2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046257 بازدید | 684508 پست
بچه ها سلام کسایی که بیمار دکتر عارفی بودین یا هر دکتر دیگه ای دکتر قبل میکرو مکمل چی بهتون داد ؟ وا ...

سلام عزیزم.... 

والا برا من دکترم تجویز کرد ولی خوب بعصی دوستان خودشونم یه مکملهایی خودشون خوردن.... 

برا من صفحه 1 روند درمانم هست الان حصور ذهن ندارم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها

انا جان من نمیدونم چرا ازمایشام اینجوریه زیاده تاحالا کسی اینجوری نفرستاده اگه چیزی متوجه شدین میشه بگین مشکلی هست یا نه ببخشید🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

چقدر بیکیفیت میاد اینجا چیکار کنم ازمایشم خوب بیفته؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
چقدر بیکیفیت میاد اینجا چیکار کنم ازمایشم خوب بیفته؟

اتفاقا میخواستم بگم کیفیت نداره..... 

نمیدونم مشکل دقیقا چیه.... 

شاید حجمش بالاست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام 

انا جووووون فکر کنم با کیفیتن به زود با گوشی دیگم گرفتم و با بلوتوث ریختم که کیییتش نیاد پایین

فکر کنم نور گوشی زیاد باشه دیده شه انشاللللللللله

عکسم خیلی با کیفیت میاد اینجا دیده نمیشه کجا میتونم بفرستم و چجوری که دیده شه.😥😥😥😥😥

سلام اول برای برادرت دعا میکنم که سلامتی کامل بدست بیاره و آرامش به جو خانوادتون برگرده....بعدم ایش ...

سلام دوست مهربونم از اینکه این همه لطف داری ممنونم.باور کن  حالم با دیدن پیام خیلی خوشحال شدم

خدایا شکرت 
آره منم گرمایی شدم کلا منی که سرمایی بودم

دقیقا..‌بعد دومین امپول پریود شدی؟ قبل انتقالی یا پانکچر؟

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد