2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684565 پست
منفی بودواس من 😭 امیدوارم حداقل بقیه دوستان مثبت باشن 

متاسفم عزیزم..... 

نمیدونم چی بگم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم،ممنونم که به فکرم بودی،جواب آزم منفی شد

وای چرا امروز اینطوری بود؟؟؟؟؟ 

خیلی درگیر بودم همش چند تا چند تا فتم بخونم برسم به خبرای خوب همش ناراحتی دوستامو دیدم..... 

خدایا خودت زود زود دلشونو شاد کن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه چي خطرناك باشه؟ داروهام مثل بقيه بوده شياف پروژسترون،پردنيزول، استراديول،انوكسان،اسپيرين

عزیزم پرد رو یهویی قطع نمیکنن.... 

باید یواش یواش کم کنی بعد قطع..... 

مثلا سه روز یکی کنی.... 

3 روز نصف.... 

3 روز نصف رو یه درمیون.... 

سلام انا جون . خوبی ؟ بچه های گلت خوبن ؟ منم خیلی وقته نيومدم تاپيک. گفتم ازت بپرسم . شما چند وقت قب ...

عزیزم فدات شکر.... 

عزیزم یکی دو روز قبل زایمان قطع کردم.... 

سلام انا جون . خوبی ؟ بچه های گلت خوبن ؟ منم خیلی وقته نيومدم تاپيک. گفتم ازت بپرسم . شما چند وقت قب ...

البته من آسپرین نداشتم فقط انوکسوپارین داشتم.... 

خواهر جون الان پاکم فقط 6 روز لکه بینی داشتم. رنگم آلبالوتیره زدم....هویج ای روزا کیلو 7 تومن پس رن ...

مبارکت باشه عزیزم..... 

انشالله برا زایمانت موهاتو رنگ (ترجیحا هویجی) میزنی.... 

خخخخخخخخخ.... 

دخملیااا کسی بوده پروژسترون مصرف کنه خونریزی داشته باشه؟

گاهی آدم با وجود همه داشتن ها احساس تنهایی می کنه ...و این اولین باره که من تنهام ...دوست ندارم غمگین باشم ...اما ...چرا نمی تونم حرف دلمو به کسی بگم ... شاید هم کسی که باید بشنوه آمادگیشو نداره ...خدایا تو می دونی چی می گم حتی بدون اینکه بهت بگم خودت کاری کن که این حس و حالم از بین بره ...اشکی که میاد تا گوشه چشم ،بغضی که می فشاره گلو رو ...اما قورتش می دی و جهت نگاهتو عوض می کنی و ...تظاهر می کنی خوبی ...چرا امشب اینطوری شدم ؟؟؟؟خدایااا دلم مامان شدن میخواد دلم می خواد خبر بابا شدن شوهرمو بدم بهش دستمو بگیررر
سلام به روی ماه مامان خوشگل مون🌹🌼💐🌻🌺عزیز دلم ممنون بابت دعاتون...بله واقعاااا دیگه فقط از خدا م ...

انشالله با بارداری خودت یه ریست اساسی میشی.... 

خدا شاهده منی که زمین رو چنگ میزدم الان با دو تا وروجک اصلا نمیفهمم کی پریود شدم..... 

خیلی دوست دارم به زودی درمان بشی.... 

من که میخوام یکی دو ماه بعد دوباره ویزان بخورم..... 

تصور برگشت آندومتریوز تنمو میلرزونه..... 

آره ابن سينا رفت ولي ساعت ٩:٣٠ رسيده بود كه دكتر ساعت ١٠ رفت و بهش نرسيد. آباد پور هم سلن پلاس و ويت ...

عزیزم خوب مطبش میرفت مطمئن‌تر بود.... 

هر روزم هست..... 

فداااات عزیزم. خدا حفظشون کنه،انشالا بلا دوره. همسر منم مشکل دیسک کمر داره، یه دوره فیزیوتراپی تخصصی ...

عزیز دلم من یه ویزیت معمولی نمیتونم برم چه برسه به جلسات فیزیوتراپی..... 

الان باز بهترم..... 

چند روز کمربند بستم استراحت که ندارم به لطف خدا بهتر شدم.... 

انشالله کار به اونجا نمی‌کشه وگرنه طفلک همسرم باید کلی مرخصی بگیره که من بتونم ویزیت و فیزیو و.... برم.....