2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثل توپ زير بازوته؟ بلافاصله بعد از ٢٦ م اينجوري شد حالت؟

نه. پهلو زدم من من الان سه چهار شبه اینطوریم نمی دونم دقیقا از چیه چه گیری کردما

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
26 اسفند زدم عزیزم به ب اس ن

من يكي كه عين ابر بهار داشتم گريه ميكردم خيلي روحيم به هم ريخت خورد خاكشير شد واقعا ٢٤ ساعته داشتم جلو همسرم زار ميزدم اشك ميريختم گلايه ميكردم از زميين و زمان، با اشك رفتم مطب دكتر گفتم من دارم مثل ابر بهار گريه ميكنم آمپوله رو نميزنم

حالا نميدونم كار درستي كردم يا كار بدي كردم در هر صورت به خاطر فشارروحي اون رفتم پيش دكتر و آمپوله رو نتونستم ادامه ش بدم، همه اينا رو ميگم كه بدوني و نترسي، فكراي بدي كه الان تمام ذهنتو درگير كرده هيچ كدوم در واقعيت اونقدرا بد و وحشتناك نيست،به خاطر تاثيرات آمپوله هستش كه فك ميكني اوضاع بده، اون خبرا نيس، همش ناشي از حالات درونيه

...
من يكي كه عين ابر بهار داشتم گريه ميكردم خيلي روحيم به هم ريخت خورد خاكشير شد

منم همش بغضم می گیره زود ناراحت میشم 😞😞

[QUOTE=85438997]بهار داشتم به پيامت جواب ميدادم همسرم گير داده كيه داري چت ميكني، به نيني سايت حساسه دوس نداره ...[/QUOTحق داره واقعا خدا عاقبت مارو بخیر کنه

من يكي كه عين ابر بهار داشتم گريه ميكردم خيلي روحيم به هم ريخت خورد خاكشير شد واقعا ٢٤ ساعته داشتم ج ...

نمی دونم شایدم ما همه رو ربط میدیم به اون آمپول شاید تلقینه ولی خب یه عوارضیم داره نمیشه کاریش کرد

اره درسته  منم پری بشم از روز ۳ باید شروع کنم

ممنون جیگر انشالللله برای همه اینبار میگیره به سلامتی و دل خوش و سالم و صالح💓💓💓

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

سلام خانوما خيلي وقته نبودم 

سال نو مبارك 

انشالله امسال سند مادر شدن همتون امضا شه

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️😘😘😘😘😘😘😘🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
ممنونم ازت عزیز دلم با جون و دل جواب میدی خدا خیرت بده 😙😙😙😙😙

فدات..... 

خدارو شکر مشکلت رو شده.... 

انشالله که بهترینا منتظرته.... 

ایمنیارو هم چک کردن واست؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
این ازمایش تیروییدم خوب ؟؟مال ۱ماه پیش؟ مشکلی نداره😅چقدر سوال دارم ۳بار منفی شده این اولین باره دار ...

عزیزم تی اس هاشت خیلی بالاست باید زیر 2 باشه برا اقدام برا بارداری..... 

حتما زیر نظر دکتر غدد باش..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
این ازمایش تیروییدم خوب ؟؟مال ۱ماه پیش؟ مشکلی نداره😅چقدر سوال دارم ۳بار منفی شده این اولین باره دار ...

ویتامین دی هم لب مرزه...... 

خدارو شکر که اینارو چک کردن پس این همه انتقال دادی تازه ویتامین دی و تی اس هاشت معلوم شده خوب نیستن؟؟؟؟