2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
خدارو شکر که به خیر گذشته.....  بتامتازون زدی عزیزم؟؟؟

آره واقعا خدا خیلی لطف کرد بهم که به خیر گذشت وگرنه تو سی هفته با وزن ۱.۵ کیلو اگه میخواست به دنیا بیاد خیلی خیلی سخت میشد شرایط 😐 

بله همون لحظه که رفتم بیمارستان تزریق کردن و فرداش هم یه دونه دیگه زدن 

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا بتا خیلی بالا نمیره و خیلی رشدش کمه به جای اینکه هر ۴۸ ساعت دو برابر بشه هر یک هفته تا ۱۰ روز ...

اها پس من اشتباه شنیدم..😐ممنون از اطلاعاتت گلم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستان  يه سوال ضروري دارم خواهش ميكنم كمكم كنيد  من تو سيكل انتقالم قرص استراديول ...

سلام خانومی

منم با خوردن استرادیول روز نهم لک بینی داشتم که دکتر گفت از سه روز بعد شیاف ها رو شروع کنم

شیاف گذاشتم لک بینی تموم شد

شاید شما هم به پروژسترون احتیاج داشته باشی

بتای روز ۱۶ انتقال

خوب عزیزم برا منم روز 15 حدود 600 بود و 6 هفته و 2 و 5 روز سونوی قلب داشتم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون یه سوال  وقتی جهش ژن fthmr رو داریم و تو انعقاد مشکل داریم غیر از بارداری برای خودمون ...

عزیزم مطمئنا نسبت به بقیه ریسکش بیشتره..... 

اما نباید دیگه هر لحظه منتظر اتفاقای بد بود.... 

من خودم هم mthfr هم پای وان جهش رو دارم..... 

آب زیاد میخورم..... 

تحرک دارم، چیزایی که ویتامین کا دارن زیاد نمی‌خورم.... 

غذای سالم سعی میکنم بخورم..... 

الکی دیگه خودمو نگران نمیکنم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام خانما من امروز رفتم سونو گفت هنوز بقایا داری و باید سقط بشه.گفت تا هفته دیگه صبر کن اگه نشد چهارشنبه هفته دیگه ازمایش تیتر بده اگه مثبت شد باید بیای قرص بدم.خانما کسی تجربه داره که چکار کنم زودتر دفع بشه...

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

سلام به همگی.بچه ها من شوهرم دوبار اسپرم فریز کرده اما متاسفانه خیلی ضعیف بوده.دوسه تا دونه بوده با حرکت ضعیف و مورفولوژی صفر.باز باید ماه دیگه بره.خیلی درمونده و ناامید هستم نمیدونم چیکار کنم

بچه ها سرم رو کاسه چی میزنن؟ کی میزنن؟ قبل پانکچر یا بعدش؟؟ واسه همه میزنن یا کاربرد خاص داره؟

عزیزم سرم آی وی آی جی اگه منظورته برا کسایی هست که نقص ایمنی دارن یعنی ریسک پس زدن جنین رو دارن.... 

یه سری معمولا قبل انتقال دارن حالا بعصیا دو سه روز قبل بعضیا یه هفته تا ده روز قبل..... 

بعد + شدنم بسته به شرایط هر 4 هفته تکرار میشه.... 

هر بار تزریق معمولا بر هر 20 کیلو از وزن یه سرم 5 میلی گرمی یا 5 گرمی تجویز میشه.... 

چند سال پیش بعد اینکه سه بار سقط کرده بودم دکتر یه لیست آزمایش برا خودمو همسرم نوشت ، پارسال رفتم اب ...

بنظرم آزمایشهایی که دادین ر عکسش ر اینجابذارین ،آناجان تشخیص میدن که کامل بوده یانه.

ان شاالله که دلتون زود زود شادشه به یه بارداری سالم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
درسته آنا جان منظورم این سرمه ... اما نمی دونم باید تکرار شه یا نه... گفتم سونو قلب که 19 اسفند میشه ...

عزیزم نذار برا روز ویزیت.... 

شماره پرونده تو بده همسرت ببره مطب و به منشی بگه از دکتر واست بپرسه و اگه نیاز بود زودتر برات نسخه کنه که تزریق کنی..... 

من دومین سرمم رو همسرم برد برام نسخه کرد زدم بعد ویزیت رو رفتم.... 

درسته آنا جان منظورم این سرمه ... اما نمی دونم باید تکرار شه یا نه... گفتم سونو قلب که 19 اسفند میشه ...

راستی برا دومی اگه بیمه داری از داروخونه ای که میخوایی پرونده تشکیل بدی برو مدارک لازم بپرس فکر کنم یه برگه بدن که بدی دکتر واست پر کنه و امضا کنه اینطوری میتونی پرونده تشکیل بدی و تا 6 ماه راحت سرم رو تهیه کنی..... 

سلام خانوما من دیروز۶انتقالم بود خیلی درد مثل درد پریودی داشتم الانم دردلگنی دارم فقط یکمم حس پریودی ...

نه عزیز دلم روز 6 اصلا نمیشه همچین برداشتی کرد.... 

این حالتها تو هفته اول معمولا مال داروهاست..... 

یه دکتر تو شهر خودمون بهم گفت ببین اینجا هیشکاری برات نمیکنن پاشو برو تهران پیش کسی به اسم‌حنطوش زاد ...

من در خدمتم عزیزم.....