2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
آره خاطرت جمع نی نی داره جای خودشو محکم میکنه واسه همینه😄😄😄😄ا

خدا تو دلیتو برات حفظ کنه عزیزم🙏اره فداشون بشم دارن حسابی محکم کاری.میکنن..خودمو سپردم.بخدا..میدونم ک مواظب من و هدیه ای ک خودش بهم داده هست

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا تو دلیتو برات حفظ کنه عزیزم🙏اره فداشون بشم دارن حسابی محکم کاری.میکنن..خودمو سپردم.بخدا..میدونم ...

اگه این چیزها برای ماها نباشه که یه جای کار میلنگه😂😂😂این چیزها خیلی معمولی تر از اونیه که بخوای نگران بشی

اگه این چیزها برای ماها نباشه که یه جای کار میلنگه😂😂😂این چیزها خیلی معمولی تر از اونیه که بخوای ن ...

اره فداتشم..من اینجا اینقدراطلاعات بدست اوردم ک میدونم اینچیزا کلا پیش میاد ولی ی کوچولو استرس گرفتم بعد ب خودم دلداری دادم گفتم مگه ندیدی چقدر بجه ها حتی خونریزی شدید داشتن و الان نی نیشون حالش خوبه دیگه اروم شدم..سپردم ب خدا..خودش داده انشاءلله خودشم.نگه میداره

عزیزم خودت در چ حالی؟چ خبر از پری خانم😁

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام به همگی💙آزمایش دادم منفی بود اینبارهم خدا صلاح ندونست که مادر بشم، بعد اون عمل سخت فکر میکردم دیگه مشکلی مانع نمیشه اما خب بازم نشد... دیگه نمیدونم باید چه کاری انجام بدم! خدابزرگه ناامید نمیشم

بر هر كسی كه می‌نگرم در شكایت اسـت در حیرتم که گردش ِ گردون به کام کیست؟
خدا تو دلیتو برات حفظ کنه عزیزم🙏اره فداشون بشم دارن حسابی محکم کاری.میکنن..خودمو سپردم.بخدا..میدونم ...

ممنون از دعای خوبت عزیزم🙏🙏🙏

خدا تو دلی شما رو هم واسه مامان و باباش حفظ کنه و امیدوارم بارداری راحتی داشته باشی عزیزم😘👍👍👍👍

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
سلام بچه ها من رفتم دستشویی ترشحات قهوه ای داشتم وای نمخام نگران بشم چون میدونم اکثرتون داشتین..ولی ...

ترشحاتتون نخ مانند و کشدار بودش همراه با رگه های قهوه ای ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
اره فداتشم..من اینجا اینقدراطلاعات بدست اوردم ک میدونم اینچیزا کلا پیش میاد ولی ی کوچولو استرس گرفتم ...

هیچی خواهر منم سوم پری شدم حسابی شدید. دیگه فروردین هم که میریم سفر انشالله انتقال بعدی اردیبهشت

سلام به همگی💙آزمایش دادم منفی بود اینبارهم خدا صلاح ندونست که مادر بشم، بعد اون عمل سخت فکر میکردم ...

ای بابا واسه شماام بی بی چک هاله داشت اول؟داروهاتو قطع نکنیا آزمایش دومیم تکرار کن الهی که خیر باشه براتون.

سلام خانمای گل،،،تا چند ماه بعداز سقط میشه دوباره اقدام گرفت واسه ای وی اف؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام به همگی💙آزمایش دادم منفی بود اینبارهم خدا صلاح ندونست که مادر بشم، بعد اون عمل سخت فکر میکردم ...

عزیزم ناراحت شدم برات .خداروشکر ک ناامید نشدی .بله ما نمیدونیم مصلحت خدا چیه امیدوارم خودت طبیعی بارداربشی.🙏

ترشحاتتون نخ مانند و کشدار بودش همراه با رگه های قهوه ای ؟؟

نه ترشحات کاملا قهوه ای بود رو دستمال کاغذی

هیچی خواهر منم سوم پری شدم حسابی شدید. دیگه فروردین هم که میریم سفر انشالله انتقال بعدی اردیبهشت

عزیزم.انشاءلله ک بهترینها درانتظارت باشه توکل بخدا

ای بابا واسه شماام بی بی چک هاله داشت اول؟داروهاتو قطع نکنیا آزمایش دومیم تکرار کن الهی که خیر باشه ...

ترانه جون.فردا میری ازمایش بسلامتی