2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046836 بازدید | 684554 پست
دوستای گلم یکی دیگه از دوستامون میخواد برا دوستاش دعا کنه چه منتظرا چه مامانا لیستشم فعلا که بازه... ...

سلام انا جون خوبید؟بچه ها خوبن  

عزیزم اسم منم تو لیست بنویس اگه میشه

منم جز منتظرام  

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
سلام انا جون خوبید؟بچه ها خوبن     عزیزم اسم منم تو لیست بنویس اگه میشه منم جز منتظرام & ...

فدات خوبیم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم یکی دیگه از دوستامون میخواد برا دوستاش دعا کنه چه منتظرا چه مامانا لیستشم فعلا که بازه.....

هر کی دوست داره بگه اسمشو بنویسم انشالله با دعای دوستمون همه دوستان حاجت روا بشن.....

1. ترانه_70..... منتظر آز
2. شقایق_خانوم...... منتظر آز
3. نفسی835...... منتظر آز
4. ملودی677..... منتظر آز
5. محمدباران.... منتظر بهبود شرایط همسر و شروع سیکل و مامان شدنش
6. معجزهخدا
7. پروانه 22
8. sisoli.... منتظر قلب
9. zizi27
10. نیلاسمان..... منتظر شروع سیکل و معجزه
11. زین..... منتظر انتقال جنین
12. پریچهر61
13. elhamiiiiiiiii.....منتظر تشکیل جنین و انتقال
14. انتظار_؟ (مریم) 
15. shamiim..... برای سقط راحتش و مادر شدنش
16. آزی..... منتظر معجزه
17. مرمر40
18. قدسیه98
19. negin69
20. طلوع97...... منتظر
21. barana83.... منتظر
22. خاکستری..... منتظر قلب
23. کوثر66
24. shailin1397... منتظر

.....

دوستای گلم اگه کسی رو از قلم انداختم ممنون میشم یادآوری کنه امیدوارم شرمنده کسی نشم....
ممنون میشم بگین تو چه مرحله ای هستین شاید دوست داشته باشین دوستمون بدونه و براتون دعا کنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم کاش بگی جاش انوکسان بزنی.....  

ممنون گلم بابت دعای نابت 🌹🙏🏻

تشکر عزیزم روز پنج شنبه بهشون حتما میگم خیلی ازیت میشم همش میسوزه معده ام 🤕 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
دوستای گلم یکی دیگه از دوستامون میخواد برا دوستاش دعا کنه چه منتظرا چه مامانا لیستشم فعلا که بازه... ...

سدام عزیم اسم من را هم بنویسید اردیبهشت انتقال دومم هست

سلام میشه خواهش کنم ازمامانها که برای منم دعا کنید که منم مامان بشم
عزیزم من اول لاپرا کردم بعد پانکچر و انتقال جنین فرش و شکر خدا باردار شدم....  بعد دخترم یهویی ...

دکتر به من گفت لولتو کلیپس میزنیم که ارتباطش با رحم قطع بشه بنظرتون کلیپس خوبه دیگه مشکلی پیش نمیاد من به دکتر گفتم لولمو بردارید 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

واسه منم دعا کنید خیلی محتاج دعام خیلی دلم گرفته منم امسال نی نی دار بشم همه چی برام خوب پیش بره 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم اینطور که من دیدم احتمال اینکه طبیعی باشه زیاده.....  الکی به خودت استرس نده چون استرس ب ...

ممنون چقذر مهربونی انا جون ...دکتر که رفتم همین حرف شما رو زد ..گفت خودش رفع میشه.....از اکوی قلب جنین چیزی شنیدی عزیزم؟

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»

سلام.اگه هنوز لیست دعا جا داره اسم منم بنویسین.خیلی دلم گرفته.دعا کنه آزمایش شوهرم بعد از عید خوب باشه تا بتونیم وارد سیکل بشیم..دلم انتظار دوهفته ای بعد از انتقال رو میخواد.بی بی مثبت.آزمایش مثبت.حالت تهوع بارداری شنیدن صدای قلب خوشگلش و شکم جلو اومده .لگدای نی نی.استرس زایمان.بغل کردن نی نی خوشگل خودم و قربون صدقه رفتناش.آخ یعنی میشه منم این چیزا رو تجربه کنم؟ خسته شدم از بس نی نیای بقیه رو بغل کردم و قربون صدقه اش رفتم.خسته شدم از حسرت و آه کشیدن موقع دیدن خرید کردن با ذوق و شوق بقیه برا بچه هاشون.ای کاش زودتر دست بکار میشدیم و زودتر متوجه مشکل میشدیم.امشب خیلی دلم گرفته

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام بچه ها‌خوبین؟بازم سوال دارم.چرا توی نت نوشته پنیر نرم برای خانمای باردار خوب نیست؟!من دو سه بار ...

سلام خاكستري جون خوبي عزيزم 

بهت تبريك ميگم 

ان شاءالله ب سالم و صالح بچه ت رو بغل كني 

والا من همش پنير نرم مصرف كردم نميدونستم  

پينكا 

ويلي 

و بوك 

الحمدالله هيچ مشكلي پيش نيومده 😀

سلام بچه ها

فردا شوهرم میره جواب آز دی اف آیش رو بگیره

ولی دیگه خسته شدم از انتظار این آزمایشاها

دوسال تمام چشم انتظار این برگه آزمایشام

هردفعه اوضاعش بدتر شده

میخوام واسم مهم نباشه

دوست ندارم فردا جوابو ببینم

دوست ندارم فردا اون اعداد لعنتی رو ببینم

میخوام دیگه همه چی رو بسپرم به شوهرم.دیگه خودش دنبال کاراش باشه.ولی نمیتونم😔😔😔

دیگه من بهش نگم چی بخور،چی نخور، کی برو دکتر، کی آز بده و...

خدایا خودت کمکون کن...

سلام بچه ها‌خوبین؟بازم سوال دارم.چرا توی نت نوشته پنیر نرم برای خانمای باردار خوب نیست؟!من دو سه بار ...

سلام خاكستري جون خوبي عزيزم 

بهت تبريك ميگم 

ان شاءالله ب سالم و صالح بچه ت رو بغل كني 

والا من همش پنير نرم مصرف كردم نميدونستم  

پينكا 

ويلي 

و بوك 

الحمدالله هيچ مشكلي پيش نيومده 😀

در حقيقت من خيلي حساسيت نشون ندادم 

فقط آب هويج آويشن جگر اينارو نخوردم 

البته جگر هر بار رفتم كبابي يك يا دو سيخ خوردم 

تازه سر پسرم اصلا نميدونستم برا جگر خيلي ميخوردم 

و الحمدالله هيچي نشد 

تازه من غذاهام هم هميشه پر ادويه هسته 

تند نميكنم اما ادويه همه مدل ميزنم

زياديه هر چيزي بده 

سلام خاكستري جون خوبي عزيزم  بهت تبريك ميگم  ان شاءالله ب سالم و صالح بچه ت رو بغل كني&n ...

سلام عزیزدلم خوبی؟ممنون خانمی.شما و جوجه هاتون چطورین؟

خب پس خداروشکر.حساسیت زیادی هم خوب نیست.من فقط شوکه شدم وقتی درمورد سیب سبز خوندم😑نوشته بود سقط آوره(البته یه بار خوردم فقط)منم جگر و اویشن و هویج و دارچین و زعفرون حتی گشنیز و جعفری هم رعایت میکنم نمیخورم😐ولی خیلی دلم قورمه سبزی میخواد اما بخاطر سبزیاش میترسم بخورم😑

اره منم پنیر بوک اینا دوس دارم.ولی چون خوندم پنیر نرم خوب نیست گفتم اینجا بپرسم مطمئن شم.دعا کن همه چی خوب پیش بره خانمی.ان شاالله شما هم به سلامتی بگذرونی این هفته های آخرو😍😍😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام بچه ها فردا شوهرم میره جواب آز دی اف آیش رو بگیره ولی دیگه خسته شدم از انتظار این آزمایشاها ...

سلام عزیزدلم خوبی؟نگران نباش دوستم‌دعا میکنم فردا ازمایش شوهرت خیلی خوب شده باشه.بهش فکرنکن.

ان شاالله که خدا‌ خودش کمکت میکنه و معجزشو نشونت میده‌.بخدا درکت میکنم ماها که شوهرامون مشکل دارن بیشتر از خود شوهرامون استرس داریم و تو فکرشونیم.اما الان فقط فکرای مثبت کن

هرجورم باشه میکرو میکنی و مامان میشی.وضعیت شوهر من داغون بود بخدا

پس اصلا غصه نخور.من یه وقتایی گریه م میگرفت چون شوهرم اصلا رعایت نمیکرد رژیم و دارو و اینارو.همیشه میگفتم کاش خودم یه مشکلی داشتم شاید زودتر حل میشد.اما خداروشکر دفعه ی اول نتیجه گرفتیم.دعا میکنم برات همه چی عالی پیش بره

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم