2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
خودم انتخاب کردم با کلی ازمایش ذخیرش5بود 14تا تخمک داد شد4تا جنین که دوتاش بی کیفیت بودن

عزیزم خودت آز ذخیره ازش گرفتی؟؟ 

راستی فکر کنم بهتره ذخیره متوسط انتخاب کنین شاید فولی زیادی تحریک شده و خیلیا پوچ و کم کیفیت بوده..... 

داروهای تحریک تخمدان چقدر و چیا بودن؟؟؟ 

مثلا لاله جون با روزی دو تا گونال هایپر شد و کلی فولیکول داشت..... 

شاید دز دارویی دونرت زیاد بوده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون  به نظرت دکتر چقدر اهمیت داره؟؟ من تو ابن سینا چون کسی رو نمی شناختم شانسی دکتر شه بخش ...

عزیزم والا به نظر من دکتر خوب و دقیق و با حوصله و مهربون که بتونی باهاش ارتباط خوبی برقرار کنی خیلی موثره..... 

حالا من نمیگم حتما دکتر من بهترینه..... 

اما لااقل من باهاش رابطه خوبی برقرار کردم..... 

البته خوب بودن دوستانی که حس خوبی بهش پیدا نکردن..... 

مثلا برا من مهم بود تکی ویزیت کنه..... 

همه کارامو خودش انجام بده و با ماما طرف نباشم.... 

بتونم هر سوالی دارم ازش بپرسم..... 

وقت بذاره..... 

هر کاری که لازمه برام انجام بده.... 

بتونم بهش اعتماد کنم..... 

من تونستم این چیزارو تو دکترم ببینم برا همین حس خوبی بهم داد.... 

البته خوب بوده زمانی که با حس بدی از اتاق اومدم بیرون اما خوب به ندرت پیش اومده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کاش اصلا این رصد کردن مُد نشده بود فقط استرسه بالاخره یچی میشه دیگه، خداروشکر براتون خوب پیش رفت ان ...

عزیزم اتفاقا خوبه که..... 

اینطوری زوتر میشه فهمید اگه خدای نکرده خارج رحمی باشه..... 

دور از جون اگه دیر بفهمی هم میتونه خدای نکرده لطمه جسمی بزنه هم جانی.... 

من عمل کردم،چون جنین قلب داشت و بزرگ بود خطرناک بود و نمیشد با دارو کنترل کرد،واسه همین اورژانسی عمل ...

خیلی سخته من وشوهرمم تجربش کردیم اینقدر ذوق داشتیم حتی شوهرم از ذوق کتاب اسمو گرفته بود دنبال اسم می گشت که یدفعه فهمیدیم خارج رحمه حالا واسه شما که با میکرو بود سختتر بود😭😭

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
انا جون محدوده کم و زیاد  و متوسط چنده؟

عزیزم بستگی به رنج آزمایشگاه داره.... 

فرض کن بین 1 و 7 باشه..... 

هر چه به سمت 1 بره کم و به سمت 7 بره زیاده..... 

مثلا تو بین 2 تا 4 برا بازه 1 تا 7 خوبه البته به شرطی که هورموناشم اوکی باشن.... 

تغذیشم رعایت کنه و مکمل مناسبم دریافت کنه... 

عزیزم اتفاقا خوبه که.....  اینطوری زوتر میشه فهمید اگه خدای نکرده خارج رحمی باشه.....  د ...

آره اینم هست فقط یه دکتر خوب باشه که بفهمه، من که زنگ میزنم به مرکز میگن بتات خیلیم خوبه! میگم این دو برابر نشده خطرناک نیست میگن تا درد و خونریزی نداری نه! تو شهر خودمونم زنگ زدم مطب دکتر منشیش میگه این که خیلی عالیه😅،

دیگه باید صبر کنم چاره ای نیست، ممنون از کمک همه تون😘

الحمدالله❤
آره اینم هست فقط یه دکتر خوب باشه که بفهمه، من که زنگ میزنم به مرکز میگن بتات خیلیم خوبه! میگم این د ...

عزیز دقیقا که قرار نیست دو برابر بشه.... 

منظم بودنش مهمتره..... 

که اونم تو بیش از یه جنین نمیشه دقیق نظر داد..... 

انشالله که بتای بعدیت تکلیفت مشخص کنه.... 

عزیزم خودت آز ذخیره ازش گرفتی؟؟  راستی فکر کنم بهتره ذخیره متوسط انتخاب کنین شاید فولی زیادی ت ...

دکتر گفت امپول از امارت اوردم دوستم پیگیرش بود خدایی رعایت میکرد دختر خوبی بود بهم زنگ زد گفتم فقط دوتاش خوب بوده برام انتقال دادن بقیش پوچ ناراحت شد گفت اگه ذخیره و ازمایشام خوب نبود دکتر چرا قبول کرد همش حلالیت میخواد خدا دلم و روشن کنه این دوتا جنین برام بگیره تا قیامت بستمه 

🥀یه صلوات مهمون داداشم کنید🥀
عزیزم شما انتقالت مثبت شده؟؟ بار اولت بوده؟؟  ببین کسایی که کلا پریود نمیشن ذخیره تخمدانشون چن ...

من فعلا5انتقالم خدا از دهنت بشنوه مثبت بشه من امنوره اولیه ام اگه شنیده باشی هیچ تخمکی نداریم زیر 1هستش 

🥀یه صلوات مهمون داداشم کنید🥀
من فعلا5انتقالم خدا از دهنت بشنوه مثبت بشه من امنوره اولیه ام اگه شنیده باشی هیچ تخمکی نداریم زیر 1ه ...

زیر یک که خیلیا هستن باردار میشن....من تازه 1/3 بودم دکتر گفت خوبه و چند بار ای یو ای کرد....با کلی دارو که هر ماه گرفتم یعنی الان چی شده وضعیتش نمیدونم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،