2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684576 پست
الهیی اینقدر خوبی خدا هر چی میخواید بهتون بده ممنون 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

تنها خواستم سلامتی و شادی خودم و عزیزام و تک تک دوستای نزدیکتر از خواهرم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس قسمت من میشه ایت الکرسی شما💃💃💃💃💃

من در خدمت هستم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
گفتن ۱۶ روز بعد عزیزم فردا آزمایش میدم

انشالله خوش خبری عزیزم..... 

عززیزززم الهی بگردم باز پانکچر داری؟!فکر میکردم انتقال داری ... ان شاء الله خیره گلم و به سلامتی و ...

ساراجون يادمه شما حسابي تو كار ال دي بودي😬 قبل از شروع سيكل پانكچرتون، درسته؟ ممكنه منو راهنمايي كني چند ماه ال دي خوردي ؟ چرا چندين ماه خوردي ب جاي يه ماه؟ كيست داشتي؟ و اينكه هربار چند روز بعد از قطع ال دي پريود ميشدي؟ و اينكه سابقه داشته ال دي رو چن تا دونه بيشتر از ٢١ عدد خورده باشي؟ يعني دكترت بهت چن تا دونه بيشتر از ٢١ داده باشه؟؟

...
ممنونم اخه خودمو میشناسم میدونم هروقت تکرر ادرار با سستی پا میاد سراغم ۳روز بعدش پریودم

تا حالا باردار شدی؟؟؟؟؟؟ 

زنگ زدم بگم کنسلش کنن وقتمو ولی گفت اگه فردا پریود شدی به ما بگو کنسلش کنیم بکیم بهت چیکار کنی ولی ا ...

منظورشون بود احتمالا باهات کنار میان و برات اگه نشه به وقت دیگه میدن.... 

ساراجون يادمه شما حسابي تو كار ال دي بودي😬 قبل از شروع سيكل پانكچرتون، درسته؟ ممكنه منو راهنما ...

محیا منم.قبل پانکچر ال دی خوردم...واس سیکل انتقالم باز خوردم..دقیقا5روز بعد قطع کردنش پری میومد..من.ی بار2 دونه کمتر خوردم.ولی بیشتر نخوردم😁فک نکنم بیشتر خوردنش مشکلی باشه اخه...خیلیا دیدم.میخورن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دقيقا شده يك بيزنس هي مركز عوض ميكنن كه نشناسنشون بعد چند تايي كه دور هم جمع ميشند حرفاشونو گوش بديد ...

عزیزم منم از نزدیک با یکی دو تاشون صحبت کردم بیشتر دلم به حالشون سوخت..... 

اینکه مجبور باشی برا امرار معاش از جونت مایه بذاری درد بزرگیه خدا نصیب نکنه..... 

به نظرم با هر طرز فکری و اخلاقی دارد اینکار شدن بازم چون دارن با جونشون امرار معاش دارن من شخصا دلم به حالشون میسوزه..... 

یه بار شنیدن یکیشون که 21 سالش بود بار گنجمش بود پانکچر می‌کرد..... 

این وسط این دلال‌ها هستن که راحت پول درمیارن.... 

من در خدمت هستم..... 

خدمت از ماست....ما جز زحمت چیزی نداریم برات

انشاله سبز شدن و ریشه زدن و دامادی و عروس شدن بچه هاتو ببینی(اینم در جایگاه ننه بزرگا دیگه سنی ازم گذشته😆 )

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
آره با اولین سونو که دادم مشخص بود فقط باید بتات بالا باشه که مطمئن باشن که تو رحم چیزی نیست چون وقت ...

خداروشکر من داخل رحمی بود بتا هم 3142 بود الان دست ب دعا هستم برای قلب 

بچه ها دلم آروم نمیشه،هی میخوام قوی باشم و رد شم از این اتفاق ولی سخته و نمیتونم،هی میگم من الان بای ...

عزیزم حالاتت الان کاملا طبیعیه..... 

قرار نبود که بی‌تفاوت از این قضیه بگذری..... 

گله کن، گریه کن، هر جوری میتونی خودتو خالی کن ولی امیدتو از دست نده.....