2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
سلام به همگی خبر اینکه من هم با داشتن سه تخمک یه دونه جنین گرید خوب برام تشکیل شده و قراره اسکیمویی ...

سلام بمبِ انرژی مثبت تاپیک.حالت خوبه گلم؟خداروشکر ان شاالله همون یه دونه میشه تموم دلخوشی دنیات و کنارت میمونه تا اخر💚حتی ممکنه بشه دوقلو😍😍😍پس همینجوری با همین فرمون برو‌ جلو که دلم روشنه برااات

خدا بهترینهارو بذاره سر راهت مامان خانمی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم چندتا جنین تشکیل شده برات؟گفتن بهت؟ اگه میخوای فریز انتقال بدی میتونی خودت پیشنهاد بدی به دکت ...

۶تا تخمک داشتم نمیدونم چندتا تشکیل شده دیروز پانکچرشدم فردااحتمالا انتقال

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی خبر اینکه من هم با داشتن سه تخمک یه دونه جنین گرید خوب برام تشکیل شده و قراره اسکیمویی ...

عزیزممممممممم ان شالله باهمین یه دونه فسقلی نازت مامان میشی 🙏🏻🥰دعاگو هستم تا خبرمادر شدنت رو بهمون بدی🙏🏻❤️ 

اره عزیزم چند روز قبلا پروست تجویز میکنن !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام دوستان من دیروز پانکچر شدم اما متاسفانه🔴🔴 ۶ تا تخمک داشتم(چون این آخرین شانسم قبل عمل بود) که ...

سلام دوستان عزيزم ، آتريسا جون ان شا الله كه با همين ٦ تا تخمك مامان ميشي عزيزم ، ديگه زياد خودت رو اذيت نكن ، ميدونم خيلي سخته ها ولي شايد مصلحت بر اين باشه كه از ساروگيت استفاده كني ، ان شا الله كه يك نفر آدم مطمئن پيدا بشه و گل نازت رو صحيح و سالم بهت تحويل بده خانمي .

ممنونم از همه دوستان با معرفت گلم ...❤اینم لایک پای تمام پستای تبریک شما 😘😘

ماشالا انقد دوست عزیز دارم و پیامها زیاد بود ک من نمیتونم دونه دونه پاسخگوی محبت شما باشم ،تشکر میکنم از همگی🙏🙏💖💖

ایشالا خانومایی ک باردار هستن ب سلامتی نینی جانو بغل کنن و دوستان منتظرم هم ایشاااااااااالا ک بزودی زود مادر بشن و دلشون شاد بشه و منم با شادی اونا کلی کیف کنم💗💗💗 

سلام اناجونم خوبی؟  من چهارشنبه هفته قبل انتقال داشتم یادتونه؟؟؟🙌🙌🙌 باور میکنی اگه بهت بگم ...

ایشالله منم سری قبل که انتقالم مثبت شد کلی پیاده روی داشتم به این چیزها نیست

سلام به همه امروز خیلی بهترم دیشب همسرم خیلی آرومم کرد خیلی کمکم کرد تا جریان و بهتر بتونم بپذیرم هر چند خیلی سخته نمیتونم . خیلی کم میام سایت یه چند ماه به زمان احتیاج دارم تا ریکاوری روحی بشم فقط اومدم از همه دوستان که ابراز همدردی کردن و دلداری دادن تشکر کنم ببخشید که جواب تک تک و ندادم ممنون از همه اتون امیدوارم همه به زودی مادر بشیم و خدا به همه ماکمک کنه بازم از همه ممنونم .❤

فدات عزیزم اما بدون اگه استرس نداشته باشی6 هیچ جلویی☺️

وای همش الان فکرم پیش اوناست ک ایا اصلا تشکیل شده یانه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
اره عزيزم واسه فريزي هم بايد استفاده كني و از خداي مهربون ميخام كه واست يه دوقلوي سالم بشه 🙏🏻

ممنون دوستم

انشالله عصر نوبت جشن و شادی شماست💖💖💖💖

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام بمبِ انرژی مثبت تاپیک.حالت خوبه گلم؟خداروشکر ان شاالله همون یه دونه میشه تموم دلخوشی دنیات و کن ...

الهی آمین

فدات شم مامان کوچولو😘

عزیزممممممممم ان شالله باهمین یه دونه فسقلی نازت مامان میشی 🙏🏻🥰دعاگو هستم تا خبرمادر شدنت رو بهمو ...

مرسی دوست جونی خودت چطوری مامان خانم اوضاع خوبه ؟