2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
عزيزم نگران نباش ، ان شا الله كارهاي شما هم خيلي زود انجام ميشه ، چند ساعت پيش داشتم فكر ميكردم من ت ...

مرسی عزیزم 

ممنون از انرژی مثبت و روحیه خوبی که به هممون میدی 

خداروشکر که لطف خدا شامل حالت شد و همه چی به خوبی برات پیش رفت 

حق با شماست باید صبرم رو بیشتر کنم و انشاالله بهترین چیز جلو راهمان قرار می گیره 

شما اولی رو ابن سینا انتقال دادی؟

اووف  چقدر تخمک  تخمک ها پوچ بود یا اسپرم خوب نبود ؟؟ اصلا می تونن بفهمن مشکل از کدوم بو ...

بله اگه ازشون بپرسی بهت میکن. من اونموقع که 18تخمک داشتم 12تا پوچ نبود و ازاون 12تا کلا 4تا جنین شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جاااانم به سلامتی،منم فردا برم ببینم چندتاشو میذارن برام😂دیروز به شوهرم میگم آخه چه کاریه ۶ صبح ...

عه..چقد زود .ب ماهم گفتن 7ونیم.صبح بیاین ولی 11 انتقالم.انجام شد😁

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من بوشهر انجام دادم و اصلا هم راضي نبودم ، اره منم همينجورم ولي من به دليل تنگي بيش از حد دهانه رحم ...

برامنم تنگ بودِِ..ایندفعه اذیت شدم.کاتتر ب سختی رفت داخل😅

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عه..چقد زود .ب ماهم گفتن 7ونیم.صبح بیاین ولی 11 انتقالم.انجام شد😁

اووووووه چه خبرشونه پس،البته من سری پیش پانکچرمم همون اول صبح بود سر ساعت انجام دادن برام،منتظرم فردا بعدش چندروز بخوابم استراحت کنم انقدر که این چند روز آخر بدو بدو داشتم همش بیرون بودم خریدای سفره هفت سین و کارای آخر سالو انجام دادم که دیگه بیرون نمیتونم برم جا نمونه😂قشنگ عین اینا که دنبالشون کردن تو این هیری ویری یه مهمونیم دادم که دیگه بعدش مهمون نیاد برام 😅😐

اووووووه چه خبرشونه پس،البته من سری پیش پانکچرمم همون اول صبح بود سر ساعت انجام دادن برام،منتظرم فرد ...

خسته نباشی😁منم دقیقا چندروز اخرو هول هولکی خونه تکونی کردم تا حدودی..

برامنم تنگ بودِِ..ایندفعه اذیت شدم.کاتتر ب سختی رفت داخل😅

واسه من به زور بازش مي كنن نمي تونم تحمل كنم ضعف مي كنم واسه ي آي يو آي كه اسپاسم شديد گرفتم مردم و زنده شدم😖

خداااااااايا شكرت🙏🏻
سلام خانوما و تورک عزیزم من قبلا زیاد پست گذاشتم یه مدت نبودم . منم انتقال دادم منفی شد و بعد به لطف ...

باور کن بیخود گفتن، بچه سالمه طبیعی هم باردار شدی، خدا لعنتشون کنه به خاطر پول مردمو زجر میدن

...
سلام خانوما و تورک عزیزم من قبلا زیاد پست گذاشتم یه مدت نبودم . منم انتقال دادم منفی شد و بعد به لطف ...

عزیزم توکل کن به خدا.... خیلی از این تشخیص ها در حد خطای پزشکه.... به خودت مسلط باش. منم ۲۵ فروردین این سونویی که شما الان انجام دادی باید انجام بدم. تو غربال دوم گفتن جنین تو بطن چپش رسوب کلسیم داره. آزمایش و اکوی قلب انجام دادم خدا رو شکر نرمال بود ولی رسوب سر جاشه. برای همین گفتن هفته ۲۸ باید دوباره سونوی آنومالی بدم....

خدا رو شکر هیچکدوم از آزمایشا تایید کننده مشکل نبوده پس نگران نباش.... بخیر میگذره انشالله.... هیچی مثل حال بد روحی جنین رو اذیت نمیکنه

عزیزم توکل کن به خدا.... خیلی از این تشخیص ها در حد خطای پزشکه.... به خودت مسلط باش. منم ۲۵ فروردین ...

انشالله که همه چیز نرماله

اره میدونم اما یه بی قراری بدی افتاده به جونم

میدونی ارامشم بهم ریخته و استرس دارم

همش با خودم میگم خداروشکر هنوز تو حد نرماله بالاتر نیس اما باز به هم میریزم

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار
باور کن بیخود گفتن، بچه سالمه طبیعی هم باردار شدی، خدا لعنتشون کنه به خاطر پول مردمو زجر میدن

توروخدا دعام کنین خیلی میترسم

با چه سختی باردار شدم

معجزه خدا بود.دعا کنین خدا برام بچمو سالم حفظ کنه

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار