2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
سلامممم عزیزممم عیدت مبارک دوست گلممممم ان شالله سالی خوبی درپیش رو داشته باشی😍🌹❤️

مرسی مامان الهام 😍😍😍😍

ان شاء الله چند روز دیگه با خبرای خوب از طرفت کلی ذوق کنیم 💖👼👶💖خوب مراقب خودتون باش عزیزم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم.نگران نباش منم دقیقا از روز 9حالتای شدید پریودی گرفتم اول ناراحت شدم بعد بیخیال شدم..هنوزم درد ...

ای جانم😍😍😍

مامان نفس منم یادمه سر بارداری اولم دست و پاهام درد میکرد.دردش یه جوری بود.انگار سنگین شده بود نمیتونستم تکون بدم..به زور ورزش میکردم.میگفتم چرا اینجوری شدم 😁

مراقب خودتون باش عزیزم 💖👼👶💖

خیلییییییی الان هر کی میبینه تبریک میگه واسه بارداریم نمیدونم چی بگم بهشون به یکی میگم مرده به ده تا ...

الهی بگردم..غصه نخور گلم.میدونم خیلی سخته.ولی قوی باش و سعی کن که دیگه از یادت ببری این موضوع رو...

ان شاء الله تا آخر امسال نی نی قشنگتو بغل میگیری گلم 💖👼👶💖

ای جانم😍😍😍 مامان نفس منم یادمه سر بارداری اولم دست و پاهام درد میکرد.دردش یه جوری بود.انگار سنگی ...

فدات ساراجونم..توکل بخدا...خیلی امیدوارم..ببینم خواست خدای مهربون چی باشه...انشاءالله خیلی زود خودت دوباره مامان بشی🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
الهی بگردم..غصه نخور گلم.میدونم خیلی سخته.ولی قوی باش و سعی کن که دیگه از یادت ببری این موضوع رو... ...

ممنون عزیزم انشالله همگی باهم،،والا دردسر سقطش از حاملگیش بیشتره،،سه روزه میام بیمارستان واسه سقطش هنوز دکتر دستور نداده ببینم میخام چکار کنم😔😔

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
فدات ساراجونم..توکل بخدا...خیلی امیدوارم..ببینم خواست خدای مهربون چی باشه...انشاءالله خیلی زود خودت ...

مرسی عزیزم🌷🌷🌷

مطمئن باش مامانی.دم عید انتقالیا کم بودن.خدا سرش خلوته.کارتون رو درست حسابی  راه انداخته.خیالت راحت 😄😍😍😍😍

مرسی عزیزم🌷🌷🌷 مطمئن باش مامانی.دم عید انتقالیا کم بودن.خدا سرش خلوته.کارتون رو درست حسابی   ...

😍😍😍😘😘

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنون عزیزم انشالله همگی باهم،،والا دردسر سقطش از حاملگیش بیشتره،،سه روزه میام بیمارستان واسه سقطش ه ...

الهی 😔 برات دعا میکنم که سختی نکشی و راحت دفع بشه..واقعا سقط خیلی سخته.چون فقط جسمی نیست دردش.یه ضربه ی روحی داره که فقط اونی که سقط داشته درک میکنه..فقط شمیم جان اینا هم میگذره..ان شاء الله بعد از این یه بارداری طبیعی و راحت داشته باشی که همه این غم ها و خاطرات بد رو بشوره و پاک کنه از حافظه ت ❤❤

ممنون عزیزم انشالله همگی باهم،،والا دردسر سقطش از حاملگیش بیشتره،،سه روزه میام بیمارستان واسه سقطش ه ...

شمیم جون دقیقایادمه روزی ک گفتی بی بی چکت مثبت شده وقتی امضاتو خوندم 17ساله منتظری..خیلی خوشحال شدم برات..گفتم خدایا من چی دارم بگم دیگه دربرابر همچین صبری ک دوستمون داشته..عزیزم الانم از ته دلم برات دعا میکنم همه این روزای سخت برات بگذره و حالت خوب بشه و انشاءالله ب لطف همون خدا خیلی زود جاشو برات پرکنه دوست صبورم..🌸🌸

عزیزم.نگران نباش منم دقیقا از روز 9حالتای شدید پریودی گرفتم اول ناراحت شدم بعد بیخیال شدم..هنوزم درد ...

دست و پاااا😂😂😂دیگه ننه شدی واقعا😂باشه بیخیال میشم،واسه من نمیدونم چشه شبا همه دردا میاد سراغم صبح خوووب خوبم،فکر کنم طول روز فعالیتم زیاده😬😑

😋😋😋😊😊 میدونی مریم جون بارداری برا من عین ی معجزه هس واقعا..اینکه بعد از حدود11سال  انتظار ...

مگه متولد ۶۸ نیستی؟۱۱ ساله منتظرییی؟از چندسالگی؟عزییییزم زودم عروس شدی حتما😍

عزیزم انقباض چجوریه دقیقا؟!من اصلا نمیدونم‌چجور دردایی طبیعیه و چه دردایی نه!من فقط گاهی تخمدانم و ا ...

نه اینا انقباض نیستن، ببین من جوری کمردرد میشدم از درد جیغ میزدم درد پریود بسیار شدید

مگه متولد ۶۸ نیستی؟۱۱ ساله منتظرییی؟از چندسالگی؟عزییییزم زودم عروس شدی حتما😍

اره زود عروس شدم 16سالگی🙈🙈😅😅2سال هم بچه نخاستیم.چون سنم کم بود .دیگه بعدش ک.خاستیم نشدسال85عروسی کردم..تیرماه میشه13سال دیگه😁