2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
ممنونم عزيزم😘😘 عه پس هايپر شده بودي؟ ميتونم بپرسم كيفيت جنينا رو ميدونستي؟  و اينكه اسپرم در ...

پانکچرم شهریوربود..اره هایپرشدم. عزیزم تعداد حرکت و مورفو همش پایین بود..اخرین ازمایش روز پانکچر یادمه تعداد10ملیون.حرکت 30فک کنم و مورفو 1درصدبود(همچین چیزی تو پرونده دیدم )..اما هم دفعه قبل هم ایندفعه گفتن کیفیت جنینا عالی هست..دیی اف آی ک ندادیم..اره از یکماه قبل پانکچر تا الان گلای وانس میخورم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزای دلم. من بازبی بی زدم و خدارو صدهرار مرتبیه شکر مثبت بود.بالاخره من دوتا بی بی واقعی مثبت ...

به به این دیگه هاله ماله نیست، بی خوشگل دو خطه، یه اتوبان دو طرفه برا تخت گاز رفتن وروجکات..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به به این دیگه هاله ماله نیست، بی خوشگل دو خطه، یه اتوبان دو طرفه برا تخت گاز رفتن وروجکات.....  ...

ممنون انا جونم ..کم کم وارد روز13میشم بنظرت برم آز بدم.بتا رفته بالا؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنون انا جونم ..کم کم وارد روز13میشم بنظرت برم آز بدم.بتا رفته بالا؟

من جات بودم میرفتم..... 

بعدم دو روز بعد تکرار میکردم.... 

من خودم سه تا آز دادم دو روز به بار دیگه خیالم تخت تخت شد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من جات بودم میرفتم.....  بعدم دو روز بعد تکرار میکردم....  من خودم سه تا آز دادم دو روز ...

دوتا ازمایشگاه نزدبک شوهرم رفته بسته بوده فردا باز میشه..ببینم جایی گیر بیارم برم..چون کلا حالت پری و درد دارم میخام زودتر ازمایش بدم زنگ بزنم ب دکتر بگم 

نه عزیزم دلیل نمیشه......  خوب رقت ادرار و آب خوردن و این چیزام بی تاثیر نیست.....

نمیدونم والا ممکنه اینطورم باشه چون هردو رو شب زدم دیشب رقیق بوده ادرارم ولی چیزی که به عقلم رسید همون اثر آمپوله بود حالا دیگه فعلا بیخیالش شدم یه هاله بوده به هر حال نمیشه روش حساب کرد تا آزمایش بدم ببینم چه خبره اون توووو😊 

دیروز اون مطلب صفحه اولو خوندم دیدم نوشته جنین پنج روزه تازه از روز نهم اچ سی جی رو میریزه تو خون،با این حساب خیلییی زوده روز نهم و دهم اونم واسه منی که سابقه بارداری داشتم بتام بالای ۲۰۰ شده ولی بی بیم منفی بوده😅 واسه همین میگم شکم به اثر آمپول میره

دوتا ازمایشگاه نزدبک شوهرم رفته بسته بوده فردا باز میشه..ببینم جایی گیر بیارم برم..چون کلا حالت پری ...

عزیزم بیمارستان‌ها معمولا دارن..... 

رسالت، گاندی و.... اینارو زنگ بزن..... 

البته حواسم نبود تهرانی یا نه..... 

عزیزم بیمارستان‌ها معمولا دارن.....  رسالت، گاندی و.... اینارو زنگ بزن.....  البته حواسم ...

ن عزیزم.تهران نیستم.شیراز..ولی ی جا هم شوهرم رفته گفته تیتر انجام نمیدیم..توکل بخدا دیگه صبر میکنم تا فردا انشاءلله

نمیدونم والا ممکنه اینطورم باشه چون هردو رو شب زدم دیشب رقیق بوده ادرارم ولی چیزی که به عقلم رسید هم ...

انشالله بتای تپلت سند مادر شدنت میشه..... 

انا جون دردا ک طبیعیه درسته؟حالتای پریودی مدام میاد ومیره..پهلودرد دارم نمخام بخاطرش خودمو نگران کنم؟

انا جون دردا ک طبیعیه درسته؟حالتای پریودی مدام میاد ومیره..پهلودرد دارم نمخام بخاطرش خودمو نگران کنم ...

بله عزیزم طبیعیه اما بازم به دکترت بگی بهتره شاید ایزوپرین بده در ات آروم بشن..... 

بله عزیزم طبیعیه اما بازم به دکترت بگی بهتره شاید ایزوپرین بده در ات آروم بشن..... 

اره تا بتا بدم زنگ میزنم حتمامیگم

پانکچرم شهریوربود..اره هایپرشدم. عزیزم تعداد حرکت و مورفو همش پایین بود..اخرین ازمایش روز پانکچر یاد ...

ميسي از توضيحت مامان خانوم🍀💐 ب دلم افتاد خدا دعاتو در حقم اجابت ميكنه😍 چه پر رو😁توكل ب خدا منم ايندفعه گلاي وانس روزي يكي خوردم، خدا خودش كمكم كنه به حق امام حسين ع😭 ويتامين ميتاميني چيزي ميزي در اين زمينه هم داده بودن به خودت و همسرت؟ چن سالته نفسي جون؟

چقققدررر سووال😁😁

...
فردا بتا میدی؟واسه منو روز ۱۵ نوشته میشه هشتم من علائم پریودیم تقریبا رفته فقط سینه دردم مونده ب ...

اره فردا میدم در اصل ک.واس 16نوشته من میخام زودتر بدم دیگه..اصلا نگران نباش درد منم بعددوروز رفت و دوباره برگشت..رفته بود ی دوربزنه فک کنم😁