2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
نه بابا دگزا خیلیا داشتن تو بارداریشون....  البته من نمیدونستم برا ریه هم کاربرد داره اما دیدی ...

نه بتا نداده ۴ تا دگزا داده که هر ۱۲ ساعت یکی بزنم

هنوز نزدم

هفته بعد میزنم

میخواستم ببینم کسی دگزا زده اخه شنیدم اکثرا بتا میدن استرس اینم دارم بخدا 

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار
عزیزم نگران نباش دفع نمیشه فکر کنم نرماله که اینطوری میشه....  اما بهت توصیه میکنم سر خود نخور ...

آخه میگن همه خانما به آهن نیاز دارن چون هرماه پریود میشن،نمیدونمم به اندازه کافی از مواد غذایی آهن جذب میکنم یا ن

آزمایششم نمیدونم دادم یا ن

ینی b6هم سرخود نخورم؟اونم گرفتم ولی نخوردم هنوز

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان توروخدا برام دعا کنید با دلای پاکتون ی مشکلی برایش اومده اصلا نمیتونم خودمو اروم کنم یکسره گریه میکنم دلم برای نی نیم میسوزه حس میکنم داره تو شکمم غصه میخوره

میدونم ناراحتی برای جنین ضرر داره توروخدا دوباره یاداوری نکنید استرس،میگیرم

فردا میخام برم دکتر بگم ی ارامبخشی چیزی بهم بده بنظرتون چیزی میتونه بهم بده یکم اروم بشم؟

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
بچها متاسفانه بعداز گذشت ۱۱هفته قلب جگر گوشه ام وایساد،،،ای کاش خدا منو بکشه،،،قربونت برم خدا بعداز۱ ...

الهی قربون دلت برم عزیز دلم ان شاءالله ب حق این ماه عزیز خیلی زود طبیعی،باردار بشی 

دلیلش چی،بوده؟ 

خونریزی داشتی؟

من هر چی میخورم استفراغ میزنم دیشب فشارم 7 بود رفتم سرم زدن دکتر عمومی قرص  اندانسترون داد

عزیزم منم مث توام اگه ی روز این قرصو نخورم بازم حالم بد میشه

برای من ک روزی،یکی میخورم حالمو خیلی،بهتر میکنه

عزیزم مشکل مارو یادت نیست؟شوهر من دفعه اول آز داد تعدادش ۸۰۰ هزارتا بود ولی همه فاکتوراش صفر بود یعن ...

خداروشکر که اوضاع خوووب شد و نتیجه ی خوبی گرفتین

واقعا خدا کمک کرده از ۱۰۰ هزار شده سه ملیون.خدایا شکرت

حرفات امیدوارم کرد

این چند روز اصلا شوهرم بهم ریخته بود خیلی ناراحت بود

یه خورده حرفای مسول آزمایشگاه آرومش کرده بود

خلاصه پستت رو واسش خوندم تا آرومتر بشه

مرسی ازینکه با حوصله جواب دادی❤❤❤❤❤

من با آوردن بچه از پرورشگاه قلبا مشکلی ندارم حتی اهدایی ،هرچند الان زوده ک برم سراغ این چیزا ولی هضم این قضیه تو فامیلای ما خیلی سخته

نذر و نیاز هم زیاد کردم

نذر کردم که اگه خدا قسمت کنه طبیعی بچه دار بشیم هرچه هزینه ی میکرو میشه رو به بچه های یتیم و بی سرپرست کمک کنیم

راضییم به رضای خدا.ان شالله هرچی خیره واسه هممون اتفاق بیفته

رها خانوم خوشگل يه پرولاكتينو واس خودت غصه نكن كرور كرور ملّت پرولاكتين دارن خبري نيس نترس زود پايين ...

فداتبشم عزیزم چشم چشم ممنونم از دلداریت دوست خوبم😘😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
نگران نباش چیزی نیست .شاد و خوشحال زندگی کن.  من هم پرولاکتینم بالا بود دارو میخوردم میومد تو ر ...

ممنونم عزیزدلم خیلی لطف کردی ، خیلی استرسم کم شد باحرفاتون ، ان شاالله که همیشه شاد وسلامت باشید

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیزم راستشو بخوایی من موردی ندیدم زیادم مفهوم نبود و بعضیاشونم ناخوانا بودن..... 

تشکر انا جان 🌹 

خو پَ دوباره بذارم   

آنا جان من روزی سه تا استرادی استغاده میکنم ولی دکترم گفت وقتی  پروستروژن استفاده میکنی استرادی رو روزی دوتا استفاده کن و پروستروژن رو روزی سه تا این کم کردن دارو تاثیری داره ؟ 

ماههای پیش وقتی پروست استفاذه میکردم همش دهانه رحمم درد داشت به دکترم گفتم و دارومو عوض کرد گفت از اول باید میگفتم و امپول نداد🤕

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزدلم‌وقتی شرایط شوهرتو گفتی دقیقا یاد خودمون افتادم.یادمه دو سه سری پشت سر هم شوهرم هربار ازمایش ...

ممنون عزیززززم
منم همین ک پایین آزمایش نوشته بودن توی دلمو خالی کرد

هرسری ک آزمایش میداد یه جورایی انتظارشو داشتم ک  جوابش بدتر شده باشه یا مثلا انتقال بدیم و منفی بشه ولی اینکه جنین تشکیل نشه مطمئنم اونموقع خیلی داغون میشم 

منم توی این مدت همش این دارو گیاهی و غذای طبع گرم بهش میدادم. ولی فکر کنم همینا اوضاعشو بد کردن.فکر میکردم طبعش سرده .خیلی سرمااییه و چیزای شیرین دوس داره.ولی از طرفی هم دمای بدنش بالاست همیشه حس میکنم تب داره. (جوری ک وقتی پریود میشم دستشو میزارم روی شکمم که یه خورده گرمش کنه) 

میخوام ازین به بعد فقط خنکی بهش بدم.امیدوارم جواب بده

این اسپرم ها هم خیلی ادا اصول دارن

هرچه نازشونو میکشیم بیشتر ناز میکنن

خیلی سخته،،،،نه نداشتم علایمش چیه؟منظورم سقط؟

عزيزم من هم بار اول كه سقط داشتم همين اتفاق شما برام افتاد هيچ علايمي هم نداشتم توي هفته ٦ كه قلب تشكيل شد ديگه دكتر نرفته بودم و هفته ٩ يا ١٠ بود كه رفتم برام آزمايشهاي غربالگري رو بنويسن كه معلوم شد قلب توي هفته ٨ ايستاده ، خيلي ناراحت شدم خانمي برات ، ان شا الله كه جاي اين ني ني به زودي مثل من دو تا دو تا قسمتت بشه .

عزيزم من هم بار اول كه سقط داشتم همين اتفاق شما برام افتاد هيچ علايمي هم نداشتم توي هفته ٦ كه قلب تش ...

ینی اگه قبلش وایسه هیچ علایمی نداره ک ما بفهمیم؟

ینی اگه قبلش وایسه هیچ علایمی نداره ک ما بفهمیم؟

عزيزم معمولا علايمي نداره و توي سونو مشخص ميشه به خصوص وقتي پروژسترون مصرف بشه ديگه لكه بيني و خونريزي هم پيش نمياد .

شما غربالگري رو انجام دادي خانمي ؟

عزيزم معمولا علايمي نداره و توي سونو مشخص ميشه به خصوص وقتي پروژسترون مصرف بشه ديگه لكه بيني و خونري ...

بله

همه چیز طبیعی و خوب بود خداروشکر

خداروشکر که اوضاع خوووب شد و نتیجه ی خوبی گرفتین واقعا خدا کمک کرده از ۱۰۰ هزار شده سه ملیون.خدایا ...

عزیز دلم چقدر نذرت قشنگه آفرین به دل بزرگت،ببین در مورد اهدایی و پرورشگاه منم مثل خودتم ولی میگم این موضوع اونقدرام وحشتناک نیست و فقط مرگه که چاره نداره،من مطمئنم خیلی راحت نتیجه میگیرین شما چون وضعیتتون خیلی بد نیست توکل کنید به خدا ولی فرصتم از دست ندین به نظرم هرچی زودتر برید دنبال میکرو بردین چون طبیعی واقعا واسه ماها زمان بره هرچی زودتر میکرو کنین هزینتون کمتر میشه چون الان مشکلاتتون کمتره.ان شاءالله خیلی زود نی نی سالم و صالح خدا بهتون میده 😊