2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046384 بازدید | 684510 پست
ای جان خدا ک پریود نشدنت برا بارداری باشه . برام دعا کن پری نیاد

اینماه بعیده بارداری  رخ داده باشه...  اما باز امیدوارم....کلا سر خوشم😉

انشاله بحق این ماه های عزیز باردار شده باشی همین ماه و دیگه پریود نشی.

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
اینماه بعیده بارداری  رخ داده باشه...  اما باز امیدوارم....کلا سر خوشم😉 انشاله بحق ای ...

ان شالله

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهام جون چطوری......با همین روحیه خوب برو جلو انشاله این ماه مامانی شدی...... بعدم قدر دکترتو خوب ...

سلامممم عزیزدلمم خوبی 🌹😍 

راضیم به رحمت الهی خواهرگلم 🙏🏻🌹 من چقدر از دست این دکتر کلافم😂 درست میگی بعضی اوقاتم شده نیمه های شب پیام داده باشم جواب داده خوبیش همینه به بیمارش احترام قائل هست!

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
بچه ها تا وقتی پروژسترون میزنیم پریود نمیشیم؟یا ربطی نداره؟

عزیزم بدن با بدن متفاوته چون برای من تا قطع نکنم پریود نمیشم !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم بدن با بدن متفاوته چون برای من تا قطع نکنم پریود نمیشم !

عههه خداکنه واسه من خیلی بهم نریزه پریودمو😬همینجوریش داغون بود،البته منکه قراره‌مامان شم این حرفا چیه وااااا😅😆😉😃

اصل دلته سهیلا جووون ....ظاهر که درست میشه عزیزم الان راه هست واسه جووون شدن.من که باید عمل کنم 😂😂 ...

آبنوس جان،شما به سلامتی انتقال دادین؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزدلم.استرس روزایی اخر طبیعیه منم از استرس حالم بد میشد دیکه..ولی انشاالله سه روز دیگه با بتای خوش ...

امان شدنت مبارکههههههههههههه 

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام دوستای گلم..جواب ازمایشمو گرفتم و ب لطف خدا سند مادرانگیم امضا شد وبابتای1043مادر شدم😍😍..اشکا ...

واااای نفسی جوووون تبریکککک...خیلی خوشحال شدم...انشاالله تا نه ماه صحیح وسالم برات بمونن....برای منم دعا کنین 😍😘

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

مامان شدنت مبارکههههههههههههه😂😂😂

واااای نفسی جوووون تبریکککک...خیلی خوشحال شدم...انشاالله تا نه ماه صحیح وسالم برات بمونن....برای منم ...

رویا جان😂😂😂😂😂😂بگوتا ۸ماه😂😂😂😂😂آخه الآن یک ماهش گذشته😂😂😂😂

جوووووووون ننهههه؟😂😂😂😂😂😂سه روز دیگه یعنی هشتم میرم. عاقااااا منو استرس گرفته چیکار کنم؟راه ...

وااای منم مثل توام....هشتم باید از بدم..دارم از استرس میمیرم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
رویا جان😂😂😂😂😂😂بگوتا ۸ماه😂😂😂😂😂آخه الآن یک ماهش گذشته😂😂😂😂

😄😄😄اررره انشاالله تا هشت ماه

سلام بچه ها یه جمع بندی نشده ببینیم چهکارهایی انجام بدیم بهتر بگیره جنین و باردار شیم من پری شم امروزو فردا انشالله میرم دکتر برای بار۴ انتقال بدم به نظرتون این مدت تا زمان انتقال چه کارهایی انجام بدم و چه چیزهایی بخ رم و..... که انشاللله مامان بشم اینبار 

من سال۸۹ تا الان و ۳۳ سالم💓💓💓💓💓💓💓💓🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم