2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
من انداختمشون دور عکساشم پاک کردم چون هر موقع نگاهشون می کردم حالم یه جورایی بد می شد به منم خبر بد ...

صنم جان دکتر گفتن سه ماه از عملم بگذره بعد برم واسه انتقال مجدد،ولی خودم احساس میکنم سه ماه خیلی زوده،شاید بیشتر صبر کنم،شایدم برم یه مشورتی از دکتر بگیرم ببینم نیاز به انجام کاری هست یا نه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان روزتون بخیر 

من خرداد ماه امسال یکبار آی وی اف کردم و متاسفانه جواب نگرفتم ولی در کمال ناباوری دیشب بعد از 10 روز از گذشتن پ ر ی و د بی بی چک مثبت دیدم این لحظه شیرین برای همه دوستان از خداوند متعال خواهانم.

فقط لطفا راهنمایی بفرمایید باید چیکار کنم؟ هنوز به کسی نگفتم و به احتمال خیلی زیاد امروز به دکترم اطلاع میدم. اولین سونو برای ساک و قلب کی باید انجام بدم؟

دوستای گلم 30 نفر از دوستای منتظرمون اسمشونو بگن یکی از دوستان چله نذر کرده میخواد برا دوستاش بخونه. ...

میشه اسم منم بنویسد امسال انتظارم تموم بشه التماس دعا

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
دیروز زنگ زدم گفتن که سه ماه دیگه برم،گفت باید سه ماه از عمل بگذره،سه ماه زود نیست واسه انتقال مجدد؟ ...

ببین اگه متروکسات داشتی حتما شش ماه باید فاصله بندازی تا اثر دارو بره (من داشتم )

اگه نداشتی سه ماه هم میتونی اقدام کنی اما بنظرم بیشتر فاصله بندازی بهتر باشه ..یه استراحتی بخودت بده 

حیف من دیر به لیست رسیدم    

عزیزم انشالله به زودی به مامان دیگه به لیست اضافه میشه و واسه دوستاش دعا میکنه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
[QUOTE=84235234]فدات عزیزم.....  منم اولیو 29 هفته دومیو 27 زدم پس خدارو شکر اونجام حواسشون هست ...

نه عزیزم فرقی نداره.... 

فقط 3 تا که با هم تو یه سرنگ زدی فردام همون ساعت بزن پس اولیو ساعتی بزن که بتونی فردام همون ساعت بزنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خیلی جالبه.... اخه منم فکر میکنم تخمکم آزاد نمیشه🤔 اخه تو این ای یو ای ها فولی ها سایزش خوب بوده و ...

خوب به نظر من اگه اشتباه نکنم آزاد میشن چون نشن کیست میشه اما اینکه پوچه یا نه اونو نمیشه نظر داد..... 

وای آنا جون این لیستو میبینم فکر میکنم واقعا میخوان یه چی بهم بدن.....تو صف منتظرم😅 فقط خدا کنه به ...

خدا بخواد بده لیستش انتها نداره شک نکن مهم اینه خدا زمان مناسب رو برات در نظر گرفته...... 

سلام بچه ها اینجا کسی از اهواز هست؟؟؟

عزیزم بله دوست اهوازی زیاد داریم سوالتو بپرس بیان جوابتو میدن.... 

دیدی جواب نگرفتی تکرار کن تا جواب بگیری..... 

راستش یه روز یکی از دوستام یه چیزی گفت که من شک کردم به این مورد. گفت من پریودام منظمه ، اما اصلا د ...

عزیزم احتمالا در حالت عادی فولیکول بالغ نداری چون فکر کنم اگه داشته باشی و آزاد نشه که کیست میشه..... 

عزیز دلم خیلی داری خودتو اذیت میکنی.....  معلومه خیلی بیقراری و اصلا هم صبور نیستی.....  ...

من ۲تادیگه جنین فریز دارم اگه نشد اونارو انتقال میدم اما بعداون دیگه ادم ادامه دادن نیستم من فرزنداول یه خونواده ای هستم ک خیلی دلسوزن همش غصه مو میخورن هم مادرهم پدر ...دلم میخواد بیای و پدرمادرمو ببینی ک چطور بادیدن دختر۲۳سالشون ک این همه مشکل داره آه میکشن وموهاشون سفیدشده خیلی وقته خوشحالیشونو ندیدم دلم میخواد دلیل خوشحالیشون باشم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
شاینا جان شما مرکز مهزیار میرفتید؟

عزیزم نه شاینا جون بیمار بی تک جونه.... 

بعد بارداری اهواز ادامه داده..... 

زیارتت قبول عزیزم.... 

مرسی عزیز دلم❤❤

به امام رضا گفتم که هوای انا جون و بچه هاشو داشته باش که با تاپیکش باعث دوستی کلی خانم مثل خودمون و دلگرمیمون به همدیگه شده 😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚