2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
😘 دوبار فقط نزدیکی داشتم🙈  به خودم میگم .  ۹ سال تلاش کردیم نشد یعین الان با دوبار شده ...

عزيزم چرا كه نشه من ٦ سال اقدام منظم داشتم ولي باردار نشدم ولي اين بار من كلا بعد از زايمانم توي ٨ ماه شايد جمعا ٦ الي ٧ بار بيشتر اقدام نداشتم و همون ماه كه باردار شدم دو بار اقدام اون هم آخرهاي ماه داشتم كه بعدش هم بلافاصله رفتم حمام ، پس خدا بخواد كار نشد نداره ، ان شا الله كه شما هم بارداري .

سلامممممم ب همه دوستان گلم روز همگی مبارک😍😍😍😘😘😘 دختر من ۱ اسفند بدنیا اومد و الحمدالله ب لطف ...

مباركههههههه

ب سلامتييييييي

دختر خانم خوش اومدن

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من بعد ۷شب هنوز به انوکساپارین زدن عادت نکردم😪، دیشب جاش یه مقدار کبود شده امشبم خیییلی سوخت از جاش خون هم اومد اشکال نداره؟ آمپوله با خون بیرون نیومده؟

میگم بالا و پایین ناف هم میشه زد یا فقط چپ و راست؟🙈 من یک شب چپ زدم یک شب راست دیگه جا نداره!

الحمدالله❤
سلام بچه ها من بعد ۷شب هنوز به انوکساپارین زدن عادت نکردم😪، دیشب جاش یه مقدار کبود شده امشبم خیییلی ...

عادي عزيزم واسه منم بعضي موقع همينطور ميشه من چپ و راست و زيرش كنارهم زدم نمي دونم چرا بالا رو دوست ندارم بزنم😅

خداااااااايا شكرت🙏🏻
عادي عزيزم واسه منم بعضي موقع همينطور ميشه من چپ و راست و زيرش كنارهم زدم نمي دونم چرا بالا رو دوست ...

وای راست میگی بالا یجوریه، امشب شوهرم میگف خب چرا بالا نمیزنی گفتم اینجا که معدمه😅

پایینم که حس میکنم میره تو رحمم🤨!

پس دور تا دورش میشه زد برم خودمو قانع کنم، مرسی عزیزم😘

الحمدالله❤
وای راست میگی بالا یجوریه، امشب شوهرم میگف خب چرا بالا نمیزنی گفتم اینجا که معدمه😅 پایینم که حس می ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣دقيقا ، من ديگه اينور و اونورم پر شده جا نداره محبور شدم پايين هم زدم 

خداااااااايا شكرت🙏🏻
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣دقيقا ، من ديگه اينور و اونورم پر شده جا نداره محبور شدم پايين هم زدم 

خداییش جا نباشه چاره ای نیست 😂 عزیزم شما خیلی وقته میزنید؟ ببخشید شما برا تزریق میشینید یا میخوابید؟😓

الحمدالله❤
خداییش جا نباشه چاره ای نیست 😂 عزیزم شما خیلی وقته میزنید؟ ببخشید شما برا تزریق میشینید یا میخوابید ...

من الان سيزده تا زدم كه سه تاش تو بازو زدم و ده تاش تو شكمم و اينم بگم كه خيلي تو بازو دردش خيلي بده🤕 من نشسته ميزنم عزيزم

خداااااااايا شكرت🙏🏻
من الان سيزده تا زدم كه سه تاش تو بازو زدم و ده تاش تو شكمم و اينم بگم كه خيلي تو بازو دردش خيلي بده ...

من تا حالا میخوابیدم پس رو نشسته زدن هم کار کنم، قربونت عزیزم ممنون از راهنماییت😘

الحمدالله❤
ممنونم فداتشم. دعا کن تا پس فردا همه چی خوب پیش بره اره واقعا حس عجیب غریبیه.مامانم میگفت گریه ت ...

فدای تو 

استرس رو از خودت دور کن همه چی به امید خدا خوب پیش میره 

راستی برم بگم تو گروه جلوی اسمت بنویسن مامان جون شده 😂😂😍😍😍😍

خداجونم شکرت       
سلامممممم ب همه دوستان گلم روز همگی مبارک😍😍😍😘😘😘 دختر من ۱ اسفند بدنیا اومد و الحمدالله ب لطف ...

خدا رو شکر 

قدمش مبارک باشه

روز خودت هم مبارک مامان خانم

انشالله فارغ التحصیلی و عروس شدنش رو ببینی عزیزم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی