2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684565 پست
و اما اینکه من از سونو اومدم و نتیجه اینکه نشد که نشد مامان قبل عید بشم اما چون از خدا بهترین اتفاق ...

آزی جون ان شاالله که بهترین ها برات پیش بیاد

چند دوره بودی؟

منم این ماه با وجود لتروزول و۷تافوستیمون یه دونه فولی غالب هم نداشتم وسیکل نچرالم به خاطر همین کنسل شد دکتر گفت بعد آزادسازی تخمک اندومتر شروع می کنه به رشد بیشتر والان با این وضعیت نمیشه

جالبه که بدون دارو من هر ماه یه فولی غالب داشتم ولی با این همه دارو😕

راستی لتروزول رو کی وچند تا باید بخوری؟

خدایا خودت کمکون کن🙇

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه دونه فسقل دارم که گریدش A هست. والا تا جایی که اطلاع دارم  تخمک اگر سایزش خوب نباشه و یا ا ...

یه انتقال منفی داشتم دیگه نتونستم بعدش انتقال بدم میدونی اونهمه استرادیول بالاخره الکی چرا خورده بشه، کلی فکر و توکل به خدا کردم و دکتر گفت یک بار دیگه پانکچر انشالله به حول قوه الهی

آخه جنین شناس خیلی با قاطعیت گفت که تخمکها ضعیف بودن، راس راستی میتونه بفهمه؟ یا الکی ی حرفی زده؟؟

...
عزیزم من پلی کیستیکم فک کنم به خاطر این دادن  شنیدم رو کیفیت تخمک تاثیر میزاره

عزیزم دکترتون کیه؟فکر کردم به خاطر قند ناشتاست

اخه من یکم قند ناشتام بالاست

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
وقتی تشریف اوردن دیدن مامانشون یه تار مو سیاه نداره دیگه اونوقت میفهن دیر قدم رنجه فرمودن😂😂😂

عزیزم. عشق مامانشون مهمتر از موی سفید هس..بعدشم خدابیامرزه پدر سازنده رنگ مو😂😂😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
یه انتقال منفی داشتم دیگه نتونستم بعدش انتقال بدم میدونی اونهمه استرادیول بالاخره الکی چرا خورده بشه ...

انشالله که بهترین ها پیش روت باشه

سال جدید نی نی یا نی نی های خوشگل و بامزه بیاری و از شیطونی هاشون برامون تعریف کنی.

راست میگه .

جنین شناس دکتره 

کلی هم شغلش باحاله😀

هی آدم های مختلف میسازه😉

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
به به ثمین خانم  سلام عزیزم خداروشکر که حالت خوبه 😍😍 عزیزم بعد عید ان شاء الله باهم انتقال ...

فدات خواهری انشالله اینبار خدا گوشه چشمی نظری بهمون بکنه پیشاپیش زیارتت قبول

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم دکترتون کیه؟فکر کردم به خاطر قند ناشتاست اخه من یکم قند ناشتام بالاست

رویان میرم عزیزم 

یه بار هم با دکتر طرازی ویزیت شدم 

خودمم نمیدونم چرا بهم گلوکوفاژ دادن رویان تیمی کار میکنن از کارشون سردر نمیارم خسته شدم هر روز سه تا گلوکوفاژ میخورم 

به حرف طرازی گوش دادم دو تا کردم ازاین به بعد 

قند ناشتام اون موقع آزمایش دادم خوب بود 

خداجونم شکرت       
بله عزيزم خدا رو شكر من يك پسر توي راه دارم ، ان شا الله قسمت خودت و همه دوستان عزيزم بشه . پرنسسم ه ...

خدا پرنسستو برات حفظ کنه و پسری رو صحیح و سالم بده بغلت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
رویان میرم عزیزم  یه بار هم با دکتر طرازی ویزیت شدم  خودمم نمیدونم چرا بهم گلوکوفاژ دادن ...

اصلا ضرر نداره 

هر چی قندت پایین تر باشه تخمک های بهتر و سالم تری خواهی داشت

خیالت تخت که داروی خوبیه

البته تحرک هم داشته باش

ممکن یکم احساس ضعف کنی یه خوراکی کنارت باشه همیشه بد نیست.

شیرینی و شکلات نه هااا

مثلا بادم ،کشمش ، خرما 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
منم خوبم خدا رو شکر فعلا با کلی دارو زحمت کشیدم یه دونه گوله برفی فریز کردم😂 الهی آمین عزیز دلم😍 ...

الهی خدا همون ی گلوله برفی رو بذاره توی دلت 9ماه بعد تحویل بده به بغلت

رویان میرم عزیزم  یه بار هم با دکتر طرازی ویزیت شدم  خودمم نمیدونم چرا بهم گلوکوفاژ دادن ...

عزیزم.منم مدتهاس گلای وانس میخورم..درسته در اصل داروی قندخون هس ولی هر چی هس ب تخمک وتخمدان پلی کیستیک.مربوطه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اره عشقم یزد انتقال دادم.بنظرم کار دکتراشون خوبه.حداقل برای من که دستش خیلی خوب بود.و یه چیز دیگه ای ...

پس دوقلو رو حتما داری شکر خدا.پس کلینیک مادر یزد رفتی درسته؟