2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
عزیزم.منم مدتهاس گلای وانس میخورم..درسته در اصل داروی قندخون هس ولی هر چی هس ب تخمک وتخمدان پلی کیست ...

نفسی جون تا حالا پانکچر شدی؟ کیفیت تخمکات چه طور بوده؟ میخوام بدونم گلای وانس چه تاثیراتی واست داشته؟ مفید بوده؟ روزی چن تا میخوری؟ شما بذون دارو فولی بالغ دارین؟ ببخشید میپرسم میخواستم بدونم پلی کیستیکتون در چه حده

...
نفسی جون تا حالا پانکچر شدی؟ کیفیت تخمکات چه طور بوده؟ میخوام بدونم گلای وانس چه تاثیراتی واست داشته ...

اره پانکچر شدم از یکماه قبل پانکچر روزی 3تامیخوردم.الان دیگه بعد انتقال منفی ب تجویز خودم کردم روزی دوتا😁چون باید بعد غذا بخوری و منم زیاد اهل صبحونه نیستم و مال صبح رو حذف کردم .. من کیفیت تخمک نپرسیدم.اصلا..ماه قبل هم.ک.سیکلم نچرال بود دوتا فولی بالغ داشتم البت با لتروزول..دیکه مال قدیما رو یادم نمیا بدون دارو فولی داشتم یا نه😅

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزی جون ان شاالله که بهترین ها برات پیش بیاد چند دوره بودی؟ منم این ماه با وجود لتروزول و۷تافوستیم ...

من چون سیکل هام ۳۳ روزه است هرماه روز ۱۸ یا ۱۹ سیکل تخمک گذاری داشتم. امروز روز ۱۷ سیکل بودم ولی گفت فولی غالب نداری خیلی برام عجیب بود من بدون دارو همیشه یدونه فولی غالب داشتم که اینماه نداشتم و دکتر گفت احتمالا به خاطر سقط هستش. ولی میخوام ماه اینده برای احتیاط لتروزول بخورم گفت از روز پنج پری روزی دوتا بخور همسرم هم گفت داروی مضری نیست میتونی بخوری فقط یه ترسی دارم اونم اینکه انگار بدن من به داروهای هورمونی خوب جواب نمیده و همیشه بدون دارو بهتر جواب میگیرم که وقتی به دکتر گفتم گفت خودت میتونی تصمیم بگیری حتی میتونی لتروزول هم نخوری.  شاید شما هم مثل منی و بدون دارو اوضاعت بهتره  حالا میخوای دفعه بعد بدون دارو سیکل رو پیش ببر. 

🔊🔊🔊🔊 🕪🕪🕪🕪 🔔🔔🔔🔔 🕭🕭🕭🕭 دوستان من امروز میخواستم برم دکتر...اما همسر گرام میگن اگر ا ...

نرو.

آندومترت خرابه که خونریزی درست صورت نگرفته

خودت رو تقویت کن 

عجله جایز نیست

این هم فتوای من 😉

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
وااایی منم همش دعا دعا میکنم وقتی حامله ام جشن دعوت شم لباسای ناز و خوشگل بارداری بپوشم  با او ...

خودم دعوتت میکنم تو قلمبه بشو جشن با من😀

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

راستی بچه ها هروقت میرم این دکتر جدیده میگه اوضاع تخمدان و تخمک هات خیلی خوبه اگه خدایی نکرده جواب نگرفتی بیا دوباره پانکچر شو میتونم تخمک های خوبی ازت بگیرم 😂😂اگه شوهرم بفهمه عمرا بزاره برم پیشش. باید کم کم ذهنشو اماده کنم😂😂

ممنونم خانم گل ایشالله سال ۹۸ همه مامانای منتظر شکم قلنبه بشن و لگد بارون

لاهیجان جون سلام خوبی؟ من امروز همش تاپیکم😅 ممکنه بگی چند بار پانکچر شدی و چن بار انتقال دادی و سیکل پانکچرتون کوتاه بود یا بلند؟ چن تا نینی داشتین؟

...
سلام عزيزم.  مباركت باشه خانمي ، خدا رو شكر كه گل دختر نازت مشكلي نداره و ان شا الله سالم بياد ...

سلام مامان سبحان جون ممنونن عزیزم ایشالله گل پسر شما هم تا اخر هوای مامانشو داره 

نه عزیزم سه روز دیگه وقت دارم شما رفتین؟

اول میخواستم سونو هم برم بعدبا جواب ازمایش ببرم نشون دکتر بدم ولی طاقت نداشتم تا الان که همه چی خوب بود ایشالله بقیه هم خوب پیش میری  دوردونه هامونه سلامت بعل میگیریم

مرسی از پاسخت🌹 هایپر شده بودی موقع پانکچر؟

اره گلم هایپرشدم با 20تاتخمک

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها از صبح هی میخوام نگم نپرسم ولی نمیشه

تنها جایی که راحت میتونیم حرف بزنیم و از دلواپسی هامون بگیم همینجاس

میگم من الان هفت پریودی هستم غرق خون

اخه چرا

هیچوقت سابقه نداشته

تقصیر میکرولینه دیگه

شش هفت روز کامل تموم میشد تازه از پنج دیگه در حد لک بود، الان چیکار کنم این خونریزی خیلی شدیده

راهی داره؟ 😭

...
لاهیجان جون سلام خوبی؟ من امروز همش تاپیکم😅 ممکنه بگی چند بار پانکچر شدی و چن بار انتقال دادی و سیک ...

سلام عزیزم  ممنون از لطفت

جونم برات بگه من کلا یه بار پانکچر شدم  که ۶ تا تخمک داشتم و کلا دوتا جنین تشکیل شدو هردو تا رو برام انتقال دادن

بار اولم بود انتقال دادم و خدا رو شکر یه دونش گرفت

روز ۱۸ سیکلم پانکچر شدم و ۲۳ سیکل انتقال داشتم حالا نمیدونم کوتاهه یا بلند چون کلا بار اولم بود 

خیلی لطف کردی که پاسخ دادی، خدا انشالله ب زودی ذلتو شاد کنه، یعنی شما میگی کیفیت جنینات بهتر بو ...

آره عزیزم با اینکه خیلی بزرگ نشده بودن ولی یک دست بودن و همشون هم بلاست شدن که به سلامتی یکیشونم اومد تو بغلم

در مورد پریود هم من اثرات سینافکت رو نمیدونستم و بیشتر از ال دی نگران بودم ولی خوب همون سیکل باردار شدم و دیگه رفت تا ماه ششم بعد از زایمان و تا الانم با اینکه نمی‌دونم ذخیرم چقدر شده تقریبا سر وقت پریود میشم شکر خدا