیدونم چی بگم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خداروشکر شش هفته رفتم قلب و کیسه زرده دیده شدن.... ان شالله شماهم به سلامتی ببینی 😍😄😄😄💃💃💃

خداروشکر.😃..ممنون عزیزمِ برامنم دعاکنید بخیر وخوشی بگذره تا انشاءلله برم قلب کوچولو رو ببینم

عزیزم مثلا با بعضی غذاهام ماست میخورم.برنج سرده.ماهی و مرغ سرده.پنیر و شیر و اکثر چیزایی که میخورم😑 ...

خوب منم ادویه جات نمیزدم اما در حد کم میزدم البته سر پسرم که جسورتر بودم..... 

عزیزم مثلا با بعضی غذاهام ماست میخورم.برنج سرده.ماهی و مرغ سرده.پنیر و شیر و اکثر چیزایی که میخورم😑 ...

عزیزم نمیدونم درسته با نه ولی من اون زمان یه جایی خودم کته طبعش گرم‌تر از دمیه منم برنج رو کته درست می کردم..... 

سلام بچه ها یه سوال دارم من گاهی وقتا ساعت ۸ که پامیشم شیافمو میذارم انقد گیج و خوابالودم که حوصله ...

عزیزم ببین صادقانه بگم البته اگه اشتباه نباشه..... 

تغذیت بیشتر برا خودته وگرنه جنین هر چی بخواد از بدنت میگیره..... 

مثلا اگه کلسیم نخوری از استخونات میگیره..... 

یعنی شیره جون تو میگیره پس بخوری برا خودت خوبه..... 

نگران بچه نباش..... 

ممنون عزیزم حتما سعی میکنم اب زیاد بخورم🌷🌷🌷🌷منتظرم بعد تعطیلات برم دکتر خودش بگه چی بخورم این ما ...

عزیزم ممکنه قبل شروع سیکل یه چند ماهی حتی بهت دارو بده..... 

کار خوبی میکنی عجله نکن.....