2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
تو در چه حالی و در چه مرحله ای؟؟؟؟

من ک هیچ این ماهم طبیعی اقدام کردم ولی متاسفانه امروز پریود شدم . دیگه انتقالم میره ب بعد از عید . ولی خیلی دلشوره دارم ک بازم ضخامتم بالا نره . دکتر گفتش ک این سری برا ضخامت داروهای واژنی میدم میترسم ک بازم بالا نره . ولی هیسترو ک شدم برا سپتوم و همون مایعه اون ماه ک رفتم سونو شدم دکتر گفتش ک ی کم رحمت شکلش بهتر شده ولی بازم ضخامتم همون پنج بودش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره ابن سينا رفت ولي ساعت ٩:٣٠ رسيده بود كه دكتر ساعت ١٠ رفت و بهش نرسيد. آباد پور هم سلن پلاس و ويت ...

به همسر من فقط ویتامین ای ۲۰۰ و سلن پلاس داده روژی یکبار و به مدت ۶۰ روز 

به نظرم حتما یه بار همسرت پیش جنتی بره و بگه چون مریض اون بوده، خواسته با پزشک  خودش دوباره معاینه بشه، 

میشه عکس آزمایش شوهرت رو بفرستی ببینم چطور بوده وضعیتش، خواستی منم واسه همسرم و می فرستم برات

واسه چي خطرناك باشه؟ داروهام مثل بقيه بوده شياف پروژسترون،پردنيزول، استراديول،انوكسان،اسپيرين

آخه اونروز به ما گفتن حتی اگه منفی بودین خودتون سرخود داروهاتون رو قطع نکنید خطرناکه (شاید منظورش این بود یهو به خونریزی میفتین یا شاید میخواست اینجوری بگه که حتما زنگ بزنیم خبر بدیم🤔)

الحمدالله❤
منم اوایل ۵ میخوردم بعدش شد ۱ من یک شیطنتی کردم شنیده بودم برای تشکیل قلب خوبه ۵ خوردم. بعد سونوی ق ...

باشه ممنون عزیزم نمیدونستم برای تشکیل شدن قلب نی نی خوبه 

👍👍😍😍😍😍

خداجونم شکرت       

سلام خوبید،،،کسی میدونه این امپولای انوکساپارین رو تا چندماهگی میشه زد دور ناف؟؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
آفرين خوب گفتي، واقعا دوماه حالا وسط اينهمه صبر زيادم عب نداره فقط توكل ب خدا انشالله رحمش رو شامل ح ...

مهیا جون جون خوبی بازم اون حالتارو داری از خودت بهم خبر بده؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
کار خوبی می کنی، همین فکرای الکی کلی به آدم استرس میده، سعی کن کتاب بخونی، جملات مثبت به خودت بگی، ت ...

مهرآفرین جون خوبی نینی ها خوبن خبر بارداریتو داری میدی منم ریپلای کن یادت نره ها😍😍

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
گلم بلاستوسیت گردم جنینمو گریدشونم گفتم aولی چرا بی بی چک مدیکور بعد از خشک شدن هاله میندازه

به به پس مامان شدی انشالله.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com