2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
جدی ؟؟؟ مگه میشه ؟؟؟  دکتر به شوهرم گفته مجاری اسپرم برش بازن فقط یکیش یه کم تنگه حالا چرا اسپ ...

دقیقا همین مشکل شوهر شمارو داشتیم رفتیم بیمارستان فاطمیه پیش دکتر باب الحوائجی ولی دارو داد بازم تاثیر نداشت تنها کاری که کردم همین خرنوب بود و گرده نخل با عسل قاطی میکردم صبح یک قاشق و عصر یک قاشق و هر صبح و عصر یک لیوان اب جوشانده خرنوب.فقط از اونا جواب گرفتیم البته در کنارش نزاشتم اصلااا فست فود بخوره یا غذای سرخ شده خونگی هر روز پیاز زیاد و روغن زیتون با یک تخم مرغ درست میکردم هفته ای دوبار هم ماهی کبابی بدون روغن..البته تنها دلیل اصلی تولید اسپرم همون خرنوب و گرده بود تاکییید میکنم که زودتر شروع کنه به خوردن فقط

در مورد آزمایشا به نظرم یه بار دیگه تلاشتو بکن  همونجوری که میبینی دوستامون فقط با ویتامین های ...

عزیزم چقدر سختی کشیدی خیلی زور داره واقعا جنین  هارو اینطوری حیف میکنن اخه با چه زحمتی بدست میان 😞 

خیلی دلم گرفت براتون خدا خودش دستتون رو بگیره 🙏🏻😢

این ویتامین ها ماله ایمنی هست ؟ 

ازمایش ژنتیکی دادیم مشکلی نبوده

کروموزومی هم نرمال بود

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهام جونم مرسی عزیزم بعد منفی شدنم اینطوری شدم البته غمگین نیستم یهو یادم میفته ناراحت میشم  ...

حق بهت میدم میفهمم شرایط بدی هست هرموقع دلت گرفت ما اینحا هستیم عزیزم حرفای دلت رو بشنویم با جون و دل 🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
چشممم حتما عزیزم دلم  واقعا ازاین نظر ناامید بودم  ولی حق کاملا با شماست خدا بخواد نشد ن ...

ما هم فقط دو هفته استفاده کردیم خداروشکر نتیجه گرفتیم با ای وی اف چون اسپرم تشکیل شده بود.تو همون بیمارستان فاطمیه منم از یه خانم شنیدم که میگفت توروخدا استفاده کنید که شوهر خودشم آزو اسپرم بود یک ماه استفاده کرده بود ۱۰۰هزارتا تولید شده بود اسپرم.منم با شنیدن اون شروع کردم همون روز خریدم دادم شوهرم و جوابشو هم گرفتم😍

عزیزم چقدر سختی کشیدی خیلی زور داره واقعا جنین  هارو اینطوری حیف میکنن اخه با چه زحمتی بدس ...

فک کنم برای مشکل انعقادی هستش 

آره دقیقا اصلا با شرایط بیماراشون اهمیت نمیدن چه از لحاظ مالی چه از لحاظ جسمی و روحی 

تو رویان بهشون میگم آزمایش های تکمیلی رو بنویسید فقط چنتا فاکتورشو نوشته .نسخه ۳ که آناجون میفرستن منظورم همون دوتا فاکتوره که مربوط به غلظت خون میشه رو گفتم بنویسید برام همش میگن لازم نیست میخوای چیکار آزمایشت خیلی گرون میشه 

من نمیتونم اینارو متوجه کنم که عیبی نداره یه میلیون خرج کردن اول کار خیلی بهتر که ۸ میلیون هزینه ای هستش که برای انتقال و تخمک گیری میکنیم درصورتی که میدونیم نتیجه چی هستش 😐

خداجونم شکرت       
ما هم فقط دو هفته استفاده کردیم خداروشکر نتیجه گرفتیم با ای وی اف چون اسپرم تشکیل شده بود.تو همون بی ...

ممنون بابت توضیحاتت عزیزم 

انشاءلله که مام نتیجه بگیریم 

خداجونم شکرت       
نه عزیزم یه ذره هم شک نکن خارج رحمی خدایی نکرده باشه با درد شدیدی همراهه ! ان شاالله خیرباشه

جواب و گرفتم بتام شد ۴۱ زنگ زدم به دکتر گفت فردا بیا سونو خیلی غیر طبیعیِ منم گفتم من چیم طبیعیِ که این یکی باشه😂😂😂 گفت یا باردار شدی داری سقط میکنی یا خارج رحمیِ بنده خدا ترسید😂😂 گفت درد داشتی سریع برو بیمارستان دس دس نکن ...❤❤❤

سلام خانم گلا

من الان روز چهار پريود هستم ولي امروز اصلا خونريزي نداشتم انگار يه جورايي تموم شده تا حالا اينقدر زود پريودم تموم نشده بود كسي اينجوري شده بعد انتقالش؟

خداااااااايا شكرت🙏🏻

سلام

بچه ها یهویی ظهر شوهر گفت کاش رفته بودی دکتر پری نشدی نکنه بعد برات مشکل بشه😅منم رفتم...

اما بگم براتون....

دستیارای دکتر اصلا نمیدونستن سی دی مارکرا چیه😨

گفتن تو همه ازها رو داری این چه صیغه ای دیگه😅😅

فقط شکست اسپرم رو نوشت اونم پرسید چیه😲

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
روز 14  بتا هم 4915

سلام خانمی.تبریک میگم گلم

چه بتای تپلی.

ان شاالله قسمت بقیه منتظرا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
یعنی فقط یک ساک حاملگی دیده شد؟؟  من روز ۱۵انتقال ۵۵۴شد خیلی دوس دارم دوقلو باشه فعلا نرفتم وا ...

اره گلم دکتر گفت فعلا یکی میبینم.منم عاشق دوقلو هستم اما واقعا سپردم به خدا.گفتم هرچی خدا بخواد.فقط سالم باشه نه جنسیت اهمیتی داره نه تعداد دیگه.همین یه دونه تا اخرش بمونه و به سلامتی بغلش بگیرم،چون دوقلویی هم سختیهای خودشو داره عزیزم

فقط بگو هرچقد خدا توانشو در من میبینه بهم بده💚امیدوارم قسمت بقیه ی منتظرا هم بشه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مرررسی انا جون  ولی احتمال بارداری خارج از رحمی تو ivf خیلی خیلی کمتر از طبیعی هست ، درسته؟

مطمئنا کمتره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com