2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
بله خداروشکر امیدوارم تا فردا هم بمونن واسم.....مشکل اینجاست که در صورت تعداد کافی جنین به خودم قرار ...

فدات بشم عزیزممممم.... 

عزیزم میدونی که خدا بخواد یه دونه هم کافیه..... 

میدونم برا چی میگن کافی باشه اما مهم اینه خدا بخواد.... 

میدونی که خدا بخواد با همون یکیم چهارقلو میاری..... 

بیشتر نگفتم چون بیشتر از چهار تا جا نداره چونه نزن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام اناجونم خوبی؟  من چهارشنبه هفته قبل انتقال داشتم یادتونه؟؟؟🙌🙌🙌 باور میکنی اگه بهت بگم ...

چرا که نه عزیزم..... 

مگه مامانمون که از قبل اذون یه بند کار میکردن تا نصف شب این همه نزائیدن؟؟؟؟؟؟ 

پس بسپار به اون بالا سری..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آریا نا جان برام دعا کنید لطفا فقط همین سه تا جنین و دارم دعا کنید مادر بمونم چهار سال منتظرم ❤

عزیز دلم ببین میفهمت..... 

از خدا میخوام تا شنبه برا معجزه کنه اما یه چیزی بگم منخودمم هر بار که پانکچر کردم فقط به اندازه یه انتقال جنین داشتم..... 

دفعه بعد مجددپانکچر کردم.... 

با سومم دو تا جنین فریز واسم موند که به لطف خدا بهشون نیازی پیدا نکردم..... 

پس میبینی که خدا بخواد به فریزم نیازی نمیشه.... 

کسی بوده روز یازده بی بیچکش منفی بشه ولی حامله بوده باشه؟

بله عزیزم کم نبودن..... 

سلام دوستان

علیککککککککک السلام عزیزم..... 

بله خداروشکر امیدوارم تا فردا هم بمونن واسم.....مشکل اینجاست که در صورت تعداد کافی جنین به خودم قرار ...

امیدت به خدا باشه عزیزم هرلحظه زندگی پر از اتفاقات پیش بینی نشده است. انشالله که برای شما پر از معجزه های ناب باشه و چند ماه دیگه فقط با لبخند موقع مرور این روزای پرتنش بگذری. 

سلام مامانا.از همه ی اونایی که بهم لطف داشتن تبریک گفتن و دعا کردن اما نتونستم پیامشونو جواب بدم ممنونم.بعضیاشو فقط لایک کردم و اینجوری تشکر کردم ازتون.چون نمیخواستم تاپیک زیادی شلوغ شه.امیدوارم تمام منتظرا به خواسته ی دلشون برسن به زودی

بچه ها یه سوال دارم،من از همون روزای انتقال هم ناخواسته توی خواب و بیداری بدنم کِش میومد انگار و نمیتونستم جلوشو بگیرم‌الانم خیلی وقتا مخصوصا بعد بیدار شدن بدنم کِش و قوس میاد این خطر نداره برای نی نی؟!هرچقدم سعی میکنم حواسم باشه و اینکارو نکنم باز نمیشه.شماها هم اینجوری بودین مامانا؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام دوستاي مهربونم، رفتم آزمايش دادم گفت عصر آماده ميشه😊

سلام عزیزدلم.پس آماده شیم برای قر دادن😍مبااارکه

ولی چقد طولانی جوابو میدن😏

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
فدات عزیزم آره همه چی خوبه  تل گرام که شکن ( ف ی ل )نمیخواد گلم  ببخشید نی نی سایت قبول ن ...

برای من میخواد.من‌ورژن اصلیشو دارم اخه

شما کدوم مدلشو نصب کردی گلم؟

سلام مامانا.از همه ی اونایی که بهم لطف داشتن تبریک گفتن و دعا کردن اما نتونستم پیامشونو جواب بدم ممن ...

سلام عزيزززم منم بعضي موقع ها اينجوري ميشم ولي نمي دونم خطرشو

خداااااااايا شكرت🙏🏻
عزیزم سلام بهت تبریک میگم مامان شدن و شما علائمی نداشتی من روز پنج و شش درد پریودی دارم پاهامم به شد ...

سلام عزیزم.ممنون فداتشم.ان شاالله قسمت خودت

عزیزم اصلا نگران علائم نباش.باور کن بدن با بدن فرق داره

مثلا من خودم خیلی کم درد پریودی داشتم اما تا دلت بخواد پاهام،رونم پهلوهام درد میکرد.زیر دلم و کمرم گاهی درد میکرد.درد سینه خیلی کم داشتم

اما علائمی که خیلی داشتم یکی ضعف کردن بود،یکی حساس شدن به بو

خیلی گشنم میشد.اها‌نفخ هم زیاد داشتم.اما یکی از دوستامم میگفت خیلی درد پریودی دارم خداروشکر اونم مثبت شد دیروز😍😍😍پس مثبت فکرکن صد در صد مامانی

سلام مامانا.از همه ی اونایی که بهم لطف داشتن تبریک گفتن و دعا کردن اما نتونستم پیامشونو جواب بدم ممن ...

منم اینطوریم ولی دسته خودم نیست😐

خاکستری جون هیچ علامتی روزایه اول نداشتی؟ 

من وارد روز چهارم شدم خیلی آرومه بدنم همش منتظره علامتم😀

سلام دوستاي مهربونم، رفتم آزمايش دادم گفت عصر آماده ميشه😊

سلام عزیزم انشالله که مثبته بابتای عااالیییی

منتظر میمونیییممممم ♥️

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان