2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046902 بازدید | 684563 پست

امروز سه تاااا مامان داریم انشالله

فرداهم یلداجون

اخ جوووون جمعه هم تکرار بتاهای تپل امروززززز

اخیش مونده بودم تاشنبه چجور سرکنمممم😆😅

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بازم بهت تبریک میگم باورت نمیشه اینقدر خوشحال میشم کسی مثبت میشه انگار خودم مثبت شدم

ای جانم.ممنون خانمی.ان شاالله قسمت تک تک منتظرا💚امیدوارم هرکسی بارداره به سلامتی بارشو زمین بذاره و تا اخر همه چی خوب پیش بره و هرکی هم در انتظار نی نی هست به زودی فندقش جا خوش کنه تو دلش💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بی بز جدید منم مث همینه

ای جونم.خداروشکر ننههههه.اشکم دراومد با متنت.مبارکت باشه گلم.کی ازمایش داری؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
واقعا سردرد علامته؟ من الانم سردردم😣

منم داشتم و دارم گاهی.بله هرچی دیدی به چشم علامت نگاه کن بهش.ان شاالله توام خوش خبری برامون

منم داشتم و دارم گاهی.بله هرچی دیدی به چشم علامت نگاه کن بهش.ان شاالله توام خوش خبری برامون

فداتشم عزیزدلم ان شاء الله ک همینطوره خیلیییییییییییییی التماس دعا دارم مامانه مهربون منو یادت نره دعا کنی😘

سلام عزیزم ممنون که به یادم بودی...بله دیروز پانکچر شدم و ۶ تا تخمک بود اما امروز گفتن فعلا ۴ تا رشد ...

عزیزم  خیلیا یک دونه جنین داشتن و به خواست خدا مادر شدن ،انشالله ۶تا جنین با کیفیت تشکیل میشن و با همین تعداد شانس دوبار انتقال خواهی داشت و با اولین انتقال باردار میشی

من پارسال پانکچر شدم  و ۹ تا جنین خوب داشتم همه کار کردم تا موانع کنار بزنم،هیسترو،خراش،انواع ویتامیتها،پردنیزولون،سرمivigوامپولgcsf  و .....آخرش هیچی ورسیدم سرخط اول شایدم عقبتر ،فقط یه چیزو نتونستم کنترل کنم استرس و نگرانیهامو حتما تاثیر داشت در شکست ای وی افم

شما امیدت به خدا باشه و روحیه رو قوی کن بسپر به خدا مطمئن باش نتیجه تلاشتو میگیری

فداتشم عزیزدلم ان شاء الله ک همینطوره خیلیییییییییییییی التماس دعا دارم مامانه مهربون منو یادت نره د ...

عزیزدلم اگه لایق باشم هرروز همتونو دعا میکنم.منم محتاج دعاتونم که این روزای پر استرس اما شیرینو به سلامتی بگذرونم مامان خانم

مبارک باشه مامان کوچولو🌺🌺🌺🌺 ان شاالله نه ماه بارداری شیرینی سپری کنی

ممنونم عزیزدلم.ان شاالله به زودی تیکر بارداریتو ببینم و دلم شاد شه💚

عزیزدلم اگه لایق باشم هرروز همتونو دعا میکنم.منم محتاج دعاتونم که این روزای پر استرس اما شیرینو به س ...

ممنونمممممم مهربونممممم، ان شاء الله ک به خیر این 9ماه به پایان میرسه😍