2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
منم خوبم عشقم امروز میرم سونو اگه شرایطم خوب بود قبل عید یه دونه دردونه دارم انتقال میدم اگه نه میره ...

وااااااااای نه 3 دیگه چیه.انشالله عالی باشه و دردونت 9ماه توی دلت جا خوش میکنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااایی منم همش دعا دعا میکنم وقتی حامله ام جشن دعوت شم لباسای ناز و خوشگل بارداری بپوشم  با او ...

آرزوی چندین و چندسالمه.حداقل از رقصیدن معاف میشم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آره عزیزم با اینکه خیلی بزرگ نشده بودن ولی یک دست بودن و همشون هم بلاست شدن که به سلامتی یکیشونم اوم ...

خیلی ب موقع پاسخ دادی عزیزم، حالم خوب نبود،

ممنونم از محبتت، خداروشکر که بغلتم اومد، خدا حفظش کنه🌹

...
اصلا ضرر نداره  هر چی قندت پایین تر باشه تخمک های بهتر و سالم تری خواهی داشت خیالت تخت که دار ...

ممنون که توضیح دادی عزیزم 

خیالم راحتتر شد 

اینکه میگن ممکنه باعث لاغری بشه چی 

منکه وزن کم نکردم 😣😣😣

خداجونم شکرت       
عزیزم.منم مدتهاس گلای وانس میخورم..درسته در اصل داروی قندخون هس ولی هر چی هس ب تخمک وتخمدان پلی کیست ...

ممنون عزیزم گلای وانس از گلوکوفاژ بهتره ؟ یا فرقی نداره 

آخه من اوایل متفورمین میخوردم دیدم رو وزنم تاثیر نذاشته گلوکوفاژ خریدم 😂😂😂😂😂😂

خداجونم شکرت       
آرزوی چندین و چندسالمه.حداقل از رقصیدن معاف میشم

سلام ثمین جونم مطمئن باش اون روز خیلی نزدیکه 

عزیزم همینکه دوبار باردار شدی پس مطمئن باش بازم میشی 🍃🌷🍃

خداجونم شکرت       
ممنون عزیزم گلای وانس از گلوکوفاژ بهتره ؟ یا فرقی نداره  آخه من اوایل متفورمین میخوردم دیدم رو ...

بهتریشو نمیدونم .فک کنم مثل همن گلای وانس ایرانی هس..برا وزن ک هیچی من اصلا کم نمیکنم ..البته من چاق نیستم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
منم چاق نیستم  تپلم 😓

😂😂عزیزمی...اره بخدا میگن پلی کیستیکا چاقی دارن من خودم ک.لاغرم ولی شکمه رو دارم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نه سونو نکرد اصلا ...آخ مگه میشه ؟روز ۱۵ انتقال رفتم آز گفتن ۴۷/۵ روز ۱۷ رفتم شد ۳۲ اومد پائین باز ر ...

خیلی نگرانتم 

همش یاد دوستم میفتم ....

پیگیری کن هرچ زودتر

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
چه خوب که جواب دادی. مرسی ببین من هم ذخیرم چهار دهم بود  میشه بگی سیکل آخرت دارو دقیقاً چی گ ...

خواهش میکنم عزیزم، راستش داروها رو زیاد یادم نیست، یکیش پیورگان بود یکی دیگشم نمیدونم ال داشت آخرش الانم نسخه هامو رفتم دیدم نتونستم پیداش کنم

جالبه مال سری اولو بیشتر یادمه که ستروتاید و سینال اف بود🙄

منفی اولم قبل از عید بود دیگه گفتن برو بعد از عید بیا دوباره رفتم گفتم آزمایشی چیزی نمیخواد،ایمنی،انعقادی؟ گفتن نه هر چی لازمه داریم،دیگه بعد از عید تقریبا اوایل اردیبهشت بود که رفتم و یه برگه دادن که طول سیکلم رو مشخص میکرد که حدودا ۴۰_۴۵ روز طول کشید

هیچ مکملی هم بهم ندادن فقط گفتن پاسخ تخمدانهای شما ضعیفه اگه میخوای میتونی تو طرح آزمایشی ما بیای طب سوزنی بشی هفته ای یه بار،ولی من چون شاغل بودم نرفتم، فقط خودم بعد از عید به مدت دو ماه ژل رویال  ۵۰ درصد رو خوردم که وقتی واسه شروع سیکل رفتم و سونو شدم بهم گفتن اصلا تعداد فولی هایی که داری با عدد ذخیرت نمیخونه، گرچه آخرش همون ۴ تا بزرگ شد و به ۱۷ رسید که پانکچر شدم، بعدشم برگه رو که دادن بهم دیدم نوشته بلاستو ! خودش تصمیم گرفتن دیگه! خدا رو شکر چهار تاش بلاست شد و دو تاشو انتقال دادن و دو تاشو نمیدونم چیکار کردن! 

اتفاقا سیکل خیلی بدی بود سینافکت رو هر روز همسرم قبل از اینکه سر کار برم میزد واسم هم جاش میسوخت و خارش میگرفت هم سرگیجه و سردرد داشتم

ال دی هم که عذر میخوام واژنم رو خشک کرده بود و اوضاعمو حسابی ریخته بود به هم ولی واقعا تهش ختم بخیر شد

😂😂عزیزمی...اره بخدا میگن پلی کیستیکا چاقی دارن من خودم ک.لاغرم ولی شکمه رو دارم

منم شکم پهلو دارم 

به خاطر پلیکیستیک بودنمونه 

من چنسال پیش ۱۰ کیلو وزن کم کردم پریودام تا دوسال منظم و سر ساعت بود 

ولی متاسفانه دوباره اون ۱۰ کیلو برگشت هیچی بعد سقطم نمیدونم چرا وزنم بالاتر رفت 

خداجونم شکرت       
خیلی نگرانتم  همش یاد دوستم میفتم .... پیگیری کن هرچ زودتر

گلصحراحون خداروشکر که آن شدی

توروخدا بیا یه لحظه

بابا من پریودی بعد از دیفیرلین هستم پریودیم قطع نمیشه بیشتر شده اصلا یه وعضی شده ساعتی یه نوار باید عوض شه😭😭

...