2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
بچه ها كمك و راهنمايي لطفا كسي بوده قبل از پانكچر امگا سه شش نه خورده باشه و نتيجه گرفته باشه؟

مهیا جان برای تقویت تخمک دکتر برات چه داروهایی نوشت؟

چیا داری میخوری؟منم میخوام شروع کنم به امید خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهیا جان برای تقویت تخمک دکتر برات چه داروهایی نوشت؟ چیا داری میخوری؟منم میخوام شروع کنم به امید خد ...

صنم نازنين سلام خوبي؟ دكتر گلاي وانس داد كه البته نميدونم دليل تجويزش چي بود ولي پودراينوفوليك و پودر پروكسيد زنان داد كه اينا رو ميدونم برا تقويت تخمك داد، من فقط همينا رو ميخوردم حالا سر خود كيوتن هم شروع كردم دو سه روزه، توكل ب خدا، ميخوام رويال ژل هم بخورم امّا نميدونم چ ماركي خوبه،، در مورد امگا سه هم دارم پرس و جو ميكنم

شما پودر اينوفوليك و پودرپروكسيد رو راحت ميتوني بخوري چون ميدونم كه برا تقويت تخمك داد

...
صنم نازنين سلام خوبي؟ دكتر گلاي وانس داد كه البته نميدونم دليل تجويزش چي بود ولي پودراينوفوليك و پود ...

ممنون عزیزم تو خوبی؟مهیا جان شما تخمک گذاریت منظمه؟

دکترت چه مدت گفت این داروهارو مصرف کنی؟به امید خدا کی میری برای شروع داروهای پانکچر

ممنون عزیزم تو خوبی؟مهیا جان شما تخمک گذاریت منظمه؟ دکترت چه مدت گفت این داروهارو مصرف کنی؟به امید ...

والا راستش من خير سرم فك ميكردم تخمك گذاريم منظمه غافل از اينكه پرولاكتين داشتم در حد تيم ملّي كه ميگن مانع تخمك گذاريه، حالا تاخير پريود هم گاهي داشتم در حد پنج روز يه هفته فوقش امّا سياه دونه ميخوردم نگو پريودم واس اون منظم بود حالا بيا اين سياه دونه هم گويا پرولاكتينو زياد ميكرد من خبر نداشتم خلاصه خودمو تركونده بودم به طرز بسيار ضايعي😅خلاصه اين ماجراها مربوط به اوايل امثاله كه فهميدم پرولاكتينه بالاس و دارو گرفتم و آخرين اخباري كه از پرولاكتينم داشتم مربوط به اول شهريور بود كه هنوز افتضاح بالا بود و علي رغم دارو خيلي كم پايين رفته بود و فعلا خوب نشده بود تا اينكه شهريور و مهر دارو ادامه دادم و فرتي رفتم پانكچر عين بُز دور از جون سرمو انداختم پايين رفتم يه دونه مكمل نخوردم😕دكتره گفت هيچ چي نميخواد، حتي يه صبر نكردم خلاصه بقيه ي ماجرا رو هم ك ميدوني الان هم فقط دو ماهه كه داروي پرولاكتين خوردم كه ديگه نميخورم و الان اين دوماه اينوفوليك و گلاي وانس دارم هر روز و البته پودر پروكسيد كه هر روز نميخورم هفته اي دوتا نهايتا، اخه خيلي گرونه و ويتامين د داره من د كافيه ميترسم زياد بخورم، دو سه روزه كيوتن ١٠٠ گرفتم و فعلا يك ماه وقت دارم تا بخورم انشالله كه مسبب الأسباب اذن بفرمايد و سبب ساز شوند، شمام دكترتون مكمل نداد؟ من مجبور شدم برم پيش يكي ديگه فقط ب خاطر مكمل،،، دكتر خودم فقط ديفريلين داد يه دونه زدم يه ماه قبل و الانم ال دي داده تا وسطاي فروردين، خدا خودش حافظ و نگهدار و كمك باشه

...
والا راستش من خير سرم فك ميكردم تخمك گذاريم منظمه غافل از اينكه پرولاكتين داشتم در حد تيم ملّي كه مي ...

فکر کنم گلای وانسو برای منظم کردن پریودت داده.

من اینسری به دکترم گفتم میخوام تخمکامو تقویت کنم چی بخورم.برام دوسین نوشت بعد رفتم داروخونه خریدم دیدم یه داروی گیاهیه.راستی ژل رویالم حتما بخور مارک رویال۳ خیلی عالیه

فکر کنم گلای وانسو برای منظم کردن پریودت داده. من اینسری به دکترم گفتم میخوام تخمکامو تقویت کنم چی ...

شما چيا ميخوري غير از دوسين؟ دوسين همون عسل و سياه دونه س واس من فك نكنم خوب باشه😑

...
شما چيا ميخوري غير از دوسين؟ دوسين همون عسل و سياه دونه س واس من فك نكنم خوب باشه😑

ببخشید اشتباه اسمشو نوشتم منظورم سین لس بود

من میخوام اینوفولیک،کلسی کر،ژل رویال بخورم اگرم بتونم اووابوست و فرتیل اید گیر بیارم حتما میخورم‌