2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام انا جون خوبی،،،این امپولای انوکساپارین رو تا چند ماهگی میشه زد رو شکم؟؟ایا وقتی شکم بزرگتر بشه باز میشه دور ناف زد؟؟اخه تو بروشورون نوشته فقط رو شکمـکه چربی داره باید تزریق بشه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزيزم من تا ماه ٥ يا ٦ دور ناف ميزدم ولي بعدش توي رون پاهام ميزدم .

ممنون عزیزم بابت جوابت اخه میترسیدم گفتم بپرسم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه ها هیچ دردی و طبیعی جلوه ندید . من شنبه پانکچر شدم و هایپر دارو میگیرم و حس کردم دردام طبیعیه .

اما امروز رفتم رویان .خیلی حالم بد بود .امپول و سرم و سونو و... با علم براینکه اصلا شکمم باد نکرده بود و وزن اضافه نکردم اما ...

نتیجه آزمایش و سونو هایپر شدید  رفتم اتاق عمل تخلیه شدم ۱۵۰۰ ازم خارج کردن. تا الانم اونجا بودم . کلی امپول و دارو و .... دوباره شنبه هم باید برم سونو اگه نیاز باشه باز تخلیه 😭😭😭😭 تو رو خدا برام دعا کنید 

دکتر گفت شاید چند بار دیگه نیاز به تخلیه داشته باشی قبل پریود بسته به سونو و جوابش . بخدا دیگه طاقت ندارم 😢

لطفا هیچ چیزی رو هم سرسری  و عادی نگیرید 😢 هیچ دردی بی علت نیس

بچه ها هیچ دردی و طبیعی جلوه ندید . من شنبه پانکچر شدم و هایپر دارو میگیرم و حس کردم دردام طبیعیه . ...

الهی بگردم عزیزممممم.استراحت کن و پروتئین و مایعات و دوغ و ژله اینا بخور.ان شاالله زودتر خوب شی

خیلی مواظب خودت باش دختر.بله منم اعتقاد دارم هیچ دردی رو نباید سرسری گرفت.خداروشکر که رفتی.الان بهتری؟ان شاالله بعد دو سه ماه نی نیتو انتقال میدی و مثبت میشی و تموم این دردا برات میشه خاطره ی شیرین😘💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزززززیزم مبارکت باشه مامان جونم🍀☘❤🐣😘 نمیدونی چه ذوقی کردم برات☘ ان شاءالله به خیر و خوشی تا آخ ...

ممنونم مامان خانمی

عزیزم به دردونه ت بگو برای فندق من دعا کنه همه چی خوب پیش بره.خدا برات حفظش کنه💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
گلم شما پردنیزلون و یا سرم نداشتی؟ رقیق کننده داشتی؟! 

نه عزیزدلم هیچی نداشتم.چطور مگه؟

هر بار چند تا ؟؟؟ و تو چ فاصله ای

من تو 8روز 4تا عمل داشتم با عمل پانکچرم خیلی عذاب کشیدم خیلی درد داشتم اخرسرهم بستری شدم بیمارستان درمعرض خطر سکته مغزی وقلبی بودم اخرین بار 2لیتر ازم مایع کشیدن، بقیشم1لیتر بود

عزیزم یه سوال همسرت مرکز ناباروری آز داده؟؟؟  من جات بودم به جای تکرار مکررات همه چیو بررسی می ...

بله، همه آزمایشارو دادیم، شوهرم که ۲ بار آزمایش داد واسه اینکه مطمئن باشیم

پس نظر شما اینه که برم پیش یه دکتری که بتونه علت رو تشخیص بده، درسته؟

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده