2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
‎انتظار یعنی هر ماه روزای سیکلت رو تو تقویمت بنویسی... ‎انتظار یعنی هر ماه بشینی روزای تخمک گذاریت ...

واقعا منم تک تک اینارو تجربه کردم.یه روز که داشتم از رویان برمی‌گشتم تنها بودم تو خیابون بنی هاشم نم نم بارون می‌بارید هیچ تاکسی هم نبود من تا مترو سوارش شم.ادم ترسویی هم هستم سوار شخصی نمیشم اونم تو شهر بزررررگ و غریب.نصف مسیر رو پیاده رفتم و فقط آروم آروم اشک میریختم که خدایا چرا ساکتی؟چرا اجازه میذی انقد اذیت شم.خدایا بیا کمک هممون کن.بخدا خواسته زیادی ندارم در برابر قدرت بی نهایت تو.دلم داره مبارکه یا جوادالائمه 😭😭😭😭😭😭😭😭

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما به خودمون بیایم، زندگی که همش بچه نیست، تمام زندگیمون و هدفمون بچه است، خیلی اشتباهه، بعدا که خدا بهمون بچه داد میفهمیم کار اشتباهی کردیم انقدر غصه خوردیم خودمونو نابود کردیم، خوشحال باشید و بی خیال

عزیز دلم حتی یک لحظه غصه نخور، باید خداروشاکر باشیم ما رو با چیزهای بد تری امتحان نمیکنه، من خودم سه ...

میدونم به خدا ولی منم آدمم دلم دیگه داره میترکه از حرف و نگاهها و ترحمهای مردم .

میترسم جریانی رو تعریف کنم اون بنده خدا بخونه و ناراحت بشه، وگرنه میگفتم کامل بهتون، فقط اینو بگم یک لحظه حتی یک صدم لحظه غصه نداشتن بچه رو نخورید، بعدا میفهمیم که خدا چه لطفی بهمون کرده و از بین این همه امتحان، این امتحان ساده رو برای ما انتخاب کرده

میدونم به خدا ولی منم آدمم دلم دیگه داره میترکه از حرف و نگاهها و ترحمهای مردم .

بزن بی خیالی، منم دقیقا مثل تو هستم، ولی کارمون اشتباهه این شیوه ی ما غصه و و.... خیلی اشتباهه، شاد باش و بخند و و بیخیال باش، اگه روزی فقط یکی از نعمت هایی که خدا داده بهت رو بشمری ایشالله عمرت صد و بیست ساله بشه مطمئن باش تموم نمیشه 

اینم دومین منفی 😔دلم از درد میترکه نمیدونم گناهم چیه باید اینطوری جواب بدم 

الهام جونم ١٠٠ بار اومدم سر زدم كه جواب آزمايش شما رو ببينم خانمي ، خيلي ناراحت شدم هيچ نميتونم بگم ، ان شا الله خدا خودش دلت رو آروم كنه .

خدا از هر بنده اش یه امتحانی میگیره، خدا عادل و تو عدالتش هیچ شکی نیست، پس اگه به خدا ایمان داریم مطمئنیم که این باردار نشدنمون صد در صد به صلاحمونه، و خوسحال باشبم که از بین همه ی امتحان ها اسون ترین امتحان و برامون انتخاب کرده

اگر زبونم لال کسی همسرش سرطان داشت و جلوی خودش پز پر بشه این یه امتحان شایذ صذتا هم بچه داشته باشه، بچه ها بزرگ میشن و همه میرن  و اون زن تنها میمونه، حتما دیدیم دور و ورمون رو، مادربزرگهامون بعد این همه بچه تنهان

اماده کن کمربندتو    قراره تاپیکو پایین بیاریم 😂😂دور از چشم آنا 😆

انشالله که صفحات آینده خبرای خوشگلتو ببینم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستان خوبم میشه فکرها وباورهای قوی ومثبتی که داریددرمورد این چالشی که توش هستیم و 

به هم دیگه اینجا بگیم تا قویتر ادامه بدیم؟

یا اگر در این زمینه کسی مشاور رفته ومشاور یا کسی حرف خوبی بهش زده که باعث شده حسش بهتر بشه روی این قضیه ،رو اینجا تایپ کنه؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

من بابت تمام نعمت های خدا همیشه شکرگذارشم.همیشه نعمت هاممو می‌شمارم.خدا خودش بهتر می‌دونه .ولی اینجا هم باید دستمون رو بگیره.ما که کسی رو نداریم جز خودش که بهش تکیه کنیم

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست)