2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
خواهش میکنم عزیزم، راستش داروها رو زیاد یادم نیست، یکیش پیورگان بود یکی دیگشم نمیدونم ال داشت آخرش ا ...

ژل رویالت از چ مارکی بود؟

ببخشید به خاطر خونریزی حالم بده نمیتونم خوب بنویسم

...
خجالتم نده🙈🙈🙈🙈

آزی جون غرق خونم، روز هفت سیکل

دوتا نوار باید بزارم مبل کثیف نشه😭تازه همش باید عوض کنم، دیگه سرم گیج میره

ممکنه از همسرت سوال کنی چرا اینجوری شدم؟ به خاطر تزریق دیفریلین ۳/۷۵؟ راهش چیه؟ دارویی هست که بدن قطع بشه؟

تخمدان هام درد میکنه😭

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ب موقع پاسخ دادی عزیزم، حالم خوب نبود، ممنونم از محبتت، خداروشکر که بغلتم اومد، خدا حفظش کنه🌹

گلم انشاالله که همیشه حالت خوب باشه،می‌دونی خیلی از این حال بد بودنا به عوارض همین داروها بر میگرده، ولی غصه نخور ،ببین ذخیرت که خوبه حالا پریودت جلو عقب بشه یه کاریش میکنی ولی من ذخیرم خیلی خیلی پایینه الانم که اصلا نمیدونم چقدرش مونده😂ولی هنوز پریود میشم شکر خدا، تازشم من آزمایش انعقادی ندادم ولی میدونم خونم غلیظه ولی حتی یه آسپرین ساده هم نداشتم و تو کل بارداریم هم فشارم بالا بود! الان میبینم خدا  چقدر رحم کرده! دیگه ما و دکترا که عاری از خطا و حواس پرتی نیستیم،باید خدا حواسش باشه که هست

گلم انشاالله که همیشه حالت خوب باشه،می‌دونی خیلی از این حال بد بودنا به عوارض همین داروها بر میگرده، ...

دیفریلین ۲۸ روزه داده بود دکتر، ۲۵ روز قبل زدم

سرموعد پری اومد حالا باید تموم شه ولی سیل شده دارم سکته میکنم😭

...

سلام بچه ها کسی در مورد دکتر فروتن چیزی میدونه؟ کلینیک سارا و بیمارستان بهمن هستش💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دیفریلین ۲۸ روزه داده بود دکتر، ۲۵ روز قبل زدم سرموعد پری اومد حالا باید تموم شه ولی سیل شده دارم س ...

اتفاقا الان که میگی یادم افتاد پریود آخرم خیلی یهویی و با میزان زیاد شروع شد،واسه زایمان زن داداشم رفته بودیم یهو بی خبر اومد ،سابقه نداشت همیشه با لکه بینی شروع میشد ولی اون دفعه خیلی زیاد بود

اتفاقا الان که میگی یادم افتاد پریود آخرم خیلی یهویی و با میزان زیاد شروع شد،واسه زایمان زن داداشم ر ...

وریود اخر یعنی قبل از بارداریتون؟

سر موقع قطع شد؟

میشه بیشتر توضیح بدی؟

...
وریود اخر یعنی قبل از بارداریتون؟ سر موقع قطع شد؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟

آره ،۲۸ ام اردیبهشت شروع شد و ۱۴ خرداد پانکچر داشتم

یادم نیست چند روز بود ولی مقدارش زیاد بود

وریود اخر یعنی قبل از بارداریتون؟ سر موقع قطع شد؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟

راستی یه چیز دیگه هم یادم اومد نمیدونم سینافکت بود یا ال دی که تموم نشده پریود شدم یعنی دوزش کامل نشده بود واسه همین منو غافلگیر کرد در حالیکه گفته بودن تا تموم نشده پریود نمبشی

آره اولین دیفرلین رو که زدم خونریزیم کم بود و پریودم مثل یکسال گذشته شاید کمتر هم بود ولی الان که بع ...

مهرافرین دوست عزیز من اولین پریودی بعد از دیفریلین غرق خون شد همه جام آخر سیکل به جا اینکه تموم شه افتضاح شده نمیتونم راه برم

شما عادی تموم شدی؟

...
آزی جون غرق خونم، روز هفت سیکل دوتا نوار باید بزارم مبل کثیف نشه😭تازه همش باید عوض کنم، دیگه سرم گ ...

عزیزم شوهرم میگه نگران نباش اهن و فولیک بخور مایعات زیاد بخور و حتما تحرک داشته باش به خاطر تغییرات ناگهانی هورمونیه.