2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046389 بازدید | 684511 پست
اره بزار😍

نمتونم بذارم.عکسه نمیاد ..وااای نمدونم واقعیه یا از اون.کاذبا هست😬

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بی بی چک منم هاله انداخته!  

😍😍اره عزیزم هاله داره براتو .وای خدایا شکرت انشاءلله ک براهممون واقعیه🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آبجی باورت میشه مثل بچه های کوچیک شدم 😂😂😂  هنش تقصیر این داروهاست دیشب گریه کردم سرم از درد ...

الهام.جووونم پستت ریپلای نشد فداتبشم.الهی نمدونم دلمو بهش خوش کنم.یانه...اخه من تجربه مثبت کاذب داشتم قبلا😬

بچه ها شما میبینید ؟ولی تو عکس واضح نیس اینجوری کاملا مشخصه

سلام بهار جون.خوبی ..دختر خوشکلت چطوره 😍معلومه گل دختری برات اصلا وقت ازاد نذاشته ها..انشاءلله این ...

سلام عزیزم شما خوبی چه خبرااااااااا در کدوم مرحله مامان شدنی؟😍

وقت؟ آزاد؟ وقت آزاد؟ من؟ واژه غریب 😂😂😘

من از بچه ها خبر ندارم امیدوارم ک کلی مامان داشته باشیم😍😘

آره عزیزم برای شما هم هاله داره😘😘😘 انتقال دادی؟ روز چندی؟ از وقتی وروجک من بدنیا اومده من   ...

بله 3تا جنین 3روزه... روز 10انتقالم

بر هر كسی كه می‌نگرم در شكایت اسـت در حیرتم که گردش ِ گردون به کام کیست؟