2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
عزیزم میدونی طرازی چه روزایی هست؟؟ در ضمن شنیدم تعیین جنسیت انجام نمیده؟؟ شما میدونی؟

عزیزم شنبه، یکشنبه، 3 شنبه ها هست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان یه سوال  غیر از عمل پانکچر که توسط دکتر زنانت انجام میشه، بعد از گرفتن تخمک و اسپرم، تش ...

عزیزم جنین شناس انجام میده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره عزیزم فروردین رو استراحت کنم بعد برم دنبال ازمایشا تا دکتر بهم وقت بدن دسته پر برم مطب کایوتایپ ...

کاریوتایپ رو میتونی غیر مرکز انجام بدی من ژنوم انجام دادم طبقه 4 ساختمان نیلو.... 

ولی دی اف آی فقط مرکز ناباروری..... 

اصلا هر کاری که با نمونه اسپرم انجام میشه فقط مرکز ناباروری.... 

دوستای گلم ما ضربتی داریم خونه تکونی میکنیم..... 

اصلا نا ندارم.... 

خواستم پستهارو تمومشون کنم اما توان و ندارم..... 

برم بخوابم انشالله صبح جواب میدم..... 

البته فردام کلی کار داریم.... 

سعی میکنم یه وقتی پیدا کنم..... 

نه عملی گؤزه ل؟  البته اگر ایسته سن دئه....  یاخچی شئی لره فیکیرله ش.....

لاپاراسکوپی اندومتریوزیمه خاطیر سول  تخمدانیم یاریدان چوخون گوتدولر 

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
سلام آنا جونم این آزمایش تیروئید منه میشه یه نگاهی بندازی بهش؟ظاهرا عددش اصلا بالا نرفته که😐گیج شدم

عزیزم چشم ببینم نظرمو میگم..... 

مگه قرار بود بالا بره..... 

حالا ببینم شاید بهتر متوجه منظورت بشم..... 

بچه ها یه سوال دیگه‌دارم.من دیشب توی‌نت محاسبه ی سن بارداری رو زدم بر اساس تاریخ پریودم نوشته ۶ هفته ...

عزیزم اگه حتما شکمی میخوایی خوب 6 شاید رود باسه و استرس بگیری..... 

پس بذار برا همون 8 هفته به بالا..... 

سلام گلم.خوبی؟  چرا؟چی شده؟

عزیزم آزت که خوبه..... 

قرار نیست حتما بالا بره که....

مثلا مال من سر دخترم یهویی بالا رفت ولی سر پسرم خوب بود..... 

فقط بهتره چک کنی که احتیاطا بالا رفت سریع دارو بگیری..... 

خانوما رحم اجاره ای الان قیمتش چقدره😞

عزیزم الان رونمیدونم ولی یادمه وقتی برا پسرم باردار بودم یه خانومی با رحم اجاره ای برا ویزیت میومد تقریبا بارداریش با هفته های من کمی بالا پایین بود..... 

میگفت 40 تومن داده بابت رحم اجاره ای..... 

بله گلم قبلا داشتم و الان که ازمایشامو نگاه میکنم هر دفعه یه عددی بوده.یه بار ۳ یه بار ۶ یه بار ۱ ا ...

نه بابا اوکی هست..... 

یه بارم موقع غربال چک میکنی تا وقتی بالان فته که انشالله نمیره نیازی به دکتر غدد نیست..... 

راستی بنظرتون گوشی و نت وا قعا ضرر داره؟من خیلی عادت کردم بهتون😑😐😂

عزیزم والا چی بگم من که جدیش نگرفتم و شکر خدا مشکلی نداشتم..... 

بچه ها قبل عید هیچکس انتقال نداره؟فقط من تنهام؟وای آخه کی دم عید انتقال میده؟😂😂😂😂نمیدونم چه فکری ...

به به مبارکه عزیزم..... 

میبینم رسما مامان شدیا..... 

انشالله جشن بتای چاق و چلت.....