2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام بر خواهرای عزیزم. به تمامی کسانی که جدیدا مامان شدن و من اطلاع نداشتم و تبریک نگفتم تبریک میگم ...

بله عزیزم شکر خدا 1 اسفند به دنیا اومد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
از لاله سرخ و رز سفید وهاانا و ...چه خبر همگی خوبین؟

همه خوبن شکر..... 

رز سفید که خیلی وقته نیومده.... 

لاله جون مشغول گل پسرشه.... 

هانا جونم مامان به پرنسس ناز شده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس اینطور🙈🙉اولیو 29بهمن دومیم باید تو اسفند بزنم نمی دونم دقیقا چیکار میخواد بکنه  

بهارجون یه ده پونزده روزی زودتر از شما زدم اون بی ادب رو😅

من جلوترم از تجربیاتم استفاده کن😎

😁😁😁😁😁

اصلا طی این چند روز پوکی استخوان نمیاره🤣یعنی خودت بیا عقلانی حساب کن تا استخونه طفلی بخواد پوک شه یه تایم حداقل شش ماهه لازم داره تا پوک شه تازه حالا یه تایمی هم لازمه که علائم پوکیشو بروز بده،، یعنی محاله طی این ده دوازده روزی که شما زدین درد گردن از اون باشه🌸مطمئن باش خوشگل خانوم☘️ 

تازه یه چیزی دیسک و پوکی استخوان ربطی به هم ندارن، اصلا نگران نباش

شما پریود شدی این ماه؟

...
@تورک_آنا   سلام دوستان اگر بارداری خارج ار رحم باشه چقدر فرصت داریم تا متوجه بشیم از کی نشون ...

گندم جان دکتر من منو فرستاد سونوگرافی بیرون. گفت با دستگاه سونوی ما نمیشه صد در صد گفت باید بری پیش سونوگراف

گندم جان دکتر من منو فرستاد سونوگرافی بیرون. گفت با دستگاه سونوی ما نمیشه صد در صد گفت باید بری پیش ...

الان چیکار کنم آزی جان؟ بتام پنج تا رفته بالا امروز زنگ زدم ابن سینا میگه داروهات و قطع کن سه روز دیگه برو باز آز بده گفتم بیام سونو خطرناک نباشه ؟گفت الان نشون نمیده .

سلام مامانا خوبین؟ بچه ها ما صبح ساعتای ده حرکت کردیم تا ساعت ۵  انقد اروم اروم میومدیم ولی ج ...

عزیزم چی میخواد بشه

شوخی میکنی دیگه نه؟!

اصلا نگران نباش این همه خانم باردار بودن که با شرایط سخت و کار و استرس و پیاده روی و هزاااار تا مشکل بارداریشون به بهترین شکل ختم به خیر شده و الان دنبال بچه هاشون دارن میدوَن

ولمون کن تو رو خداااا

بچه تو رحم جاش محکمِ (فقط تا دو سه ماه خم و راست نشو و چیز سنگین بلند نکن همین)

عزیزم از دست انداز و سرفه و باد شدید و طوفان و سیل نترس فقط باید از استرس بترسی که اون خونه خراب کنه 😉😊

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
به سلامتي عزيزم. به من گفت اگر تا شنبه سه خطي نشه انتقال و كنسل مي كنم. به نظره شما ممكنه زمان بگذره ...

گلم رفتی سونو ؟ ضخامتتون سه خطی شد ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه ها جون من همچنان درگیر پیدا کردن ابووست م 

هر کی بهم کمکی کنه برای پیدا کردنش ممنونش میشم.

داروخانه

حسینی و جودی و فتح و رکس و صارم و توکلیان و رویان و ابن سینا و ... زنگ زدم نداشتن

اگر دیر پیدا کنم خوردنش دیگه فایده نداره😑

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
بچه ها جون من همچنان درگیر پیدا کردن ابووست م  هر کی بهم کمکی کنه برای پیدا کردنش ممنونش میشم. ...

١٤٩٠ بزنگ ببين چ داروخانه هايي دارن 

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
سلام دوستان گل گلاب🌹🌼🌻💐 عجب روزی رو گذروندم دیروز با این حالم..خیلی جالبه به همه مسائل، نبود دکت ...

فدات شم گلم ان شاء الله همه چی به بهترین شکل پیش بره وباهمین انتقال مامان شی وبه جنینای فریزتم نیاز نداشته باشی.

راستی زنگ زدی برای جنینات؟

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
آزی جون داشتم تصورت میکردم صندلی هواپیمارو چسبیدی هر چی میکشن ول نمیکنی.....  خخخخخخخخخخ.....& ...

😂😂😂😂تقریبا همینطوری بود😂😂سرمهماندار میگفت این خانم  باید پیاده بشه منم میگفتم باید قبل از سوار شدن میگفتید من پیاده نمیشم😂😂😂

عزیزم خوب لابد مشکلی نیست اما معمولا زمین تا آسمون فرق هست مگر اینکه واقعا همسرت بدون مشکل باشه..... ...

فقط دوبار رفت بیرون که بعد خود دکتر فرستادمون مرکز ولی ازمایشات رنجاشون همون بود فقط بار اخر تو مرکز زنده بود به ندرت دیده میشه ک من دوباره بعد ۳روز گفتم برو ارمایش بده بیرون تا مقایسه کنیم وقتی رفت نوشته تو ۰.۲ ینی ۲۰۰هزارتا که بردم ازمایشگاه ناباروری گفت ما زیر یک میلیون به ندرت میزنیم 

ولی ان شاءالله اخر فرودین میشه ۲ماه میفرستمش بره مرکز از بده😢ولی دکتراش همش میرن همون روز ک میخوای نیستن دل ادم سرد میکنن

الان چیکار کنم آزی جان؟ بتام پنج تا رفته بالا امروز زنگ زدم ابن سینا میگه داروهات و قطع کن سه روز دی ...

به نظرم برو سونو بیرون نشون میده اینا الکی دست دست میکنن. البته برای منم بتام رفته بود بالا ولی خوشبختانه خارج رحمی نبود

به نظرم برو سونو بیرون نشون میده اینا الکی دست دست میکنن. البته برای منم بتام رفته بود بالا ولی خوشب ...

بعد چی بود ؟ باردار بودی؟ آخ برای من ۴۷ بود بعد شد ۳۲ امروز ۳۸ فکر کنم ! درد کمر دارم با پهلو از پننشنبه داروهام قطع کردم فقط یه لک سیاه سیاه دیدم همین