2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
اشالا به سلامتی  هرچه سریع تر هم حالت خوب خوب می شه اشالا چند تا جنین شد برات؟

اصلا خبرندارم.چون حالم نامساعده ....نتونستیم بریم بپرسیم.تلفنی هم نمیگن

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا خبرندارم.چون حالم نامساعده ....نتونستیم بریم بپرسیم.تلفنی هم نمیگن

ان شالله كه جنين هاي خيلي خوووووب واست تشكيل بشن و بسلامتي انتقالش بدي گلم 🌹

خداااااااايا شكرت🙏🏻
آخه اونروز به ما گفتن حتی اگه منفی بودین خودتون سرخود داروهاتون رو قطع نکنید خطرناکه (شاید منظورش ای ...

من داروهامو قطع کردم

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
عزیزم شما که تخمک‌هات زیاد بود هایپر هم شدی؟؟  می دونی ذخیره تخمدان هات چقدر بود؟  الان ...

اره عزيزم هايپر شدم و دوماه بعدش انتقال دادم عجله كردم بايد صبر ميكردم ماه بيشتري از هايپر بگذره

ذخميرمم نميدونم چنده ٢٥ سالمه 

اها جنسيت ني ني تو شكمم ميگي پسره 

من رعايت نكردم كار زياد كردم دولا راْست شدم تو هفته هاي اول يكيش سقط شد

الان ١٤ هفته م

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
خب وقتی به پریود نزدیک میشی ضخامت بیشتر میشه نمیشه وسط سیکل انتقال ندن و دیرتر انتقال بدن؟

برا من تا دیرتر هم تا بیست پری هم بالا نمیره

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
دختر..... به به بهترین ها کنارتن..شکر کن .....من فقط دوری این دو تا بهم فشار میاره😉.. افسرده چی.. ...

عزیزدلم درسته بهترینها کنارم هستن و خیالم راحته‌ اما مامانمم خیلی وقته بچه ها رو ول کرده و اومده پیشم.یه جورایی خودم دلتنگم همه چیو بهونه میکنم

بله شوهر من شغلش‌ ازاده.ان شاالله فردا صبح حرکت میکنیم و نصف راهو که رفتیم شب میمونیم.بقیش پس فردا.التماس دعا گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

عزیزای دلم من امروز رفتم ازمایشمو تکرار کردم بتا سه هزار و خورده ای بود.دکتر گفت عالیه.ولی خودم ته دلم یه جوری بود گفتم انگار زیاد بالا رفته گفت نه ما دکترا توقع داریم بعد ۴۸ ساعت تقریبا ۶۰٪ افزایش داشته باشه.اما‌گفت برای اینکه خیالمون راحت شه سونو کن که ساک بارداری رو ببینیم

منم گفتم نمبخوام سونو‌ واژینال شم میترسم

منو فرستاد سونو شکمی.که دکتر گفت ساک بارداریو داخل رحم‌میبینم خداروشکر.وای‌بچه ها یه نفس راااااحت کشیدم

برای همتون ارزو میکنم این لحظه هارو.بازم محتاج دعاهاتونم تا سونوی قلب و تا اخر این مسیر

اها راستی فکرکردم شاید دوتا باشن اما دکتر‌گفت فعلا یه دونه ساک دارم میبینم🙈

راستی برام نوشته هفته ی بعد بتاتو تکرار کن و برو سونو که جنینو ببینیم.اما من گفتم دیگه نمیرم تا سونوی قلب

کیا‌دکتر اینو بهشون گفته؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها از همه اونایی که برای برگشتنم راهنماییم کردن ممنونم.تک تک جواب ندادم که پست زیادی شلوغ نشه که انا جون با این مشغله مجبور نشه جوابای تکراری منو بخونه

همینکارو میکنم.خیلی اروم با ماشین شخصی میرم.جلو ماشینو هم پر میکنم با پتو اینا مثل تخت دراز میکشم.هر یه ساعت هم توقف میکنیم راه میرم.ممنونم مامانای گل