2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
عزیزم درمانش چیه؟ من اصلا مشکل سقط ندارم چندتا بارداری داشتم فقط واسه اطمینان دادم  میگم نوشته ...

عزیزم منم سقط نداشتم فقط یه میکرو منفی داشتم و دکار ایمونولوژ حاضر نمیشد برام ازمایش بنویسه می گفت الان وقتش نیست پلی وقتی به اصرار من نوشت مشکل معلوم شد!

برای من واسه درمان گفت یک ماه قبل انتقال باید ب۶ و ب۱۲ و اسپرین و اسید فولیک بخورم و یه هفته قبل انتقال تا پایان بارداری هپارین برنم! واسه همین انتقال منم افتاد بعد عید انشءالله. مشکل انعقتدی باعث میشه خونرسانی به جنین درست صورت نگیره

میتونم بپرسم چرا جواب منو نمیدین؟ خواهش میکنم.منم یه زن دلشکسته و منتظرم

عزیز دلم انا جون چون تا نی نی کوچیک داره نمیتونه همیشه انلاین باشه برای همین وقتی میاد همیشه کلی صفحه عقبه و چون دونه دونه سوالات رو میخونن و جواب میدن دیر به سوالات صفحات اخر میرسن. ولی حتما بخونه جواب میده. بعدش هم خدانکنه دلشکسته باشی عزیزم این روزای سخت هم میگذره و نوبت شادی شما هم میشه. در پناه خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متوجه نشدم.شرمنده.چون خیلی حالم بده پشت هم پیام دادم.توروخدا برام دعا کنید.خیلی داغونم.دیگه تحمل ندا ...

عزیزم بی بی چک روز یازده که اصلا قابل اعتماد و معتبر نیست جوابش.

ان شاء الله که مثبتی.استرسو بریز دور.تا روز ازمایش هم بی بی چک تعطیل لطفا

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خوبان خداوند دوستان عزیز جمعه ۱۷ اسفند اول ماه رجب هست ولادت با سعادت امام محمد باقر(ع) است در ...

دوستای گلم..هممون منتظریم گفتم این ختم ها به درد همگی میخوره عزیزانم.فرستادم براتون..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
تو اینترنت نوشته بود از هر ۴ خانم یک نفر هتروزیگوت است و از هر دو خانم یک نفر هتروزیگوت خفیف دارد&nb ...

عزیزم تو‌پست قبلی جواب این سوالا رو دادم.

بله درسته مشکل شایعی هست دکتر به منم گفت خیلی ممکنه این مشکل رو داشته باشن متوجه نشن و بچه دار هم بشن ولی خب بدن با بدن فرق می کنه و اگه مشکلی هست بهتره درمان بشه

من داذوهایی که دکتر برام داده بود برات نوشتم اما حتما از دکتر خودت هم مشورت بگیر

متوجه نشدم.شرمنده.چون خیلی حالم بده پشت هم پیام دادم.توروخدا برام دعا کنید.خیلی داغونم.دیگه تحمل ندا ...

میدونی اگه باردار باشی چه استرسی داری به جنین های نازنینت میدی!؟هنوز ازمایش ندادی و منفی نشدی داری غصه چیو میخوری اخه؟میدونی چقدر پیش میاد بی بی منفیه ولی ازمایش مثبت میشه ؟انشالله شما هم از همونایی. یکم صبور باش خواهر

بله pai l رو هم دادم. تو هر دوش مشکل بود. هتروزیگوت بودم

عزیزم نگران نباش منم هر دورو هترو بودم و شکر خدا دوبار مامان شدم.... 

دارو میگیری نگران نکن خودتو.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیز دلم انا جون چون تا نی نی کوچیک داره نمیتونه همیشه انلاین باشه برای همین وقتی میاد همیشه کلی صفح ...

ممنونم عزیزم بخاطر حرفای قشنگت.ان شاالله این روزای سخت هم بگذره .من آدم ضعیفی نیستم یعنی خیلی مشکلات بزرگ تر داشتم راحت تر باهاشون کنار اومدم.اما منفی شدن میکرو واقعا نابودم می‌کنه.رو قضیه بچه واقعا شکننده شدم .

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
چه خوب که جواب دادی. مرسی ببین من هم ذخیرم چهار دهم بود  میشه بگی سیکل آخرت دارو دقیقاً چی گ ...

عزیزم دوستمون مامان شده، زایمانم کرده یه دخمل مامانی داره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بی بی چک روز یازده که اصلا قابل اعتماد و معتبر نیست جوابش. ان شاء الله که مثبتی.استرسو بریز د ...

خدا از دهن شما بشنوه.ان شاالله

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
عزیزم منم وقتي جواب آزهاي تکمیلیم اومد و مشکل داشتم خوشحال شدم چون بهتر از بلاتکلیفی بدون علت بودن ب ...

ممنون انا جون

فقط یه چیزی ذهنمو مشغول کرده اینکه من موقع ازمایش اسپرین مصرف می کردم فکر کنم تا دو روز قبلش. با این وجود مشکل انعقادی داشتم ولی یادم رفت به پکتر بگم این موضوع رو. به نظرتون دوباره برم دکتر و بهش بگم ممکنه دز داروها رو تغییر بده؟

ممنون انا جون فقط یه چیزی ذهنمو مشغول کرده اینکه من موقع ازمایش اسپرین مصرف می کردم فکر کنم تا دو ر ...

عزیزم آسپرین رو این فکتورا تاثیر نداره چون جهش هستن با دارو تغییر نمیکنن فقط با دارو شرایطت کنترل میشه.... 

هیدروسالپنکس یه عفونتی هست که مژک های داخل لوله رو مختل میکنه یعنی دیگه لوله حالت مکشی ش رو از دست م ...

بله چشم حتما همین کارو میکنم .

مرسی دوست عزیزم از راهنماییت 😘

این بیماری از چی به وجود میاد شما نمیدونید؟