2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
البته من آسپرین نداشتم فقط انوکسوپارین داشتم.... 

انا جون راستی دقیقا چند هفته و چند روز سزارین کردی ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

بچه ها کسی بوده حین مصرف پروژستون پریود شده باشه؟

گاهی آدم با وجود همه داشتن ها احساس تنهایی می کنه ...و این اولین باره که من تنهام ...دوست ندارم غمگین باشم ...اما ...چرا نمی تونم حرف دلمو به کسی بگم ... شاید هم کسی که باید بشنوه آمادگیشو نداره ...خدایا تو می دونی چی می گم حتی بدون اینکه بهت بگم خودت کاری کن که این حس و حالم از بین بره ...اشکی که میاد تا گوشه چشم ،بغضی که می فشاره گلو رو ...اما قورتش می دی و جهت نگاهتو عوض می کنی و ...تظاهر می کنی خوبی ...چرا امشب اینطوری شدم ؟؟؟؟خدایااا دلم مامان شدن میخواد دلم می خواد خبر بابا شدن شوهرمو بدم بهش دستمو بگیررر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بهمتون  ممنون ک یادم بودید😘 دوستای عزیزم فعلا آز اولم منفی بود اما ماما گفت باید حتما ت ...

عزیزم کاش زودتر انجام نمیدادی اما سعی کن روحیتو حفظ کنی..... 

انشالله که روز آزت شادی منتظرته.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اصلا رفقا روز 12زوده برای آز اول هیچکسی تجربه منو داشته آیا☺️

عزیزم خوب میتونه زود باشه چون ممکنه اصلا دیر هورمون تو خونت وارد بشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چندروز پیش با یه اورولوژیست انلاین صحبت کردم و بم گفت ارتومول‌فرتیل‌پلاس بگیرین اول فکردم ۲تا دارو ب ...

عزیزم چون مشکل ما با شما یکیه اینو میگم

بنظرم دکترت حرف ناامیدکننده ای نزده حتما با توجه به شرایط همسرت اینو گفته

نمیدونم وضعیت همسرت چطوره ولی اسپرم خیلی سخت به دارو جواب میده

بنظرم زمان رو ازدست نده

بیچاره شوهرم یکسالو نیم دارو خورده ولی اصلا تغییر نکرده واریکسول هم نداره.وضعیتش بدتر شده

دوست عزیز ببخشید اینارو گفتم نمیخوام ناراحت یا ناامیدت کنم 

چون درکت میکنم و مشکل ماست اینو گفتم

بازهم ببخشید فضولی کردم

سلام به همگی  با اجازه خاله ها نی نی جونم رو فریز کردم و تشریف آوردم خونه خدایی وقتی که بچه ه ...

عزیزم انشالله که به زودی دردونت بغل میکنی..... 

عزیزم همسرم میگه اگه ازمایشگاه یکی نباشه درصد خطا بالا میره اما بهرحال تو کل قضیه فرقی نداره از حالا ...

وااای خیلی مرسی ازی جوونم..فدات

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها کسی بوده حین مصرف پروژستون پریود شده باشه؟

بله عزیزم من با وجود شباف پروژسترون پریود شدم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بله عزیزم من با وجود شباف پروژسترون پریود شدم

دوز داروت چقدر بود؟دکترت نگفت علتش چیه؟ای وی اف کرده بودی؟

گاهی آدم با وجود همه داشتن ها احساس تنهایی می کنه ...و این اولین باره که من تنهام ...دوست ندارم غمگین باشم ...اما ...چرا نمی تونم حرف دلمو به کسی بگم ... شاید هم کسی که باید بشنوه آمادگیشو نداره ...خدایا تو می دونی چی می گم حتی بدون اینکه بهت بگم خودت کاری کن که این حس و حالم از بین بره ...اشکی که میاد تا گوشه چشم ،بغضی که می فشاره گلو رو ...اما قورتش می دی و جهت نگاهتو عوض می کنی و ...تظاهر می کنی خوبی ...چرا امشب اینطوری شدم ؟؟؟؟خدایااا دلم مامان شدن میخواد دلم می خواد خبر بابا شدن شوهرمو بدم بهش دستمو بگیررر
عزیزم چون مشکل ما با شما یکیه اینو میگم بنظرم دکترت حرف ناامیدکننده ای نزده حتما با توجه به شرایط ه ...

میدونی عزیزم اگه ندیده بودم پیشرفتشو میگفتم باشه جواب نمیده ولی من دیدم به داروها جواب داد و من هیچ مشکلی بل کاشت جنین ندارم ولی شوهرم هیچ جوره راضیییی نمیشه از تو بیمازستان برگشت گفت عمل نمیکنه

۵ماه  ارو نخورد حالا همون چندتا دونه ک داشت بدون دارو هیچی شد ۱میلیون منم میدونم نباید وقت تلف کرد ولی وقتی الان خودش قبول کرده دارو بخوره میخوام ادامه بده نمیخوام دوباره لج کنه هیچی نخوره

الانم دارم به هر دری میزنم تا یه روزنه امید داشته باشم خیلی دنبال کلرلا و اسپیرلینا گشتم تا همینارم بخوره میخوام راصیش کنم حجامت لام و پشت گوش انجام بده تا هرجوری شده یه طریقی ما جواب بگیریم اما الان راصی نمیشه به کاشت

دوز داروت چقدر بود؟دکترت نگفت علتش چیه؟ای وی اف کرده بودی؟

روزی دوتا شیاف 400بود..بله میکرو بوددکتر گفت وقتی بارداری صورت نگیره طبیعیه پربود بشی حتی باوجود پروژسترون

سلام دوستان خوبم منم قصد میکرو دارم امروز روزاول سیکلمه از روز چند برم داروهامو شروع میکنن  ...

عزیزم خوب روز اول تا سوم سونو داری بر اساس اون نوع سیکلت اول تعیین میشه.... 

اگه کوتاه بدون ال دی باشه تحریک تخمدان میگیری....