2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام به همه امروز خیلی بهترم دیشب همسرم خیلی آرومم کرد خیلی کمکم کرد تا جریان و بهتر بتونم بپذیرم هر ...

عزیزم انشالله به زودی بیایید خبر معجزه بدی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
@تورک_آنا     انا کجایی😭😭😭😭😭😭😭😭  بم گفتم به جز قرص پروفرتیل و ...

عزیزم شنیدم تک و توک این داروهارو ولی ما کلا فقط طبق تجویز دکتر مکمل استفاده کردیم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ب دوستان عزیز و آنای عزیز خوردن قرص استروژن و پرژسترون از بارداری طبیعی جلوگیری میکنه؟

عزیزم والا فقط پروژسترون فکر کنم جلوگیری نمیکنه.... 

چون مثلا ویزان فقط بر پایه پروژسترونه و یادمه دکترم تاکید داشت مانع بارداری نمیشه و جلوگیری هم داشته باشین..... 

انشالله که خدا به دل مهربونت نگاه کنه و برات معجزه کنه من هیچوقت نتونستم با قضیه اهدا جنین کنار بیام ...

ممنون عزیزم

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
بچه ها به دکترم گفتم روز 9انتقالم یه کوچولو لک و خون ابه دارم بهم استرادیولم داد غیر پروژسترون احمق ...

خوب حتما اولش شرایطت جوری نبوده لازم باشه.... 

سلام من امروز ده انتقالم بود بی بی گذاشتم منفی شد خیلی ناراحتم کمر درد خیلی شدیدم گرفتم فقط ی جنین گ ...

ان شاالله آزمایشت مثبت میشه عزیز دلم.وتیکرت واقعی 

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
بچه ها جوابش آماده شده و بتام صفر بود😔 اميدوارم بقيه بچه ها جوابشون مثبت باشه

متاسفم عزیزم.... 

فکر کنم زود دادی درسته؟؟؟ 

بچه ها کسی هست . 😢  شنبه پانکچر کردم اما امشب از شدت درد ببخشید اسهال شدم باید چیکار کنم کسی ...

قاصدک جون،یه وقت از حموم بعدپانکچرناراحت نشی گلم...هم سن هستیم ودر یک موقعیت،شوخی م گل کرده باشما.بخاطر داروی معده وخصوصا شربت معده که دادن ،اسهال داریم خصوصا که میل به غذا هم نداریم،شربت معده داره به طرز فجیعی هرچی تو روده ها پیدامیکنه،باسرعت تمام میپاچونه بیرون🚽🚽🚽🚽😵😵😵😵😵

منم دیدم وضعیت اینطوری یه شربت معده رحذف کردم....خیلی راحت شدم....دکتری کردم بر خودم.

راستی شما میتونی ایستاده نماز بخونی؟ من هنوز نشسته دارم میخونم.

توحموم حالم بدشد...سریع باید دوش بگیری بیای بیرون ....اصلا بخار راه ننداز....چون نفس تنگی هم بعدپانکچر داریم. بخارحموم اذیت میکنه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

دوستای گلم ک دیروز منفی شدین.خیلی دلم گرفت از شنیدن 4تا منفی تو یک روز هرکاری کردم ی چیزی براتون بنویسم نتونستم..چون میدونم خودتون باید آروم.بشین..عزیزای دلم همه این روزا میگذره فقط توکل بخدا کنید و هرگز ناامید نشید.تو این راه باید صبور باشی..بهترینها رو براتون ارزو میکنم..

@hawre

@barana83    

@Anahid‍ 

@مهرآفرین97

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دوستای گلم ک دیروز منفی شدین.خیلی دلم گرفت از شنیدن 4تا منفی تو یک روز هرکاری کردم ی چیزی براتون بنو ...

منم تواینطورمواقع آنقدر دلم میشکنه توان تسلا دادن ر از دست میدم

سهیلا جان  پانکچر کردی شما؟ فریز کردی یا انتقال فرش؟

من فریز کردم.....از اولش دکتر تصمیم به فریز کردن گرفته بود.ولی قبل وبعدپانکچر حالم بد بود.....بعد پانکچر که مردم و زنده شدم.....هنوز حالم مساعدنشده وچون به کسی هم اطلاع نداریم تنها افتادم گوشه خونه😂😁😀😂😁😀

من فریز کردم.....از اولش دکتر تصمیم به فریز کردن گرفته بود.ولی قبل وبعدپانکچر حالم بد بود.....بعد پا ...

اشالا به سلامتی 

هرچه سریع تر هم حالت خوب خوب می شه اشالا

چند تا جنین شد برات؟