2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046208 بازدید | 684504 پست
انتقال چندمته مگه عزیزم؟ک 6سال فریزبودن

دوممه..خودم وقفه انداختم عزیزم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی سال نو مبارک 😘🌸 شاینا جون نینیت گل پسره یا ناز دختر؟ چقدر دیگه مونده تا بغلش کنی ...

عزیزم دوقولوئن 

یه پسر یه دختر 

هفته 28هستم 

سال نوی شماهم مبارک 

التماس دعا 

برام عین ی رویا میمونه آزی جون..بعد اینهمه سال انتظار..خدااایا شکرت🙏

عزیزم😍😍😍میفهمم چی میگی میدونم الان چه حسی داری من با اینکه بچه دارم این لحظات مثبت شدن بی بی چک برام مث یه رویا خوشاینده. انشالله که خدا بهت ببخشتش و تا همیشه از وجودش قلبت پر از عشق و آرامش باشه

عزیزم😍😍😍میفهمم چی میگی میدونم الان چه حسی داری من با اینکه بچه دارم این لحظات مثبت شدن بی بی چک ب ...

آزی جون دعا کن واقعی باشه دلهره گرفتم آخه..تا فردا صبح ک باز بی بی بزنم. چطوری طاقت بیارم...عزیزم.من چون ی بارتجربه مثبت کاذب دارم براهمین میترسم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آزی جون دعا کن واقعی باشه دلهره گرفتم آخه..تا فردا صبح ک باز بی بی بزنم. چطوری طاقت بیارم...عزیزم.من ...

قرار نیست که همیشه اتفاقات تکرار گذشته باشن ایندفعه حتما واقعیه واقعیه شک نکن. دستتو بزار رو شکمت و برای نی نی ایت الکرسی بخون و بسپارش دست خدا اون خودش نگه دارشه. 

قرار نیست که همیشه اتفاقات تکرار گذشته باشن ایندفعه حتما واقعیه واقعیه شک نکن. دستتو بزار رو شک ...

ممنونم از دلگرمیت عزیزم..توکل بخدا

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
قرار نیست که همیشه اتفاقات تکرار گذشته باشن ایندفعه حتما واقعیه واقعیه شک نکن. دستتو بزار رو شک ...

سلام.خوبین شما؟ ببخشین خانومی یادمه گفته بودین شما اهواز دارین مراحل آی وی اف رو انجام میدین.میخواستم بدونم پیش کی میرین؟ کدوم دکتر رو تایید میکنین.آخه ما چون به کسی نگفتیم مشکلمون رو نمیخوام تو استان خودمون انجام بدیم.تهران هم نمتونیم بریم بخاطر اینکه هردوتامون شاغلیم و برامون مقدور نیست.بهترین گزینه اهوازه برای ما.منتها ما هیچ کس رو نمیشناسیم اونجا.میشه یه راهنمایی بکنین لطفا؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام.خوبین شما؟ ببخشین خانومی یادمه گفته بودین شما اهواز دارین مراحل آی وی اف رو انجام میدین.میخواست ...

سلام عزیز دلم. من قبلا مرکز جهاد دانشگاهی میرفتم ولی راضی نبودم الان تحت نظر دکتر ن ق ا ب هستم خیلی از کار و رفتارش راضی هستم. یعنی به چیزهایی توجه میکرد که من هرچی تلاش میکردم دکترهای اون مرکز رو متوجه اون قضایا کنم بی فایده بود

سلام عزیز دلم. من قبلا مرکز جهاد دانشگاهی میرفتم ولی راضی نبودم الان تحت نظر دکتر ن ق ا ب هستم خیلی ...

ببخشید آزی جان شما بارداری دومت(منظورم گل پسرتونه) رو کجا نتیجه گرفتی؟؟؟؟

ببخشید یهو پریدم وسط🙈

🔴 استراحت در بارداري (پس از iui و میکرو) :

🔰اگر پزشكتان به هر دليلي توصيه به استراحت در بارداري به شما مي كند اين به معناي ماندن ٢٤ ساعت در تختخواب نيست !

بلكه كافي است در منزل استراحت كرده و از كارهاي سنگين ، مرتب دولا شدن و بالا رفتن از پله پرهيز كنيد اما ميتوانيد دوش بگيرید و حتي كارهاي سبك سرپايي مانند اشپزي انجام دهيد و حتي با ماشين هر چند روز يك بار به گردش برويد  ولي پياده روي و ورزش ممنوع است و اگر شاغليد و زمان طولانی سرکار هستید سر کار نرویدن‍ ‍ 

سلام

خدا رشکر بی بی چک هامثبت شدن،

عید همگی تون مبارک.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.