2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046779 بازدید | 684548 پست
😝إهم إهم اره عزیزم علائم پریودی خیلی خفیف سینه هام بزرگ و دردناک شدن یکمم نوک سینم تیره شد و اومد ب ...

مبارکه عزیزم خوشحال شدم، چه بتای خوبی ان شاءلله دوقلووو

بر هر كسی كه می‌نگرم در شكایت اسـت در حیرتم که گردش ِ گردون به کام کیست؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم یکی دیگه از دوستامون میخواد برا دوستاش دعا کنه چه منتظرا چه مامانا لیستشم فعلا که بازه... ...

Tara777 مامان ۷ تا نی نی منجمد و در انتظار انتقال

محتاج دعای همه دوستان هستم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

سال نو همه ی مامانای حال و آینده ی گروه مبارک.. 

ان شالله امسال سال برآوردن آرزوهاتونه. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
بچه ها😍 مثبت شدم مرسی از دعای خوبتون ممنون انشاالله دامن همتون سبز بشه به حق علی اصغر 

خدایا شکرت..... 

چه عیدی خوبی دادی مامان خوشگل..... 

انشالله امسال با این خبر خوش شروع شد و تا آخرش همش خبرای خوب باشه تو خونه مون..... 

مبارک باشه عزیزم..... 

گوارای وجودت..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم....  میشه اسم منم بنویسی... یا من شامل نمیشم....

عزیزم فدات محدودیت نداره..... 

دل دوستمون زیادی بزرگه شمام برا تحقق آرزوهاش و سلامتیش دعا کنین..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلامت باشی بنظرتون تکرارش کنم؟ 

دوست داشتی تکرار میتونی بکنی فقط همون آزمایشگاه.... 

ای‌ جاانم نخیرم شما خیلیم جوونی😙😙

من که بله تازه رفتم تو 14.....

دوستای گلم سال نوتون مبارک باشه..... 

انشالله تنتون سلامت و دلتون شاد باشه و تک تک آرزوهاتون به زیباترین شکل ممکن محقق بشن.... 

عزیزم مبارکههههع چه عیدی قشنگیییی نوش جووونتون برای ما منتظرا هم دعا کن😙

قربونت گلم از ته ته قلبم واسه همه ی منتظرا دعا میکنم به امید روزی که تاپیک پر بشه از بی بی چکای مثبت

🥀یه صلوات مهمون داداشم کنید🥀