2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
Anahidd جان و Hawre جان حسی که دارید درک میکنم خیلی دلم شکست با دیدن با جواب منفی شدنهاتون 😔  ...

مرسی عزیزم،،جوابو که گرفتم برخلاف انتظارم یه قطره هم اشک نریختم،دیگه از سنگ شدم

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
Anahidd جان و Hawre جان حسی که دارید درک میکنم خیلی دلم شکست با دیدن با جواب منفی شدنهاتون 😔  ...

ممنونم گلم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها دلم خیلی گرفت چرا منفی میشه اخه ای خداااا

@hawre   جان @anahidd   جان و @مهرآفرین جان از خدا میخام دلتون رو زودتر اروم کنه وهرچه زودتر از رحمت و کرمش بهتون ببخشه

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
آفرین بانو اما الان رنگ نمیگره موهات هویجی میشه مگه پ ر ی و د نیستی هیچی ... عروس خانواده موهاش ه ...

خواهر جون الان پاکم فقط 6 روز لکه بینی داشتم.

رنگم آلبالوتیره زدم....هویج ای روزا کیلو 7 تومن پس رنگشم بدل میشینه😆و در اوردن رنگ هویجی افتخاره😂که نصیب من نشد

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزيزم انشالله  از صبح روز ٨

روز 8انتقال؟

گاهی آدم با وجود همه داشتن ها احساس تنهایی می کنه ...و این اولین باره که من تنهام ...دوست ندارم غمگین باشم ...اما ...چرا نمی تونم حرف دلمو به کسی بگم ... شاید هم کسی که باید بشنوه آمادگیشو نداره ...خدایا تو می دونی چی می گم حتی بدون اینکه بهت بگم خودت کاری کن که این حس و حالم از بین بره ...اشکی که میاد تا گوشه چشم ،بغضی که می فشاره گلو رو ...اما قورتش می دی و جهت نگاهتو عوض می کنی و ...تظاهر می کنی خوبی ...چرا امشب اینطوری شدم ؟؟؟؟خدایااا دلم مامان شدن میخواد دلم می خواد خبر بابا شدن شوهرمو بدم بهش دستمو بگیررر
بچه ها من خیلی درد دارم بی طاقت شدم چی کار کنم خیلی دردم شدیده امروز روز هفته انتقالمه درد پریودی شد ...

منم روز 6 انتقالم درد شدید داشتم الان که روز 9بهترم

گاهی آدم با وجود همه داشتن ها احساس تنهایی می کنه ...و این اولین باره که من تنهام ...دوست ندارم غمگین باشم ...اما ...چرا نمی تونم حرف دلمو به کسی بگم ... شاید هم کسی که باید بشنوه آمادگیشو نداره ...خدایا تو می دونی چی می گم حتی بدون اینکه بهت بگم خودت کاری کن که این حس و حالم از بین بره ...اشکی که میاد تا گوشه چشم ،بغضی که می فشاره گلو رو ...اما قورتش می دی و جهت نگاهتو عوض می کنی و ...تظاهر می کنی خوبی ...چرا امشب اینطوری شدم ؟؟؟؟خدایااا دلم مامان شدن میخواد دلم می خواد خبر بابا شدن شوهرمو بدم بهش دستمو بگیررر
نمیدونم،ماکه خیلی امیدوار بودیم تازه قصد داشتیم اگه مثبت شد بقیه جنینارو اهدا کنیم

منم دفعه اول خیلی امیدوار بودم میگفتم جنین و تخمکهارو اهدا میکنم خوب خواست خدا نبود !این دومین انتقاله خدا خودش رحمی کنه به حالمون !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
خوب برای اینکه هرکی بدنش با بقیه فرق داره یکی روز چهارده میره بتاش هزاره یکی دیگه پنجاه دوتاشونم بار ...

آخه از عوارض پردنيزول ميترسم ميگم بيشتر نخورم آخه بتامم صفره اگه مشكوك هم بود بازم

خداااااااايا شكرت🙏🏻
مرسی عزیزم،،جوابو که گرفتم برخلاف انتظارم یه قطره هم اشک نریختم،دیگه از سنگ شدم

هر لحظه لحظه انتظار  دل ادمو تبدیل به سنگ میکنم عزیزم از ته دلم براتون دعا میکنم 🙏🏻

منم روز 6 انتقالم درد شدید داشتم الان که روز 9بهترم

منم روزای اول درد داشتم ولی الان شکر خدا دردام کم شده !

تو استرس بخودت وارد نکن عزیزم،به امید خدا این دفعه حتما مامان میشی

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
تو استرس بخودت وارد نکن عزیزم،به امید خدا این دفعه حتما مامان میشی

امیدم فقط بخداست عزیزم هرچی بخواد همونه التماس دعا دارم عزیزم🌸🌹

منن دیگه درر ندارم ولی ببخشید گاهی رگه های خون تیره میاد🙈🙈تو چی؟موعد پریودت شده؟