2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
سلام دوستای گلم..جواب ازمایشمو گرفتم و ب لطف خدا سند مادرانگیم امضا شد وبابتای1043مادر شدم😍😍..اشکا ...

خدایا شکرتتتتتتتتتت.... 

گوارای وجودت..... 

اینم حکمت انتقال یهویی دم دمای عید..... 

خوب عیدیتو خدا برات کنار گذاشته بود نوش جونت..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزدلم. روزی خودت انشاءلله سه روز دیگه واس خودت ذوق کنیم فداتشم😍😍🙏🙏

میدونستمممممممممم ننه شدی 😍😍😍تبربک میگم مادذشدنت رو ان شالله بارداری خوبی پیش رو داشته باشی🙏🏻❤️🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جان امروز رفتم سونو واژینال ظاهرا جنین رشد نکرد و تو همون هفته شش موند و قلبش هم نمی زنه  ...

خیلی برات ناراحت شدم عزیزم .امیدوارم یه اتفاق خوب به زودی زود قلب همتونو آرام کنه.

سلام دوستای گلم..جواب ازمایشمو گرفتم و ب لطف خدا سند مادرانگیم امضا شد وبابتای1043مادر شدم😍😍..اشکا ...

خيلي خيلي مباركت باشه نفسي جون ، خيلي خيلي خوشحال شدم برات ، گواراي وجودت خانمي ، ان شا الله روزي همه دوستان عزيزم باشه . 😍😍😍

آنا جان امروز رفتم سونو واژینال ظاهرا جنین رشد نکرد و تو همون هفته شش موند و قلبش هم نمی زنه  ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم..... 

واقعا نمیدونم چی بگم.... 

فقط از خدا صبر برات میخوام..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مبارک باشه عزیزم 😍😍

چه عیدی خوشگلی گرفتی

الهی تمام نه ماه رو به سلامت بگذرونیم و این اشکایه شوق رو موقع بغل کردنشم بریزی😘😘

انا جون سلام عیدتون مبارک .یه سوال یکم حساس دارم .لطفا میتونی کمکم کنی ...من ای وی اف کردم 1 اسفند رفتم برای سونوی قلب که گفت جنین رشد نکرده و داروهامو قطع کرد .بعدش خونریزی داشتم و رفتم سونو گفت بقایا هنوز هست.اونم خیلی کمه و به رحم وصلم نیست.تو تاریخ 22 اسفند بتام 80 بود .دکتر گفت 5 فروردین برو بتا بده اگه مثبت بود قرص بخور تا سقط بشه اگه منفی بود پروژسترون بزن تا پرید بشی.من امروز رفتم بتام 26 بود .ازمایشگاه میگفت احتمالش زیاده دو هفته دیگه بتام 0 بشه ولی نمیدونم چکار کنم قرص بخورم یا صبر کنم.شما نظرت چیه.دوستان کمکم کنید از تجربه هاتون بگید

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
عزیزم خیلی ناراحت شدم.....  واقعا نمیدونم چی بگم....  فقط از خدا صبر برات میخوام.....&nb ...

انا جون نظرت چیه 

اخه 35 روز از روزی که داروهامو قطع کردم میگذره میترسم عفونت بگیرم و از اون طرف قرص خوردنم دردسرهای خودشو داره از اونم میترسم .و میگم اگه مشکلی برام پیش نمیاد دست نگه دارم ولی از طرفیم دکترم روز اخر که پیشش بودم اظهار نگرانی کرد که چرا تا حالا پرید نشدم. وگفت اگه بتات منفی نشده بود قرص بخور

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

سلام انا جون این ازمایش منه صلا سر در نمیارم یعنی چیه؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

عزیزم مبارکت باشه خیییلی خوشحال شدم نفسی جان 😍😍😘😘 به سلامت بغلشون بگیری 🤗🤗التماس دعا

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
انا جون نظرت چیه  اخه 35 روز از روزی که داروهامو قطع کردم میگذره میترسم عفونت بگیرم و از اون ط ...

عزیزم یک هفته دیگه صبر کن بتای ۲۶ خیلی کمه و چیزی نیست و تا یک هفته دیگه صفر میشه و بعد پروژسترون بزن تا پریود بشی ولی بازم هفته دیگه آزمایش بده