2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
مامان های عزززززیزم❤ یه سوال🙈 شما شب میخواین این پهلو اون پهلو شین ، میشینین اینکارو میکنین؟؟؟ من ...

من موقع پهلو به پهلو شدن ما بینش ۵ دقیقه به پشت میخوابم بعد جهتمو عوض میکنم. فعلا تو خط نشستن نیستم😁. گاهی هم خوابم میبره به جای ۵ دقیقه یک ساعت میبینی به پشت خوابیدم⁦☺️⁩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تنبلی تخمدان داشتم یا بهتره بگم دارم😊

روياجون علائمتون چيا بود؟ همسرتون مشكلي نداشت؟

رويا ميدوني من داشتم به ديشبم فك ميكردم كه چرامضطرب شدم قاطي كردم، راستش يادم اومد ديروز يه از خدا بيخبري بهم گفت ببين محيا خانووووم خودداني اگه واس بارداري اقدام نكني خدا ميدونه چي ميشه   مث تو ما يه چن نفرو تو فاميلمون داشتيم ديگه بچه دار نشدن😐 تو دلم گفتم دور از جون،، خاك بر سر حرف زدن بلد نيستي حداقل سكوت رو برو ياد بگير😆 حالا ميفهمم اون ديروز رو چرا آشوب به پاشد شبش،، راستش اومدم پيام كاربر منتظر رحمت تو اون يكي تاپيك هم ديدم قوز بالا قوز شد، ديگه واويلا موج طوفاني افتاد تو سر و تا صبح قلب مبارك ديوونه وار تَپيد،،، حالا كه بررسي كردم فهميدم علتشو كه راس ميگي آدم الكي همه چيو ميندازه سر دارو😅

البته دكترم گفت اين امپول يه كوچولو تپش قلب ميده ولي كه ديگه اينجوري نه كه من ميتپم نصفش به خاطر اضطراب بود

خلاصه كه ديشبو به لطف مزخرف حرف زدن بعضيا ما نخوابيديم😌 انشالله امشب ميخوابيم عوضش جبران ميشه😁

😂😂

...

اخه من از سوالم ۳ساعت گذشته چرا کسی جواب نمیده توروخدا باید التماستون کرد بابا سوال دارم شمااگه ندونین پس از کی بپرسم 

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
روياجون علائمتون چيا بود؟ همسرتون مشكلي نداشت؟ رويا ميدوني من داشتم به ديشبم فك ميكردم كه چرامضطرب ...

نه شوهرم مشکلی نداره

تنبلی تخمدان هم باعث شده بود هیچوقت پریود درست و منظمی نداشته باشم. تو‌ دوران بلوغ یکسره لکه بینی داشتم گاهی وقتا هم چند ماهی پریود نمیشدم وقتی هم میشدم کم و کوتاه.... اوضاع کلافه کننده ای داشتم 

البته اگه خود آز خطا نداشته باشه..... 

یعنی واقعا میش از خطا داشته باش🤔یعنی میش خدا

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
اینم جواب آزمایشم بچه ها

خدارو شکر امیدوارم سالم بغل بگیری عزیزم مبارک باش گلم😍😍

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
اینم جواب آزمایشم بچه ها

مبارکهههههههه عزیزومممم 🙏🏻🌸😍🌹ان شالله بارداری خوبی پیش رو داشته باشی 🙏🏻🌸

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام دوستان من انتقال دادم شیاف پروژسترون ک میذارم نمیدونم چرا همش میریزه رو لباس زیرم چیکارکنم نگرا ...

عزیزم.وقتی شیاف میذاریی یکساعت درازبکش.ماده اصلیش تو نیم.ساعت اول جذب بدنت میشه و اونکه میاد بیرون اضافیش هست.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلاااااااام الهامی جون😍😍😍 خوبی مامانی؟ در چه حالی؟

سلاممم عزیزدلمممم مننم خوف خوفم   

خودت درچه حالی عزیزم 😘

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸