2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها خوبین؟من هفت هفته و ۴ روز هستم تقریبا.دیشب رفتم دستشویی وقتی میخواستم خودمو خشک کنم دیدم ترشح با رگه های قهوه ای هست روی دستمال.امروزم هم دیدم‌.خیلی ترسیدم بچه‌ها.روزی سه بار هم شیاف استفاده میکنم.مرکز هم بعید میدونم کسی باشه.بچه ها‌ اتفاقی واسه نی نیم نیفته زبونم لال😔😣

چیکارکنم؟کسی مثل من بوده توی هفته های هفت و هشت لکه بینی داشته باشه؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام بچه ها خوبین؟من هفت هفته و ۴ روز هستم تقریبا.دیشب رفتم دستشویی وقتی میخواستم خودمو خشک کنم دیدم ...

عزیزدلم.اصلا استرس نگیریا..خودت ک بچه ها رو دیدی از این علایما و ترشحات زیاد داشتن .جای نگرانی نیست.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنون گلممم پیش بسوی ننه شدن 😍🌹 الان امروز تولد تقلبیم هست 😂😂 چه روزی ها 😂

إلهامي سلام خوبي ننه خانوم؟😍 ميگم شما باز پانكچر شدي؟ ايندفعه چه طور بود؟ ميخوام ببينم كيفيت جنينا تو هر پانكچر هر بار فرق ميكنه؟

...
من مطمئنم جواب بتای مثبتم حتما حتما چند تا عدد ۷ توشه شاید ۷۷۷ کلا منو و ۷ رفاقت دیرینه ای با هم دار ...

انشالله اینطوره شک نکن..... 

منم همش با اعداد میدونم خوبه و همش اعداد جلو چشممو به چیزای خوب ربط میدم.... 

انشالله زندگیت پر از اعداد خوب و خوشگل باشه و برات فقط شادی بیارن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها خوبین؟من هفت هفته و ۴ روز هستم تقریبا.دیشب رفتم دستشویی وقتی میخواستم خودمو خشک کنم دیدم ...

عزیزم من 3 روز بعد سونوی قلب یعنی تقریبا 7 هفته بودم به خونریزی افتادم.... 

یعنی اگه احیانا اینطوریم شد اصلا هول نکن... 

ببین تنها راه همون استراحت مطلق و پروژسترونه..... 

اگه با استراحت رفع شد دیگه جای نگرانی نداره اما دیدی بهتر نشد یا شیاف رو زیاد کن یا یه آمپول جایگزین کن.... 

البته سعی کن تماس بگیری.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
إلهامي سلام خوبي ننه خانوم؟😍 ميگم شما باز پانكچر شدي؟ ايندفعه چه طور بود؟ ميخوام ببينم كيفيت ج ...

نه عزیزم پانکچر نشده تخمک فریز داشته.... 

دوستای گلم یکی دیگه از دوستامون میخواد برا دوستاش دعا کنه چه منتظرا چه مامانا لیستشم فعلا که بازه.....

هر کی دوست داره بگه اسمشو بنویسم انشالله با دعای دوستمون همه دوستان حاجت روا بشن.....

1. ترانه_70..... منتظر آز
2. شقایق_خانوم...... منتظر آز
3. نفسی835...... منتظر آز
4. ملودی677..... منتظر آز
5. محمدباران.... منتظر بهبود شرایط همسر و شروع سیکل و مامان شدنش
6. معجزهخدا
7. پروانه 22
8. sisoli.... منتظر قلب
9. zizi27
10. نیلاسمان..... منتظر شروع سیکل و معجزه
11. زین..... منتظر انتقال جنین
12. پریچهر61
13. elhamiiiiiiiii.....منتظر تشکیل جنین و انتقال
14. انتظار_؟ (مریم)
15. shamiim..... برای سقط راحتش و مادر شدنش
16. آزی..... منتظر معجزه
17. مرمر40
18. قدسیه98
19. negin69
20. طلوع97...... منتظر
21. barana83.... منتظر
22. خاکستری..... منتظر قلب
23. کوثر66
24. shailin1397... منتظر
25. منتظر71...... اردیبهشت انتقال دوم
26. بهار213..... منتظر
27. الهام25..... سلامتی نی نی تو دلش
28. دلارام97..... بهبود آز همسر و شروع سیکل و مامان شدنش....
29. mahshid31..... منتظر
30. صنم_.... منتظر
31. هدیه 139.... منتظر برای انتقال
32. مامان_سمی13.... منتظر پانکچر و انتقال موفق و سلامتی نی نی و مامانش
33.***_قاصدک_***....منتظر بهبود بعد هایپری و انتقال اردیبهشت
34. timafa.... منتظر ساک و قلب
35. roooooya..... منتظر آز
36. masi_007.... منتظر انتقال
37. samin11..... منتظر با یه انتظار خیلی طولانی
38. جانان111.... منتظر
39. arameshemon.... منتظر انتقال بعد عید
40. aatrisa.... اول سلامتیش و بعدشم مامان شدنش
41. ninitopol... منتظر انتقال
42. افسون37.... منتظر معجزه
43. zizi27..... خونریزی اش نگران کننده نباشن و انتقال بعد عید
44. اریانا_جان..... منتظر شروع سیکل
45. شاینا65.... منتظر بهبود همسر و شروع سیکل
46. مرجان_و_لوبیاش..... سلامتی نی نی و زایمان موفق
47. تارا_777...منتظر انتقال
48. ملودی6771..... منتظر آز

.....

دوستای گلم اگه کسی رو از قلم انداختم ممنون میشم یادآوری کنه امیدوارم شرمنده کسی نشم....
ممنون میشم بگین تو چه مرحله ای هستین شاید دوست داشته باشین دوستمون بدونه و براتون دعا کنه....

بچه ها😍 مثبت شدم مرسی از دعای خوبتون ممنون انشاالله دامن همتون سبز بشه به حق علی اصغر 

وای خداروشکر عزیزم..انشاالله نه ماه تو دلت صحیح وسالم بموننو بعدش بیان بغلت...منم منتظرم شش روز دیگه از بدم..برام دعا کنید مثبت شه

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
وای خداروشکر عزیزم..انشاالله نه ماه تو دلت صحیح وسالم بموننو بعدش بیان بغلت...منم منتظرم شش روز دیگه ...

ممنون گلم انشالله که مثبتی علائم چی داری چند انتقالی

🥀یه صلوات مهمون داداشم کنید🥀
عزیزدلم.اصلا استرس نگیریا..خودت ک بچه ها رو دیدی از این علایما و ترشحات زیاد داشتن .جای نگرانی نیست.

اخه هیچ‌جامم درد نمیکنه نمیدونم این ترشح از کجا اومد.البته خیلی کمه فقط در حدی که وقتی دستمال‌میکشم یه رگه ی کوچیک میفته رو دستمال.که بعدش محو میشه حتی

دعا کن همه چی خوب باشه عزیزدلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم من 3 روز بعد سونوی قلب یعنی تقریبا 7 هفته بودم به خونریزی افتادم....  یعنی اگه احیانا ای ...

عزیزم شما سونو واژینال داشتین؟اخه بعضیا بعد سونو واژینال می افتن به خونریزی یا لک میبینن که معمولا طبیعیه

من فقط دیروز قرص استرادیولمو یکی ظهر خوردم دوتا شب😐خودم الکی ربطش میدم به این چیزا.وگرنه هیچ کار خطرناکی نکردم.دیروز هم یه کوچولو درد شکمی داشتم اما امروز خوب خوبم.استراحت که میکنم عزیزم.اصلا در حد خونریزی نیست انا جونم.قهوه ای تیره ست اما رگه های خیلی کوچیک و کم.مثلا از دیشب تاحالا ۵-۶ بار رفتم دستشویی دوبار دیدم فقط.منم گفتم صبر میکنم ان شاالله که تا فردا حل شه اما اگه نشد زنگ میزنم بیمارستان ببینم جواب میدن یا نه.

انشاالله...امروز نهمین روز انتقالمه...از روز سوم تا ششم درد پریدی وکمردرد شدید داشتم با حالت تهوع..از دیروز تا الانم واژنم تیر میکشه ودلمم یه کوچولو درد پریودی میگیره و ول میکنه..سینه هامم درد میکنه و گر میگیرم...شما چه علائمی داشتی عزیزم؟؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

راستی پا دردم دارم..کف پاهامم یخه