2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
ي چيزي بگم، بخنديم من حدود١٥ سال قبل، تو عالم جهالت! با دوستام رفتيم پيش فالگير     خي ...

ان شالله ک این آخریش درسته

اینو گفتید یاد یه چیزی افتادم

من پارسال رفتم پیش یه دعانویس ک خانوم بود و تقریبا چهل و خورده ای سالش بود و بچه دار نشده بود

لامصب هرچی به من میگفت درست بود دقیق میزد تو خال😂. بعد به من گفت که تو هرچقدر هم بری دکتر نتیجه نمیگیری کارت فقط با دعا درست میشه

حالا طرف خودش رفته آی وی اف کرده و سه ماهشه حامله ست😂😂

همینجوری ملتو  میزارن سرکار

چی شده گلم.گریه چرا

میدونم منفیه اخه!ًرفتم امشب آخرین پروژسترونم رو بزنم پرستاره گفت چرا باسنت ایجوری شده؟؟؟😢

هر طرفش قد یه مشت اومده بالا، اصلا نمی‌تونم بشینم و بلند بشم از بس درد و ورم داره، از شب تا صبح هم کیسه آب گرم میزارم تو شلوارم ولی درست نمیشه😭😭😭

فقط می‌خوام برای همیشه تموم بشه این روزا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها خوبین؟منو یادتونه؟پانکچر کردم جنین تشکیل شد و قرار شد اسفند ماه بعد دفاعم انتقال بدم،حال ...

سلام عزیزم انشالله ک به زودی مامان میشی

دمت گرم دختر کارای سخت سختو باهام انجام میدی

من ک واسه دفاعم عین درویشا شدم حتی خانوادمو درست نمیدیدم

ترانه جان اوضاع اسپرم شوهرت چطور بود؟؟؟؟

یادمه گفتی ممکنه بیوپسی کنه

راستی چندتا تخمک داشتی وچندتاجنین تشکیل شد واست؟؟؟؟؟

حسم میگه با اولین انتقال مثبتی

میدونم منفیه اخه!ًرفتم امشب آخرین پروژسترونم رو بزنم پرستاره گفت چرا باسنت ایجوری شده؟؟؟😢 هر طرفش ...

عزیزم صبورباش...انشاءلله ک.نتیجه این سختیهاشیرین باشه..فردا روز چندی..؟اگه 14روزشده برو از بده ک استرست کم شه حداقل

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیز دلم😗☘🌻🍀 ان شاءالله که دوقلوهای نازنینت صحیح و سلامت کنارت میمونن عزیزکم.🐣❤ اونا قوین ...

سلام عزیزم من چند ماهی بود نیومده بودم تاپیک ، خیلی خیلی خوشحال شدم که باردار شدی، تیکرتو دیدم واقعا ذوق کردم . ان شالله خدا نگهدار عزیزت باشه 😍😍😘❤

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
عزیزم میتونی یه دکتر طب سنتی بری....  مرکز تحقیقات حجامت ایران تو باغ فیض مثلا برو اگه تهرانی. ...

ممنون عزیزم حتما میرم هفته دیگه🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دوستان خواهش میکنم اگه میتونید به من کمک کنید بتا روز ۱۲ بعد از انتقال ۱۳/4باشه امیدی بهش هست؟ من ...

اره عزیزم بالای ۱۰ بارداری باید ۲روز دیگه بتا بدین ۲برابر بشه عزیزم نگران نباش 🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
من ۱اسفند انتقال داشتم فردا میشه روز ۱۵ فک کنم 😖

خب دیگه فردا ازمایش بده..عزیزم برا منم ب ا سن بشدت سفت و دردناک.و کبودشده بود.ب مرور بهتر میشه نگران نباش..کیسه اب گرم.هم زیاد تاثیر نداشت

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها شماها باسنتون ورم نکرده با استروژن؟؟؟ اگه اره راه حل درست شدن رو بزاریذ تو رو خدا د ...

با روغن زیتون مرتب چربش کن و آروم ماساژ بده و یک روز بعد از تزریق کیسه ی آب گرم بزار روش

دوستای عزیزم من فردا آزمایش دارم ولی اصلا دل ندارم برم آزمایش خیلی اضطراب دارم برام دعا کنید خیلیییی ...

کاملا درکت می کنم میدونم چه می کشی.فقط میتونم بهت بگم نگران نباش همه چیز خیلی زود به امید خدا درست میشه