2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
سلام به همه مامانای  عزیز  تبریک میگم به مامانی هایی جواب ازمایششون مثبت شده و ایشالله تا ...

عزیزم تبریک میگم انشالله هم خودت هم همسرت هم خوشگل خانوممون همیشه سلامت باشین🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان خوبم

جواب از های ایمنی انعقادی من اومد و متاسفانه مشکل انعقادی داشتم.

راستشو بخوایین از اینکه ازم مشکل داشت خوشحال شدم. خلم دیگه😄 چون گفتم حداقل منفی شدنم یه دلیل داشته و الان که برطرفش کنم دیگه مشکلی نیست

ولی رفتم دکتر و گفت باید حداقل یک ماه قبل انتقال ب۶ و ب۱۲ و اسپرین مصرف کنی و تازه اون موقع شانست میشه ۴۰ درصد.

سر همین انتقال این ماه کنسل شد😔 فکر می کردم می تونم قبل عید انتقال بدم که خب حتما صلاح نبوده.

روز سوم پری بود سونو کرد گفت ضخامتت ۹ هست احتمالا یه بارداری بوده ولی از بین رفته☹️ نمی دونم چرا خیلی غصه خوردم. من دو ماه پیش منفی شده بودم یه ماه گذشته هم قرق ضدبارداری می خوردم چجوری ضخامتم از دوماه پیش بالا مونده؟  کسی این مورد براش پیش اومده؟

آره اولین دیفرلین رو که زدم خونریزیم کم بود و پریودم مثل یکسال گذشته شاید کمتر هم بود ولی الان که بع ...

خداروشکر که بعد از دیفریلین ها پریودی خوبی داشتی، انشالله انتقال بعدی دیگه مامانی، انتقال بعدیت کی هست؟ همین سیکل؟

...
نه سونو نکرد اصلا ...آخ مگه میشه ؟روز ۱۵ انتقال رفتم آز گفتن ۴۷/۵ روز ۱۷ رفتم شد ۳۲ اومد پائین باز ر ...

گندم جان من نمیفهمم معلوم نیست یعنی چی!!!؟منظورشون چیه؟چطور برای من معلوم بود؟قبلا هم بهت گفتم گلم شما باید بری پیش یه متخصص سونوگرافی. این چیزی بود که دکتر من که فوق تخصص زنان هستش گفت. البته پررنگ بودن بی بی  که طبیعی چون هنوز سطح بتا خیلی پایین نرفته و تا کاملا از بدن بیرون بره طول میکشه. البته برای خارج رحمی بتا باید خیلی بیشتر بشه برای من از ۱۰۴۰ رسید یه ۱۷۹۰ برای همین دکتر به خارج رحمی شک کرد. اما من همیشه میگم احتیاط شرط عقله پیگیری که ضرر نداره

گندم جان من نمیفهمم معلوم نیست یعنی چی!!!؟منظورشون چیه؟چطور برای من معلوم بود؟قبلا هم بهت گفتم گلم ش ...

آزی جان گفتم امروز برم پیش دکتر خودم تا مشکلی پیش نیاد رفتم دکتر گفتن سونو معلوم نمیکنه و ... البته اینکه شلوغ بود شاید پشت گوش انداخت بی تاثیر نیست دیگه تا سه شنبه صبر میکنم بعد میرم ببینم چی میگن بی بی چکم گذاشتم گفتم اگر لتا اومده باشه پایین یا خیلی کم رنگه یا کلا نشون نمیده سریع یه خط پر رنگ افتاد گفتم حتما رفته بالا نمیدونم والا .ممون گلم این روزا خیلی مضطربم همه اش مزاحم شما و دوستان میشم

آزی جان گفتم امروز برم پیش دکتر خودم تا مشکلی پیش نیاد رفتم دکتر گفتن سونو معلوم نمیکنه و ... البته ...

مزاحم چیه 

به فکرتیم

کار خوبی میکنی که از حال خودت خبر میدی

من که همش فکر میکنم جوابی بدم که ب دردت بخوره ولی بلد نیستم، فقط اینو میدونم که توی این چند روز نگران مشکل لوله نباش چون خدااای مامرده زبونم لال خارج رحمی باشه توی این مراحل دارو میدن دفع میشه

...
مزاحم چیه  به فکرتیم کار خوبی میکنی که از حال خودت خبر میدی من که همش فکر میکنم جوابی بدم که ...

ممنون عزیزم از لطفت یه وقتایی میگم کاش روز اول منفی میشد انقدر استرس نمیکشیدم .منفی شدنمم عجیب غریبه😂😂

سلام به همه مامانای  عزیز  تبریک میگم به مامانی هایی جواب ازمایششون مثبت شده و ایشالله تا ...

عزیزم خداروشکر بوووس واسه حناخانووووم😍😘

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
آزی جان گفتم امروز برم پیش دکتر خودم تا مشکلی پیش نیاد رفتم دکتر گفتن سونو معلوم نمیکنه و ... البته ...

مگه مزاحمت هم اینجا داریم؟دوستیم دیگه این حرفا چیه. ولی نگران نباش مطمئن باش مشکلی نیست تا سه شنبه هم که چیزی نمونده عزیزم. 

مگه مزاحمت هم اینجا داریم؟دوستیم دیگه این حرفا چیه. ولی نگران نباش مطمئن باش مشکلی نیست تا سه شنبه ه ...

نمیدونم والا از کار و زندگی افتادم اصلا سرکار تمرکز ندارم همه اش یه جوریم کلافه ام شوهرم میخواد برای عید جا رزرو کنه میگم حالا وایسا صبر کن ببینم تکلیف چی میشه خونه تکونی نکردم خرید عید برای خونه نکردم فقط افتادم یه گوشه به فکر و خیال و ....

نمیدونم والا از کار و زندگی افتادم اصلا سرکار تمرکز ندارم همه اش یه جوریم کلافه ام شوهرم میخواد برای ...

به خدا منم همینطوری بودم دیوونه شدم سه بار از دادم هی میرفت بالا بعد اومد دوباره رفت بالا  اصلا تکلیفمو نمیدونستم اما حل شد بالاخره انشالله برای شما هم به خیر میگذره

عزیزم تبریک میگم انشالله هم خودت هم همسرت هم خوشگل خانوممون همیشه سلامت باشین🌷🌷🌷🌷🌷

ممنون عزیزم ایشالله که بعد از عید نینی یا نینی های نازت  بیان پیشت  برای همیشه بشن چراغ خونت