2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست
گندمک جان  مگه جنین ها رو تو رحم نمی زارن؟ پس چطور ممکنه داخل لوله بشه؟ آخه مثل طبیعی که نیست ...

عزیزم تو لوله که نمی‌ذارن یا مثلا کاتتر (اگه اشتباه ننوشته باشم) رو بد میذارن و دهانش سمت لوله هاس و جنینا بد جایی هدایت میشن یا شاید مثلا (البته حدس خودمه مستند نیست) دیواره رحم یه مشکلی داره و جنین جابجا میشه و به سمت لوله ها یا جائیکه نباید بره میره و لانه‌گزینی میکنه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام  من هيچ علايمي نداشتم فقط پاهام همش يخ بود  يك هفته قبل از آزمايش سينه هام گز گز مي ...

به به عزیزم خوبی؟؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جاااان خوش به سعادتش😍 حالا اگه حضور ذهن داشته باشه ، بدم نمیاد بدونم داروهاش چی بوده که با ذخیر ...

فدات..... 

براش پست بذار و صداش کن بیاد جوابتو میده.... 

سلام آنا جووووووونم   خوبی عزیزم؟ نی نی دنیا اومد بسلامتی؟؟   خیلی وقته به یادتم ولی نت ...

سلام عزیز دلممممممممم..... 

فدات..... 

چند روز پیش صحبتت بود.... 

شکر.... 

منم خوبم با این دو وروجک شیطون..... 

پسرم خوابه..... 

دخترم هی سوال جواب.... 

خخخخخخخخخ..... 

چه خبر از خودت مامان شدی انشالله؟؟؟

وای خیلی نگرانم

نگرانی برات سمه عزیزم 

به جای اینکه همش استرس داشته باشی و به نتیجه فکر کنی 

برو عکس لباس نی نی و کالسکه و اینا ببین که تا چند وقت دیگه باید بخری 

خداجونم شکرت       
سلام آنا جووووووونم   خوبی عزیزم؟ نی نی دنیا اومد بسلامتی؟؟   خیلی وقته به یادتم ولی نت ...

لیلا ایتالیایی که دیگه بهمون سر نمیزنه.... 

لی لا و ثمین جونم در تلاش انشالله به زودی شادمون میکنن.... 

بهار جونم پرنسسش رو شکر خدا یک اسفند بغل کرد..... 

دوستای عزیزم من فردا آزمایش دارم ولی اصلا دل ندارم برم آزمایش خیلی اضطراب دارم برام دعا کنید خیلیییی ...

انشالله خوش خبری عزیزم..... 

سلام عزیزم منم شوهرم ازواسپرم بود فقط با خوردن خرنوب و گرده نخل با عسل اسپرم تولید شد و خداروشکر الا ...

چشم عزیزم حتما‌

تو بیضه اسپرم پیدا شد یا مایع منی ؟؟؟ 

اینایی که گفتین تعریفشو شنیدم حتما تهیه میکنم 😙

خداجونم شکرت       
سلام عزیزم منم شوهرم ازواسپرم بود فقط با خوردن خرنوب و گرده نخل با عسل اسپرم تولید شد و خداروشکر الا ...

راستی نی نی هم مباااارکه انشاءلله صحیح و سالم بیاد بغلت 😍😍😍😍😍😍برای ماهم دعا کن عزیزم

خداجونم شکرت       
سلام عزیز دلممممممممم.....  فدات.....  چند روز پیش صحبتت بود....  شکر....  م ...

عزیزم،خدا حفظشون کنه معجزه هات رو...

من هم منتظر اومدن پسرکم هستم...نه از تورحمم،از توی قلبم...کارامون تموم شده و احتمالا اوایل تابستون پسرکمون بیاد...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام خانوما . من بعد يازده ماه اقدام باردار شدم . خودم و همسرم مشكلى نداشتيم البته مورفو اسپرم همسرم ...

عزیزم اینطوری نمیشه چیزی گفت..... 

باید مجدد سونو بشی ببینی کامل دفع شده یا نه..... 

بتاتم مجدد تکرار کن باید منفی بشه.... 

انشالله که خارج رحمی نیست..... 

احتمالا جنین ضعیف بوده اما بازم نمیشه گفت حتما از جنین بوده..... 

ممکنه از جنین باشه، از بدن تو باشه و جنین رو پس زده باشه یا مشکل خونرسانی داشته باشی..... 

ممکنه رحم مشکل داشته باشه هیچ نظری قطعی نمیشه داد.... 

انشالله که هر مشکلی هست سریع خودشو نشون بده و حل بشه..... 

لیلا ایتالیایی که دیگه بهمون سر نمیزنه....  لی لا و ثمین جونم در تلاش انشالله به زودی شادمون م ...

انشالله دفعه ی بعد که اومدم خبر مامان شدنشون رو بخونم...

عزیزم،بهار نی نی ش تازه اومده پس...امسال بهار خانم بهار رو اساسی جشن میگیره...الهی هزاران بار شکر...

انشالله همه ی اعضای این تاپیک بی نظیر بزودی به ارزوشون برسن...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم،خدا حفظشون کنه معجزه هات رو... من هم منتظر اومدن پسرکم هستم...نه از تورحمم،از توی قلبم...کارا ...

به سلامتی عزیزم..... 

انشالله که پشت بندش خواهر یا برادراش بیان..... 

عزیزم دکترای اینجا براحتی ازمایش نمی نویسه نمیدونم چطوری باهاشون حرف بزنم همش حرف خودشون رو میزنن !& ...

در مورد آزمایشا به نظرم یه بار دیگه تلاشتو بکن 

همونجوری که میبینی دوستامون فقط با ویتامین های ب ۶ یا ب۱۲ یا حتی آسپرین بارداری موفقی دارن 

بعد اینکه یه دونه انتقال میدن که خوبه اتفاقا اینجوری جنینات حیف نمیشن 

مثل اینجا نیست که اصلا اهمیت نمیدن همسرم آزو اسپرمه سری اول از ۳۳ تا تخمک دوتا جنین شد دوتاشم انتقال داد 

این سری با هزار جور تقویت همسرم ۸ تا جنین برامون تشکیل شد ۶ تاشو باز کردند این سری سه تا ۵ روزه انتقال دادن که منفی شد 

فکرشو کن منی که یه جنینم واسمون خیلی خیلی خیلی زیاد اهمیت داره ۶ تا جنینم حیف شد 

همسرم تا الان سه بار عمل شده دیگه دلم نمیاااااد 

دوست جونیا دعا کنین برامون برای آزو اسپرمیا خیلی سخته 😢

خداجونم شکرت       
منم اتفاقی با اینحا اشنا شدم واقعا خوشحالم بین همدرذای خودم هستم 🌹عزیزم همیشه احساس میکنم غمگینی نم ...

الهام جونم مرسی عزیزم بعد منفی شدنم اینطوری شدم البته غمگین نیستم یهو یادم میفته ناراحت میشم 

راستش دست خودم نیست تو ذهنم خیلی فکرای منفی میاد 

امید وارم به زودی زود مامان الهام بشی عزیزم 😀😀😀😀❤

خداجونم شکرت