2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
سلام مرسی عزیزم...خداروشکر خوبم...خب آخه اگه سه روزه بودن خوب بود اما باید ۵ روزه می بودن...روز ۵ بو ...

عزیزم هر چی خیره برات پیش بیاد..من واقعا نمیدونم چی بگم..شرایطت واقعا خاص هست..درباره ساروگیت هم خب عزیزم واقعا.قضیه مهمی هست باید حتما یک شخص مورد اعتمادوپبداکنی.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مرسی عزیز دلم،وای منم خیلی داغون بودم یه پام دکتر بود یه پام دانشگاه دنبال استادام😂تازه دانشگاهم یه ...

آره یادمه گفتی صفره

اینکه خیلی عالیه از صفر رسیده به سه ملیون

حرکت و مورفو چطور بود؟؟؟یادت هست؟؟؟؟

دارو چی خورد؟؟؟

خنک کردن بیضه ها و این جور موارد روهم رعایت کردن؟؟؟

تعداد تخمک و جنینات هم خیلی خووبه خداحفظشون کنه واست، بچسبن به رحمت😄😄😄

من ممکنه برم سر کار همش تو فکر میکروم میگم خدا کنه ازپس هردوش بربیام یه خورده استرس دارم 

ولی وقتی میبینم شما این دوتا کارو باهم انجام دادین خیالم راحت میشه میگم منم میتونم😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه روز 12 سیکل دو روز قبل از موعد انتقال خونریزی کردم و سیکلم کنسل شد . ال دی روی من تأثیر بد داشت و ...

مررسی عزیزم 

یعنی تخمک ها رو هم بیرون نکشیدن؟؟ چه بد 

انشالله دفعه بعد بهترین اتفاقات برات بیافته و نی نی بپره تو دلت

سلام آنا جون 

من ديروز رفتم پيش دكتر ايمونولوژي زرناني و آزهاي ايمني رو نشون دادم 

كه اينا بود

Normal MHTFR A1298C AA genotype

homozygote for MTHFR 1298 A allele

Heterozygote 677 C/T genotype

heterozygote for MTHFR C/T allele

Heterozygote PAI-1 genotype

homozygote for 4G/4G allele

Normal 1619GG genotype

Homozygote for FV 1619 G allele

گفت اين آزها مشكل حادي نشون نميدن و يكسري ديگه آزمايش داد برام ولي بازم CD ماركرها رو نداده چرا؟ يعين لازم نيست يا يادش رفته؟ بعدش اين آزها كه دقيقا داره مشكل غلظت رو نشون ميده چطور ميگه مشكل حادي نداره؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم تو از اسپرم شوهرت تو ابن سینا  تعداد و مورفولوژی و تحرک چقدره؟

عکسشو گذاشتم عزیزم فکر کنم درست مشخص نیست،

تعداد ۲۵ملیون در میلیتر

مورفولوژی ۴درصد نرمال

تحرک a 10درصد ، b 35 درصد، c 15 درصد.

تو شهر خودمون که آز میداد خیلی بهتر نشون میداد که دیدم آنا جون میگن تو مرکز درست تره

الحمدالله❤
سلام آنا جون  من ديروز رفتم پيش دكتر ايمونولوژي زرناني و آزهاي ايمني رو نشون دادم  كه ...

سلام عزیزم.این آز هارو کجا دادین شما؟ همسرم میگه فقط تهران آزهای ایمونولوژی و انعقادی رو میگیرن

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
عکسشو گذاشتم عزیزم فکر کنم درست مشخص نیست، تعداد ۲۵ملیون در میلیتر مورفولوژی ۴درصد نرمال تحرک a 1 ...

خیلی عالیه آزمایش اسپرم همسرت 

واسه همسر من مورفولوژی ۱ درصد نرمال بودن تحرک a هم فکر کنم صفر بود با اون حال دکتر اورولوژیست گفت عالیه

مشکل شما سقط مکرره؟؟

خانوما این آمپول دیفرلین سینه هارو اذیت نمیکنه من فیبروکیستیکم نگرانم حالا دکتر گفته یکی دیگم باید ب ...

اره دوستان 

کسایی که سینه هاشون فیبروکیستیک هست ، این داروها چقدر عوارض واسشون داشت؟

من یک جراح عمومی رفتم که خیلی منو ترسوندن گفت باید هر ۳ ماه یکبار سونو بشی و گفت بی عوارض نیست بخصوص واسه فیبروکیستیک ها😔

آره یادمه گفتی صفره اینکه خیلی عالیه از صفر رسیده به سه ملیون حرکت و مورفو چطور بود؟؟؟یادت هست؟؟؟ ...

والا درست یادم نیست چون اونموقه خیلی درگیر بودم از ذهنم رفته،البته اون بیهوشیم فکر میکنم رو حافظم اثر گذاشته نمیدونم چرا یه سری چیزا یادم میره اذیت میشم واقعا حس گیجارو دارم😂  در کل ایده آل نبود فقط در حدی بود که میکرو کنن فکر کنم مورفولوژیش بین صفر تا یک بود.

ببین اصلاااااااا نگران نباش برو  سر کار اتفاقا سرت گرم میشه به میکرو فکر نمیکنی کمتر اذیت میشی،من هفته قبل چند روز مونده بودبه دفاعم فکر کن با لب تاب میرفتم تو مطب مینشستم کارامو میکردم😂😂😂  ولی راضیم الان،امیدوارم بقیشم خوب پیش بره،

الانم دلم میخواد برم دنبال کار  ولی خب میگم همون اولش با استراحت شروع شه یکم ضایست😂حالا انگار کار ریخته بیرون برام😂😆ولی خونه تکونیمو انجام بدم تا هفته ی بعد،بعدش کلی فیلمو سریالو کتاب میخوام بذارم واسه برنامه ی دو هفته استراحتم😂 فقط بدیش اینه که عیده باید بقیه رو یه جوری بپیچونم نیان خونمون😐 

یه چیز دیگه ام اینکه من اصلا اوایل دلم راضی به میکرو نبود اینجاام گفتم همون موقه ها بعضیا ناراحت شدن حتی از حرفام ولیییییی وقتی شروع کردم با خودم و شوهرم قرار گذاشتم اگه قراره این مسیرو طی کنیم و راهمون اینه پس باید شاد باشیم تو مسیر،یعنی همه چیزو بپذیریم و مسیرو زهرمار خودمون نکنیم

مطمئنم برای هممون اونچیزی که خیر هست پیش میاد.