2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام انا جون خوبی؟🙌🙌🙌 من امروز دیگه واقعا ناامیذ شدم از مثبت شدنم😭😭😭

چرا عزیزم؟؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون انا جون من فقط سمت چپ وراست تافم میزنم  میشه پاینشم بزنم؟؟

میشه ولی فکر کنم دردش بیشتر باشه..... 

من چپ و راست میزدم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ايمني و انعقادي چي ميشن كه تو برگه هاي آزم نگاه كنم؟ نه هيسترو و نه خراش انجام ندادم

3 و 4 ایمنی انعقادی هستن..... 

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

یعنی استروژن باعث جلوگیری میشه؟

نمیدونم عزیزم..... 

انا جون یکی دو روز زودتر قطع کردی خونريزيت خیلی زیاد و غیر عادی نبود ؟ چون به نظر خودم زودتر قطع میک ...

عزیزم والا من زایمانم قرار بود دیرتر باشه ولی اورژانسی جلوتر افتاد.... 

نه خونریزی غیرعادی نداشتم.... 

هفت نهایت ده روزه هم تقریبا پاک شدم..... 

انا جون راستی دقیقا چند هفته و چند روز سزارین کردی ؟

38 هفته و 4 روز اولیو.... 

37 هفته 1 روز دومیو.... 

بچه ها قرص بکمپلکس با ب۶ فرق داره مگه نه؟

فرق داره ولی خوب برا بعضیا به جای همون ب6 و 12 بکمپبکس تجویز میشه..... 

سلام دوستان خوبین؟مامان جدید نداشتیم؟ دوستان من هرچی میگردم پیامی ازآتریساجون نمیبینم،پانکچر کرد؟قر ...

بله پانکچر کرده 6 تا تخمک داشت.... 

منتظر شرایط جنیناشه.... 

3ماه بعدش ک الان هست روز12 انتقالم بود ک آزم منفی شد وگفتن باید حتما 14انتقال تکرار کنم ک شنبس دعاکن ...

ایشالله خوش خبر باشی و با اینهمه سختی که کشیدی خدا پاداش صبر و تحملت بهت نینی های سالم و صالح نصیب کنه

بله پانکچر کرده 6 تا تخمک داشت....  منتظر شرایط جنیناشه....

بچه ها من حالم بده، چند شبه نميتونم بخوابم فكر ميكنم به خاطر اضطرابي باشه كه گرفتم، نميفهمم البته، خودم اينجوري حدس ميزنم، شايدم به خاطر آمپوله باشه، در هر صورت سه چهار شبه كه تا ساعت ها نميتونم بخوابم، و بيداري نصفه شب خودش باعث هزار و يك فكر و خيال ميشه، توي تاپيك ديفريلين يه كاربر به اسم منتظر رحمت نوشته كه يه دونه ديفريلين زده و سه ماه پريود نشده، متاسفانه نمياد كه جواب بده كه بالاخره چ شده،، اصلا حالت تهوّع گرفتم از شدت استرس،، انشالله قراره به اميد خدا بعد از تعطيلات عيد برم پانكچر، آخه چيكار كنم الان؟ ديگه دكتر گفت دومي رو نميخواد بزني همون يه دونه كافيه

...
بجز دو روز اول دیگه اصلا رعایت نکردم و هیچ استراحت نکردم. 😢از صبح تا شب کار و پیاده روی و بیرون و . ...

عزیزم منم بدون علامت بودم خصوصا هفته دوم.... 

الکی به خودت استرس نده......

خیابون رازی  نیره خادم فاطمه عادلخواه عالیه ترابی زاده و خیلی دکترای خوب اینجان  نتیجه گ ...

عزیزم چه شروع سیکلی؟؟

پستهای بعدیت دیدم هنوز پرونده تشکیل ندادی..... 

فکر کنم لااقل دوماهی زمان میبره برا تشکیل پرونده.... 

والا ابن سینا روالش این بود.... 

ویزیت اول سونو، پاپسمیر، آزمایش کلی خودت، آز اسپرم و آزمایش‌های اولیه همسرت.... 

ویزیت بعدی با جواب اینا باید بری.... 

آزهای هورمونی روز دوم سوم پریودی خودت، سونوی روز 8 تا 11، عکس رنگی 8 تا 11....

خود اینا زمان برن.... 

بعد اینا تازه جمع بندی میکنن و تشخیص میدن سیکل رو شروع کنی یا نه..... 

مثلا همسر من بعد تشخیص نهایی فتن دو سه ماه دارو بگیره بعد مجدد آز اسپرم بده بعد تازه دستور میکرو دادن.... 

وقتی میکرو تصویب بشه تازه روز اول تا سوم سیکل میری سونو میشی نوع سیکلت تعیین میشه..... 

بعدش یا سیکل حدودای 15 روزه با 45.....

البته نه دقیقا 15 یا 45 میتونه کمتر با زیاترم طول بکشه....