2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046761 بازدید | 684547 پست
دوستان گلممممممم به همتون پیشا پیش عید رو تبریک میگم ان شالله سال خوبی در پیش رو داشته باشید و خبرای ...

به همچنین عزیزم..... 

منتظر بتای تپلت هستیم..... 

عزیزم انتقال دادی دیگه یا هنوز انتقال ندادی؟؟؟ 

ببخش حافظم قاطی کرده یادم نیست این دفعه به مرحله انتقال رسیدی یا نه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان گلممممممم به همتون پیشا پیش عید رو تبریک میگم ان شالله سال خوبی در پیش رو داشته باشید و خبرای ...

الهامی جون چیکارا کردی واس انتقال؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای گلم یکی دیگه از دوستامون میخواد برا دوستاش دعا کنه چه منتظرا چه مامانا لیستشم فعلا که بازه... ...

انا جون منم بنویس مرسی عزیزم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
آنا جونم منم بنویسید لطفا. این ماه خیلی دل خوش معجزه خدا هستم 

آزی جون خوبی...کم.پیدایی..کی موعدت هس؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دوستای گلم سلام اونایی که روز پنجم و ششم انتقال هستن میشه لطفاً بگید شما علائمی ندارید؟

عزیزم من روز 7هستم.هیچ علائمی خاصی ندارم اینقد ک یهو یادم میره انتقال دادم .فقط سینه درد ک همیشه دارم.معمولا😬 و اینکه زیاد میخورم....اما من اینا رو میذارم علایم.بارداری😊تو.در چ.حالی؟

به همچنین عزیزم.....  منتظر بتای تپلت هستیم.....  عزیزم انتقال دادی دیگه یا هنوز انتقال ...

تشکر عزیزدلم برام دعا  کن فردا زنگ میزنن ببینم چندتا جنین تشکیل شده و ۵شنبه انتقال دارم 😍 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
الهامی جون چیکارا کردی واس انتقال؟

سلام گلم امروز رفتیم یخ زده هارو از فریز در اوردیم و فردا منتظر جوابشونم ببینم از ۶ تا تخمک چندتا تشکیل شده ! سونو هم کردن همه چی خوب بود فقط این اسپرین حالمو خراب کرده همش معده درد دارم 🤕

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام گلم امروز رفتیم یخ زده هارو از فریز در اوردیم و فردا منتظر جوابشونم ببینم از ۶ تا تخمک چندتا تش ...

اخی عزیزم...دیگه فدای سر جوجه هات تحمل کن ..بسلامتی انشاءلله که ایندفعه موفق میشی عزیزم

عزیزم من اول لاپرا کردم بعد پانکچر و انتقال جنین فرش و شکر خدا باردار شدم....  بعد دخترم یهویی ...

خداروشکر خدا براتون حفظشون کنه آنا جون زیر سایه پدر مادر بزرگ بشن وعاقبت بخیر ممنون پس اول لاپارا بشم بهتره

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
آزی جون خوبی...کم.پیدایی..کی موعدت هس؟

قربونت عزیزم   هستم اتفاقا همه پیام ها رو میخونم. راستش من سیکل هام معمولا ۳۴ روزه است و امروز روز ۳۳ هستم هنوز هیچ خبری از پری نیست علائمش رو هم ندارم. دیروز داشتم حساب میکردم تو یکسال اخیر سیکل بیشتر از ۳۵ روز نداشتم تا حالا اونم فقط دوبار بوده . نمیدونم دلمو خوش کنم که اگه تا پس فردا نشدم دیگه نمیشم یا نه!؟ فقط یه چیزی هست اونم اینکه هروقت باردار شدم علائم پری رو داشتم دل درد و کمر درد اما الان اونم ندارم☹️☹️☹️ میگم شاید به خاطر سقطم بوده و پری تاخیر داره. تو دیگه الان بارداری خواهر برام دعا کن