2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
خداروشکر که خدا دوقلوهات رو بهت برگردوند،برای منم دعا کن که دفعه بعد نتیجه بگیرم،برای من جنین روی تخ ...

به توصیه انا جون پیلاتس رفتم 

یه سال بعد از کورتاژ هیسترو.کردم 

دکترم خودش خواست رحمم رو.بررسی کنه ..اما شما حتما از دکتر بخواه یا حداقل یه سونوی سه بعدی فکر کنم، پیش دکتر رضا نصر برو ...رحم بررسی میشه 

به نظرم اگه چند ماه گذشته از عملت اقدام.کن 

ورزش رو هم میتونی چند ماه بعد از عملت بری دنبالش

من دو هفته از کورتاژم گذشته بود دکتر گفت فعالیت ورزشی مشکلی نداره ...ببین.نظر دکتر چیه 

ان شالله بزودی بیای وخبر بارداریت رو.بدی عزیزم 

@تورک_آنا      

سلام،خداقوت،وحاجاتتون مقبول

منم دعاکنین😍😘

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جون یه سوال دارم، دکترا معمولا برای تقویت اسپرمی که مشکل خاصی نداره ولی خیلی هم خوب نیست چه دارو ...

عزیزم والا نمیتونم کلی بگم..... 

مثلا همسر من ویتامین ای می‌خورد البته طبق تجویز دکتر بعدا به خاطر کبد چربش اورولوژ قطعش کرد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
جریان این صف و دعا چیه؟ منم می‌خوام واسه منم دعا کنه

عزیزم یکی از دوستان نیت کرده برا منتظرا دعا کنه لیست واسه اونه چشم مینویسم اسمتو.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان من مثبت شدم و منتظر شنیدن صدای قلب نی نیم. .. آگه با نیت دوستمون جور در نمیاد منو از لیست خا ...

عزیزم جلوش مینویسم منتظر قلب هستی اولویت‌ با منتظراست.... 

اگه جا بود میگم شمارم در نظر بگیره نه که اولویت با منتظراست..... 

سلام  ✔✔✔✔متاسفانه من امروز پریود شدم بعد از پانکچر اما دوباره خلط خونی دیدم و مطمئن شدم که ان ...

عزیز دلم واقعا نمیدونم چی بگم..... 

عزیزم امکانش هست یه بار دیگه پانکچر کنی البته با دقت بیشتری و جنین که فریز کردی دیگه تخمدانت رو بردارن..... 

من خیلی نگران خودتم.... 

دلم خون میشه وقتی قصیه سلامتیت مطرح میشه..... 

دوستای گلم 30 نفر از دوستای منتظرمون اسمشونو بگن یکی از دوستان چله نذر کرده میخواد برا دوستاش بخونه. 

1. mahshid31
2. تارا (فاطمه)
3. آریانا_جان
4. negin69...... منتظر قلب
5. arameshemon
6. سارا1369
7. طلوع97
8. zizi27
9. قدسیه98...... منتظر قلب
10. ترانه70
11. ثمین
12. جانان111
14. نفسی 835
15. atena_banoo
16. مریم، _مادر
17. انتظار_؟ (مریم)
18. پروانه22
19. elhamiiiiiii(کب ری)
20. آزی 25776
21. mazin70
22. سهیلا_جون١
23.
24.
25.

دوستای گلم من علی الحساب اینارو نوشتم، من حافظم یاری نمیکنه کسایی از لیست که مامان هستن یا + شدن و منتظر قلب و مراحل دیگه بارداری هستن بگن جلوش بنویسم دوستمون اولویت بندی کنه.

دوستای گلم 30 نفر از دوستای منتظرمون اسمشونو بگن یکی از دوستان چله نذر کرده میخواد برا دوستاش بخونه. ...

عزیزم ممنون میشم اسم من رو هم بنویسید 

ان شاالله که این دوست خوبمون هم حاجت روا بشه🙇

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

دوستای گلم 30 نفر از دوستای منتظرمون اسمشونو بگن یکی از دوستان چله نذر کرده میخواد برا دوستاش بخونه. 

1. mahshid31
2. تارا (فاطمه)
3. آریانا_جان
4. negin69...... منتظر قلب
5. arameshemon
6. سارا1369
7. طلوع97
8. zizi27
9. قدسیه98...... منتظر قلب
10. ترانه70
11. ثمین
12. جانان111
14. نفسی 835
15. atena_banoo
16. مریم، _مادر
17. انتظار_؟ (مریم)
18. پروانه22
19. elhamiiiiiii(کب ری)
20. آزی 25776
21. mazin70
22. سهیلا_جون١
23. نازنین832
24.
25.

دوستای گلم من علی الحساب اینارو نوشتم، من حافظم یاری نمیکنه کسایی از لیست که مامان هستن یا + شدن و منتظر قلب و مراحل دیگه بارداری هستن بگن جلوش بنویسم دوستمون اولویت بندی کنه.

آخی عزیییییزم،خیلی ناراحت شدم،انشالله خدادلتوهرچه زودترشادکنه وطبیعی مامان۹ماه شی،واقعاشرایط سختیه،ن ...

ممنونم عزیزم،آره واقعا منفی ناراحتی کمتری داره،خارج رحم واقعا درد سنگینیه،دل میبندی،امیدوار میشی،خوشحال میشی،بعد یهو همه چی خراب میشه،من هر روز باهاش حرف میزدم،دعا میخوندم براش که سالم باشه،ولی قسمت نبود بمونه برام،دفعه های پیش که منفی شد راحت تر کنار اومدم این دفعه خیلی سخته

آخی عزیییییزم،خیلی ناراحت شدم،انشالله خدادلتوهرچه زودترشادکنه وطبیعی مامان۹ماه شی،واقعاشرایط سختیه،ن ...

نمیدونم تاپیک رنگین کمان چی شد،اتفاقا رفتم تاپیک رو باز کنم دیدم زده تعطیل شده