2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام آنا جونم این آزمایش تیروئید منه میشه یه نگاهی بندازی بهش؟ظاهرا عددش اصلا بالا نرفته که😐گیج شدم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من اومدم دلم براتون تنگ شده بود هستید؟سردوراهی بزرگی گیر کردم 

سلام گلم.خوبی؟

چرا؟چی شده؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام بچه ها من اومدم دلم براتون تنگ شده بود هستید؟سردوراهی بزرگی گیر کردم 

سلام ملودی جان خوبی عزیزم...چی شده گلم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها یه سوال دیگه‌دارم.من دیشب توی‌نت محاسبه ی سن بارداری رو زدم بر اساس تاریخ پریودم نوشته ۶ هفته ...

عزیزم.بنظرمنکه تاالان باید تشکیل شده باشه..چون معمولا بعد دوهفته از ازمایش میگن سونو قلب انجام بدین تو ک ساک رو هم همون اول دیدی ..حتما قلب رو هم مییبینی دیگه گلم.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
فدات شم مرسی ولی افتادم ب لکه بینی و تا امروز بود و خداروشکر قطع شد

عزیزم شما وقتی رفتی سونوی قلب چند هفته بودی؟سونو شکمی کرد یا واژینال؟

بتای اول بعد انتقالت چند بود؟

کم کاری تیروئید داری؟؟  لووتیروکسین مصرف می کنی؟؟ قبل حاملگی چقدر و الان چقدر؟  تو آزمای ...

بله گلم قبلا داشتم و الان که ازمایشامو نگاه میکنم هر دفعه یه عددی بوده.یه بار ۳ یه بار ۶ یه بار ۱

اره گلم قرص خیلی وقته با مشورت دکتر‌میخورم و دکترم گفته توی بارداری هم نباید قطعش کنم

من قبلا میرفتم دکتر‌میگفت هیچ مشکلی نداری از نظر یه فرد عادی اما به عنوان کسی که قصد بارداری داره باید عددش بیاد پایینتر

این ازمایشو سه چهار روز قبل دادم.بنظرت نیازی هست الان باز برم دکتر غدد‌ یا صبر کنم بعد عید؟

عزیزم.بنظرمنکه تاالان باید تشکیل شده باشه..چون معمولا بعد دوهفته از ازمایش میگن سونو قلب انجام بدین ...

اره گلم ساک رو دیدم اما خودم میگم نکنه اینجا دستگاهاشون زیاد پیشرفته نباشه و نتونن ببینن و استرس بدن بهم.دیشب یکم توی نی نی سایت سرچ کردم اکثرا نوشته بودن هفته ی ۷ به بعد برین برای قلب.ولی دکتر تا ۲۷ اسفند بیشتر نیست 

اگه بذارم برای همون ۲۷ اسفند میشه هفت هفته.نمیدونم برم یا بذارم برای بعد عید.یعنی شما میگی با عدد بتای چند روز قبلم الان قلب صد در صد تشکیل شده؟چون نمیخوام سونو واژینال شم